Úvod › Fóra › Trance Diskuse › O2 DMA 2007 – výsledky
- Toto téma obsahuje celkem 91 odpovědí. Do diskuze (45 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Dexx a poslední změna proběhla před 16 roky a 12 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
21. 4. 2008 v 22:19 #78415
Raduška
ČlenNudle: jo bylo, chce to jen být trošku všímavý sm3, že, Foxi?! sm0
21. 4. 2008 v 21:58 #78408Nulda
ÚčastníkKdo letos vyhrál se v tomto rozhovoru sice ještě nedočtete, ale snad vám nabídne několik zajímavosti okolo této ankety, které poodhalil její hlavní pořadatel Dan Kafka.
takhle to bylo asi myšleno sm3
21. 4. 2008 v 21:42 #78400Fox Mulder
Člen2 Raduška: Kde máš to vysvětlení? sm6 To je článek ještě před vyhlášením výsledků. O fotografech v článku nepadlo ani slovo… V diskuzi pod článkem taky nic není. sm6
21. 4. 2008 v 20:48 #78387Raduška
Člena pro vysvětlení fotografa roku
http://www.poslouchej.net/7122-Dan-Kafka-Pevne-nominace-byly-ferovejsi.html
21. 4. 2008 v 18:20 #78364Gizmo
ČlenAhaaaaa už vidím komplet výsledky … sem byl stejně slepej jako Fox … Tož děkuju všem 80 hlasujícím (sám jsem pro sebe pochopitelně nehlasoval a „odnes to“ Alexx). O výsledcích této kategorie tu bylo řečeno dost …
Z mého pohledu
DJs – Bon Finix měl být určitě výše … ale jinak docela podle toho co se dalo čekat (Štěpána za minulý rok určitě hodnotit nemůžu … a doufám, že na dalším E-motionu se nebude o5 krýt s tiskovkou nebo alespoň ne celý jeho set)
Skupina – nehodnotím znám minimum
Klub : Byl jsem tak ve 1/3 a bohužel s prvním místem se nedá souhlasit ani tak – Roxy je bezesporu kvalitní prostor, ale jsou určitě lepší …
Párty : E-Motion minimálně do top 5 !!! ale to se podá příští rok …sm3
Megaakce – Očekávatelné výsledky … akorát překvápko je, že přes nadávání všech má Amazing City dost bodů…
Open Air : – platí to samé o Cosmic Tripu
Promotér : znám práci jen několika z nich tzn nehodnotím
DJ zahraniční … mno zajímavá jména mají pár hlasů a pro mě hudlaři daleko víc, ale to se dalo taky čekat …
Skupiny – to co je nahoře proč ne …
Zahraniční megaakce : Mám dojem, že kdo venku nebyl zná prostě názvy a pro ty hlasuje … top2 je výsměch … tolik lidí tam snad ani z Čech nebylo … teda aspoň UK o tom pochybuju
Alba : slyšel jsem minimum z nominovaných = nehodnotim …
Song : Megaděssm13 …
Hudební styl: čekal jsem výše elektro jinak se to dalo čekatJinak slibuji před svými druhy, že budu učit se, pracovat a žít …(přiynejte se – kdo z vás tohle recitoval na základce ??) … tak, aby moje foto výsledky doznali zlepšení – akce sem fotil ani né 1/2 roku a stále dokupuju vybavení, které by k „lepším zítřkům“ mohlo pomoct…sm11
21. 4. 2008 v 13:00 #78331drobex
ČlenToš v poho, ja ti jen odpověděl.
21. 4. 2008 v 12:58 #78330deivis
ČlenAutor: drobex (IP zapsáno) – tož já to napsal normálně 🙂 nic za tím nebylo :)nevšiml jsme si že to pavlas napsal 🙂
21. 4. 2008 v 12:50 #78328drobex
Člendeivis: Pruda? No ja nevim kdo tady koho začal špičkovat – viz níže uvedené. – btw: taky znáš muj email .
deivis napsal(a):
——————————————————-
> drobek – mozna bys to mel jako jeden ze clenu
> poroty vedet.. ale nejsou to hlasy ale body.
>
> 1misto 3body
> 2misto 2body
> 3misto 1bod21. 4. 2008 v 12:42 #78326deivis
ČlenAutor: drobex (IP zapsáno) – seš pruda.. pokud te neco trapi, a evidentne jo, tak muj email máš.
Mě rozhodně těší 30té místo Stepana Brucka pac bez jakekoliv reklamy vsude mozne na strankach opet dokazal ze patri mezi nejlepsi ceske tranceocve DJe 🙂
Mu dneska musim koupit flasku.21. 4. 2008 v 12:12 #78324drobex
Člendeivis: Hmmm nemam paměť na všechno jako ty, ale budiž tedy. V případě promotera roku a umístění In Music se opravdu jedná o hlasy, za které jsem děkoval a děkuju, neboť to bylo v nepovinné části hlasování a na výběr byl vždy jen jeden subjekt – tím pádem logicky počet bodů = počet hlasů
Co se týká klubovky roku jak jsem zmiňoval Dance in the Sky, tam jsem se domníval že to bylo taktéž v nepovinné části, ale nyní jsem se o tom informoval a pravda je ta že tam byly na výběr 3 akce, tím pádem se jedná o body, které mohou ale nemusí být totožné s počtem hlasujících. – Ovšem i v tomto případě se jedná celkem o Libovku protože i kdyby šlo tedy hlavně o body tak by pro tuto akci musel hlasovat na prvním místě opravdu každý, kdo v loňském roce navštívil jedno z jejích pouhých dvou vydání.
Toť vysvětlení pro pana deivise a i omluva Michaelovi C že měl pravdu když mě na to taky upozornil.
21. 4. 2008 v 11:52 #78322deivis
ČlenAutor: vyrys (IP zapsáno) – viz výše. Nejsou to hlasy ale body, ale i tak diky za podporu!
21. 4. 2008 v 11:49 #78320deivis
Člendrobek – mozna bys to mel jako jeden ze clenu poroty vedet.. ale nejsou to hlasy ale body.
1misto 3body
2misto 2body
3misto 1bod21. 4. 2008 v 9:13 #78307vyrys
ČlenPavlas: a jo vlastne, vubec sem si to neuvedomilsm6
21. 4. 2008 v 9:07 #78306Pavlas
Členještě bych vyzdvyhnul
12 Entrance, Roxy 798
25 Language of Trance, Vertigo 414taky hezkýsm3
vyrys: jinak ty čísla jsou body – ne hlasy jako počet lidí – protože při hlasování ten na prvním míste dostal 3 body na druhém 2 a na třetím 1 sm4
21. 4. 2008 v 7:46 #78305vyrys
ČlenStepan Bruck krasny místo a krasnych 282 opravdovych fanouskusm4
e-motion 1110 hlasu! to je podle me krasny cislo a je hlavne OPRAVDOVY! nijak donuceny, zadna kampan. to, ze to stacilo na 6.misto celkove me je uplne jedno, z tolika hlasu mam hroznou radost. btw kdyz to vezmu kolem a kolem, tak by se taky dalo rict, ze ceske trancove jadro ma 1110 lidism3
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.