TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse O2 DMA 2007 – výsledky

• Toto téma obsahuje celkem 91 odpovědí. Do diskuze (45 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dexx a poslední změna proběhla před 16 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 106)
  • Autor
    Raduška
    Člen

Nudle: jo bylo, chce to jen být trošku všímavý sm3, že, Foxi?! sm0

Nulda
    Účastník

Kdo letos vyhrál se v tomto rozhovoru sice ještě nedočtete, ale snad vám nabídne několik zajímavosti okolo této ankety, které poodhalil její hlavní pořadatel Dan Kafka.

takhle to bylo asi myšleno sm3

Fox Mulder
    Člen

2 Raduška: Kde máš to vysvětlení? sm6 To je článek ještě před vyhlášením výsledků. O fotografech v článku nepadlo ani slovo… V diskuzi pod článkem taky nic není. sm6

Raduška
    Člen
    Gizmo
    Člen

Ahaaaaa už vidím komplet výsledky … sem byl stejně slepej jako Fox … Tož děkuju všem 80 hlasujícím (sám jsem pro sebe pochopitelně nehlasoval a „odnes to“ Alexx). O výsledcích této kategorie tu bylo řečeno dost …

Z mého pohledu
    DJs – Bon Finix měl být určitě výše … ale jinak docela podle toho co se dalo čekat (Štěpána za minulý rok určitě hodnotit nemůžu … a doufám, že na dalším E-motionu se nebude o5 krýt s tiskovkou nebo alespoň ne celý jeho set)
    Skupina – nehodnotím znám minimum
    Klub : Byl jsem tak ve 1/3 a bohužel s prvním místem se nedá souhlasit ani tak – Roxy je bezesporu kvalitní prostor, ale jsou určitě lepší …
    Párty : E-Motion minimálně do top 5 !!! ale to se podá příští rok …sm3
    Megaakce – Očekávatelné výsledky … akorát překvápko je, že přes nadávání všech má Amazing City dost bodů…
    Open Air : – platí to samé o Cosmic Tripu
    Promotér : znám práci jen několika z nich tzn nehodnotím
    DJ zahraniční … mno zajímavá jména mají pár hlasů a pro mě hudlaři daleko víc, ale to se dalo taky čekat …
    Skupiny – to co je nahoře proč ne …
    Zahraniční megaakce : Mám dojem, že kdo venku nebyl zná prostě názvy a pro ty hlasuje … top2 je výsměch … tolik lidí tam snad ani z Čech nebylo … teda aspoň UK o tom pochybuju
    Alba : slyšel jsem minimum z nominovaných = nehodnotim …
    Song : Megaděssm13 …
    Hudební styl: čekal jsem výše elektro jinak se to dalo čekat

Jinak slibuji před svými druhy, že budu učit se, pracovat a žít …(přiynejte se – kdo z vás tohle recitoval na základce ??) … tak, aby moje foto výsledky doznali zlepšení – akce sem fotil ani né 1/2 roku a stále dokupuju vybavení, které by k „lepším zítřkům“ mohlo pomoct…sm11

drobex
    Člen

Toš v poho, ja ti jen odpověděl.

deivis
    Člen

Autor: drobex (IP zapsáno) – tož já to napsal normálně 🙂 nic za tím nebylo :)nevšiml jsme si že to pavlas napsal 🙂

drobex
    Člen

deivis: Pruda? No ja nevim kdo tady koho začal špičkovat – viz níže uvedené. – btw: taky znáš muj email .

deivis napsal(a):
    ——————————————————-
    > drobek – mozna bys to mel jako jeden ze clenu
    > poroty vedet.. ale nejsou to hlasy ale body.
    >
    > 1misto 3body
    > 2misto 2body
    > 3misto 1bod

deivis
    Člen

Autor: drobex (IP zapsáno) – seš pruda.. pokud te neco trapi, a evidentne jo, tak muj email máš.

Mě rozhodně těší 30té místo Stepana Brucka pac bez jakekoliv reklamy vsude mozne na strankach opet dokazal ze patri mezi nejlepsi ceske tranceocve DJe 🙂
    Mu dneska musim koupit flasku.

drobex
    Člen

deivis: Hmmm nemam paměť na všechno jako ty, ale budiž tedy. V případě promotera roku a umístění In Music se opravdu jedná o hlasy, za které jsem děkoval a děkuju, neboť to bylo v nepovinné části hlasování a na výběr byl vždy jen jeden subjekt – tím pádem logicky počet bodů = počet hlasů

Co se týká klubovky roku jak jsem zmiňoval Dance in the Sky, tam jsem se domníval že to bylo taktéž v nepovinné části, ale nyní jsem se o tom informoval a pravda je ta že tam byly na výběr 3 akce, tím pádem se jedná o body, které mohou ale nemusí být totožné s počtem hlasujících. – Ovšem i v tomto případě se jedná celkem o Libovku protože i kdyby šlo tedy hlavně o body tak by pro tuto akci musel hlasovat na prvním místě opravdu každý, kdo v loňském roce navštívil jedno z jejích pouhých dvou vydání.

Toť vysvětlení pro pana deivise a i omluva Michaelovi C že měl pravdu když mě na to taky upozornil.

deivis
    Člen

Autor: vyrys (IP zapsáno) – viz výše. Nejsou to hlasy ale body, ale i tak diky za podporu!

deivis
    Člen

drobek – mozna bys to mel jako jeden ze clenu poroty vedet.. ale nejsou to hlasy ale body.

1misto 3body
    2misto 2body
    3misto 1bod

vyrys
    Člen

Pavlas: a jo vlastne, vubec sem si to neuvedomilsm6

Pavlas
    Člen

ještě bych vyzdvyhnul

12 Entrance, Roxy 798
    25 Language of Trance, Vertigo 414

taky hezkýsm3

vyrys: jinak ty čísla jsou body – ne hlasy jako počet lidí – protože při hlasování ten na prvním míste dostal 3 body na druhém 2 a na třetím 1 sm4

vyrys
    Člen

Stepan Bruck krasny místo a krasnych 282 opravdovych fanouskusm4

e-motion 1110 hlasu! to je podle me krasny cislo a je hlavne OPRAVDOVY! nijak donuceny, zadna kampan. to, ze to stacilo na 6.misto celkove me je uplne jedno, z tolika hlasu mam hroznou radost. btw kdyz to vezmu kolem a kolem, tak by se taky dalo rict, ze ceske trancove jadro ma 1110 lidism3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 106)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.