TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse O2 DMA 2007 – výsledky

• Toto téma obsahuje celkem 91 odpovědí. Do diskuze (45 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dexx a poslední změna proběhla před 17 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 106)
  • Autor
    PillArt
    Člen

Tak nevim…ale me tahle ankteta opet krapet dodelala…sice to neni takovy porod jako minuly rok kdy nejakou kategorii vyhrala Ewa Farna, ale opet to jede v kolejich masy lidi, kteri zaji jen Tiesta, PVD a jak koukam tak bohuzel ne Armina…tak to ve vysledku vypada……..a kde je P@lci a Bon s Tripmainem to me opravdu zarazi…

ted nevim jestli si to mohli nominovat jen lidi a nebo byly nejaky pocatecni nominace,ale tohle je opravdusm17

ale tak budu optimista budu hledet ke svetlim zitrkum treba za pet let budu s DMA na vysost spokojenej:)

Damph
    Člen

Náhodou oproti minulému roku jsou to docela solidní výsledky – asi už tam nehlasovalo tolik dětí ze základky sm2

harrycarry
    Člen

kurnik tý rihanny sem si v tom šoku ani nevšim….sm18sm18 no comentovat radši zbytek fakt nemá cenu…ztotožňuju se s výše uvedeným…hlasujou tam prostě v hojném počtu rádoby party-people, kteří opravdu o klubovkách nemají ani páru, znaj jenom 3 zahraniční jména ( Tiesto, Paul vany Dyk a Carl cox) a jsou z toho vycákaný….a DD radši nerbudu komentovat, jinak….sm13

prochi
    Člen

Fraška……co víc dodat…..

ale aby se neřeklo vyberu highlights:
    6. E-motion, Fléda (1110 b.)
    6. Transmission, O2 arena (2505 b.)
    6. Fléda – Level B (257 b.)
    2. Alexx / Rave.cz (192 b.)
    10. Sander van Doorn (96 b.)
    4. Above & Beyond (263 b.) sm5
    9. Creamfields, Pl (148 b.)
    10. Above & Beyond – Anjunabeats Volume Five (147 b.)
    6. Faithless – Music Matters (190 b.)

Zklamani:
    -absence bon finixe a tripmaina v top 10
    -Roxy
    -Tiesto EOL
    -Aleš bleha
    -absence palciho,skybeama,nepochopitelne 1.misto dana,co doprdele tam dělá T-rex-každý rok znova a znova,ten už přece nefotí!
    -zahr dj Tiesto
    -album tiesto EOL
    -rihanna don’t stop the music sm17

iamek: z fotografů Winnie a z halovek bohužel byly tak nějak všechny o ničem, vybrala jsem nejmenší zlo (Transmission)

EDIT: pokud myslíš letošek..

deivis
    Člen

A vám vadí že není E-MOTION nahoře? Mě ne! Ale každopádně díky moc za podporu 🙂
    V květnu oslavíme to krásné 6té místo 🙂

iamek
    Člen

Star_Guitar : A koho jsi dala ty na prvni misto?

Pavlas: Tak tak. Většina běžných neosvícených spoluobčanů si bohužel myslí, že trance rovná se Sensation, Transmission a Tiësto, asi proto ty první příčky, nojó… Nám zbývá jen si klepat na čelo a myslet si o téhle anketě svoje. Vlastně se předpokládalo, že výsledky budou tradiční fraška, tak co se divíme, né? Mám dodnes v živé paměti kauzu pana TomAngela z minulého kola sm2

Fox Mulder
    Člen

2 komar: Já vim, že je to o mase, netvrdim, že ne. sm4 Jen se pozastavuju nad tim, jak ta masa hlasovala. sm3

Já právě očekával, že když teda zvolí trance svym nejoblíbenějšim stylem, tak budou hlasovat ze solidarity pro trancovou akci. sm3 Proto mě to zarazilo, že nehlasovali a hlasovali pro jinou, kde trance neuslyší.

K těm fotografům: Jasně, třeba taková Winnie se tam umístí obtížně, když fotí za menší server. Ale očekával jsem tam právě Skybeama a MHD z Techno.cz že budou vpředu.. A ono ne, je tam Dan, kterej fotí jak když to dělá prvně.. sm0

Tušili jsme to předem, že to bude divný, ale stejně to vždycky překvapí! sm3sm4

Pavlas
    Člen

komar: tak tak….

Fox Mulder
    Člen

2 Pavlas: Hmm, to je fakt, souhlasim, asi to bude tak jak řikáš… sm7

komar
    Člen

2Fox: bohužel ale tahle anketa je o mase a né o 100lidech z trance.cz co jedou na emotion a oceňují fotky výše jmenovaných….sm4 Stejně jsme to všichni tušili předem, jóóó, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je taky tak to jediné co s tím můžeme dělat…sm15

Fox Mulder
    Člen

Vždyť P@lči fotí i na Fotos.cz.. V žebříčkách tam obsazuje pravidelně první místa.

Pavlas
    Člen

Fox Mulder:

víš proč může být tranceovka až na 6.místě jako klubovka když trance je na 1.? jednoduché vysvětlení – většina lidí co zaškrtla trance na první místo byla nejspíš max. na sensation, tiestovi nebo transmission a o klubovkách jako E-motion, entrance nebo lot neslysela a nikdy na necem podobnym nebyli a dali například DD,který tak možná max. znaj…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

to je megatragédie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 106)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.