TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse O2 DMA 2007 – výsledky

• Toto téma obsahuje celkem 91 odpovědí. Do diskuze (45 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dexx a poslední změna proběhla před 17 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 106)
  • Autor
    Fox Mulder
    Člen

2 deivis: Já tomu nevěřim. Vždyť se neumístil ani Skybeam (Techno.cz) a ten fotí taky výborně a neni ani v první desítce.. A MHD (Techno.cz) se tam umístil jen těsně… A tyhle dva já beru taky mezi tu absolutní špičku, po boku P@lčiho..

komar
    Člen

2deivis: jo, souhlas…na druhou stranu oficiální fotky k sensation white ČR myslím viděl každy, ale že jsou od něj už si asi uvědomí málokdo…ale o tom kolik lidí třeba ví o http://www.trance-foto.com/ si iluze fakt nedělám, to je pravda…

deivis
    Člen

Autor: komar (IP zapsáno) – Palci foti pro nizkoprofilovou skupinu lidi. Proste hlasy od Vas nestaci..
    Jinak souhlas… Kdyby daval fota na techno.cz, rave.cz nebo nekam jinam kde se denne diva tisice lidi je tam urcite. Tomu verim.

komar
    Člen

Mě z toho asi nejvíc mrzí, že tam chybí p@lči mezi fotografy…sakra, lepší party fotky jsem ještě snad neviděl a že se nepropracuje ani mezi top10….

Fox Mulder
    Člen

Nějak mi ale nejde to hlavy tohle:

Hudební styl roku 2007: 1. Trance / Hardtrance
    Česká klubová párty roku 2007: 6. E-Motion, Fléda

Když je teda trance no. 1, tak jak může bejt E-motion až na 6. místě a před ním neni žádná jiná trancovka?

Pak ještě moc nechápu tohle:

Zahraniční megaakce / festival roku 2007: 2. Creamfields (UK)

To tam jezdí do Anglie tolik lidí? Nebo neni to nějakej omyl a nemysleli náhodou Creamfields (PL)? Nebo tam zahlasovali jen tak že „tohle je náš sen, tam bysme se jednou chtěli podívat“?

Překvapuje mě, že ve výsledcích neni vůbec Creamfields PL, to bylo hned za hranicema a bylo tam spousty Čechů..

Fox Mulder
    Člen

2 Star_Guitar: Jo jo, Winnie taky.. Ta má taky dobrý fotky.

hlavně jak to, že se neumístila naše skvělá Winnie? vždyť o tý je obecně známo, že dělá úžasné fotky sm10

Sanchez
    Člen

mam pocit, ze nekteri useri si tu anketu pletou a chybne asi ctou nazev, tohle neni TRANCE music awards… ///

naprosty souhlassm11

Fox Mulder
    Člen

Fotograf roku Dan Kafka 1. místo a MHD 10. místo?? sm10sm10 A kde je P@lči? Nebo Skybeam??

Nic proti Danovi, je to fajn člověk, ale ty jeho fotoreporty jsou šíleně amatérský, zveřejňuje i naprosto špatný fotky! Ten nemá co dělat ani v první dvacítce!!

Pár fotek našeho fotografa #1..
    (Rush Is Back, Ideon Pardubice, 29.3.2008)

Zdroj: http://www.techno.cz/party/report/fotky.php?dir=dan/2008/0329_Rush_is_back

sm17

promotér roku Aleš Bleha sm13 ach bože

Pavlas
    Člen

mike_h: s tim me napada- tenhle rok se trance music awards nekona?sm2

mike_h
    Člen

mam pocit, ze nekteri useri si tu anketu pletou a chybne asi ctou nazev, tohle neni TRANCE music awards…

extaze
    Člen

Vytvoř si vlastní HUSTÝ TRIČKO!

andre
    Člen

sm10 no tak takhle anketa letos zas ukázala, že je to komedie… sm6
    jinak stručně:
    Český DJ roku 2007: kde je Gredner?
    Česká skupina / projekt roku 2007: sm6
    Český klub roku 2007: zas dRoxy? sm6 Pražáků je asi nejvíc, a jinam se nedostanou, jinak si to nevysvětlím….
    Česká klubová párty roku 2007: nechápu… E-Motion s 3G až tak vzadu????
    Česká mega akce roku 2007: SW asi neměla konkurenci, ale propadák Tiesto v TM druhý??? A výborná TM4 až šestá???
    Český párty fotograf roku 2007: Dan fotí většinou modní přehlídky nebo co to na té plovárně je… sm6
    Český promotér roku 2007: první místo no comment sm6
    Zahraniční DJ roku 2007: zřejmě souvisí s tou druhou nej megaakcí… sm6
    Zahraniční skupina / projekt roku 2007: první místo nevím nevím, ale budiž no…
    Album / kompilace roku 2007: opět zřejmě souvisí s tou druhou nej megaakcí… sm6
    Hit / singl roku 2007: Rihanna???? sm6

Binary
    Člen

Tahle anketa jde upe mimo mě.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 106)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.