Toto téma obsahuje celkem 59 odpovědí. Do diskuze (23 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel D4ve a poslední změna proběhla před 14 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 62)
iamek: ale prd, každému se líbí něco jiného sm4 Fabric team by z této akce udělal dvě akce, takže za to Decadence teamu dík, že jsem nemusel jezdit dvakrát sm15
Před půlnoci jsem na parketu napočítal cca 40 lidí, na barech mohlo být tak 60-80 lidí… celkově bych to viděl tak na 207-268 lidí hrubým odhadem sm2
Sander super, hlavně druhá polovina setu hodně potěšila. Myon & Shane54 taky dobří, ale po Sanderovi už mě tak moc nebavili, možná kdyby se prohodili… Velké překvápko poloprázdný Fabric. Osobně jsem čekal, že na taková jména bude plno. O to líp pro nás, že bylo více místa.
No tak malo lidi jsem taky necekal,ale co uz,aspon se dalo krasne zaparit,Myon and Shane me dostali hned prvnim songem,byl to Goulart-Turbulence a za boha si nemuzu pomoct s cim dohromady,nevi nekdo?sm5
Něco málo napíšu i já.
Hudebně jsem se vůbec nebavil (ani se nedivím protože „takový“ trance mi vůbec nic neříká a hlavně ty sladké vocálky…… Pfff) i když First State mě překvapil trackem „Dustin Zahn – Stranger To Stability (Len Faki Podium Mix)“ na konci setu ale nebudu určitě jediný kdo byl překvapen tímto trackem zrovna od něj!
Jinak party samotná fajn, plno kamarádů, má úžasná přítelkyně se kterou jsem blbnul a dost alkoholu 🙂
Jsem především rád že tam bylo tak „málo“ lidí a nebyla to žádná tlačenice jako je ve Fabricu zvykem.
To dardič: Čauky ty mě asi neznáš, já jen z vyprávění,z dob kdy jsem byla v kontaktu s Monikou Haw***…snad budeš vědět;).Tak se trapně odvolávám na známost, no nic. K věci, máš ještě ten lístek za předprodejovou cenu?:(
včera sem vyhrála na poslouchej.net vstup, ale nakonec tam nejdu … škoda, že to tam je na moje jméno … mohla sem to někomu z vás předat, ale takhle asi těžko …
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 62)