TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Official warm-up Trance Fusion@Fabric 11-03-2011

• Toto téma obsahuje celkem 59 odpovědí. Do diskuze (23 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel D4ve a poslední změna proběhla před 14 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 62)
  • Autor
    Vrečus
    Člen

hudebně pro mě totální nuda… First State poprvé a naposled… Myon Shane tež nic světoborného… ale o zábavu nouze nebylasm5

iamek
    Člen

To neni tak tragicke. Cekal jsem min :).

andre
    Člen

iamek: ale prd, každému se líbí něco jiného sm4 Fabric team by z této akce udělal dvě akce, takže za to Decadence teamu dík, že jsem nemusel jezdit dvakrát sm15
    Před půlnoci jsem na parketu napočítal cca 40 lidí, na barech mohlo být tak 60-80 lidí… celkově bych to viděl tak na 207-268 lidí hrubým odhadem sm2

iamek
    Člen

andre : Ze nechodi na zpivanky :). Jinak cca kolik bylo asi lidi pls ? 🙂

andre
    Člen

iamek: rozum v jakém smyslu? jako že chodí jen na jména, co tu jsou 5x za rok?

Chelseaplayer
    Účastník

Je to tak,diky mocsm3

Lukin_
    Člen

Chelseaplayer tuším že to bylo [url=http://www.youtube.com/watch?v=UgQrjgCFloA]tohle[/url]

iamek
    Člen

andre : Jake jmena ? Tady takove jmena neleti … Snad uz lidi dostavaji rozum 🙂 …

andre
    Člen

Sander super, hlavně druhá polovina setu hodně potěšila. Myon & Shane54 taky dobří, ale po Sanderovi už mě tak moc nebavili, možná kdyby se prohodili… Velké překvápko poloprázdný Fabric. Osobně jsem čekal, že na taková jména bude plno. O to líp pro nás, že bylo více místa.

Chelseaplayer
    Účastník

No tak malo lidi jsem taky necekal,ale co uz,aspon se dalo krasne zaparit,Myon and Shane me dostali hned prvnim songem,byl to Goulart-Turbulence a za boha si nemuzu pomoct s cim dohromady,nevi nekdo?sm5

Lukin_
    Člen

Něco málo napíšu i já.
    Hudebně jsem se vůbec nebavil (ani se nedivím protože „takový“ trance mi vůbec nic neříká a hlavně ty sladké vocálky…… Pfff) i když First State mě překvapil trackem „Dustin Zahn – Stranger To Stability (Len Faki Podium Mix)“ na konci setu ale nebudu určitě jediný kdo byl překvapen tímto trackem zrovna od něj!
    Jinak party samotná fajn, plno kamarádů, má úžasná přítelkyně se kterou jsem blbnul a dost alkoholu 🙂
    Jsem především rád že tam bylo tak „málo“ lidí a nebyla to žádná tlačenice jako je ve Fabricu zvykem.

D4ve
    Člen

delo… jak First State, tak madarske duo Myon & Shane, tak BonTrip na konci…

pro me nezapomenutelna akce, zatim moje nejlepsi klubovka roku 2011, a verim, ze tohle se bude tezko prekonavat sm3

vrchol vecera asi kdyz zpival cely Fabric Waiting od Dashe ve FS remixu… whuaaa, mraz po celem tele sm14

Jimmy-Gellar
    Účastník

[quote DjDkD@ve]A jede vubec nekdo na ten Prazsky warm-up do SaSaZu?[/quote]

Jj pár nás jde 🙂

Maj.Dee
    Člen

To dardič: Čauky ty mě asi neznáš, já jen z vyprávění,z dob kdy jsem byla v kontaktu s Monikou Haw***…snad budeš vědět;).Tak se trapně odvolávám na známost, no nic. K věci, máš ještě ten lístek za předprodejovou cenu?:(

Kamca_
    Člen

včera sem vyhrála na poslouchej.net vstup, ale nakonec tam nejdu … škoda, že to tam je na moje jméno … mohla sem to někomu z vás předat, ale takhle asi těžko …

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 62)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.