Reklama
Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Official warm-up Trance Fusion@Fabric 11-03-2011
Já možná budu řídit právě :/ a jestli ne tak se zleju! Budu zpívat děsný děsný sračky a vyvádět jako magor po roce ve Fabricu 😀
Strizlivej na tuhle hudbu ? To jsem byl ve fabru 1x a po 20 min jsem ozralou verunu tahal domu, prtz jsem to nevydrzel a ona ocividne taky ne sm15
Já se jednoznačně zliju abych to přežil. Ale jestli pojedu autem tak budu trpět a nechutně budu na vás nasraný když vás uvidím pít! 😀
sm15 … Je mi blbe sm15
Lukin_ & iamek: Přidám se k vám …. jinak tam umřu sm15 A myslím že se Céčko přidá k nám sm15
Lukin : Dame panaka ? Jinak to tam nepreziju 😀
Sice je není line up na jaký bych běžně šel ale přítelkyni udělám radost a půjdeme na sladké vokálnysm0
Star_Guitar: tak jsem ti do zpráv napsal svoje telefoní číslo přímo na mně 🙂 tak si pak pisnem a že by sme jeli spolu do Fabricu 🙂
York: Vlakem vlakem, jak jinak než vlakem. Tuším, že poslední jede 20:26 sm3 Přehoď mi do SZ nějaký kontakt na sebe, ok?
U mně 100% účast 🙂
Star_Guitar: Jestli chceš tak z Opavy mužem jed spolu vlakem 🙂 nebo jedeš tam jinak než vlakem???
Tak já doklušu taky 🙂
mareno: zdroj ? a jo, sorrac, uz to vidim 🙂 spolecna akce s Decadance ktera bude o den pozdeji v Sasazu…
[img]http://www.fabric.cz/flyery/2011-03-11_Official_warm-up_Trance_Fusion.jpg[/img]
sm15
Bude tepliiiiicko sm15
Super, budu tam, to bude mazec akce jako vzdy ve fabru 🙂