TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Only Open Air Festival with Armin van Buuren and others – Zlaté Piesky, Bratislava – 29. 06. 2013

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 33)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Děkuji za informace. Ale peníze stále nemáme Sazka mi dneska opět sdělila, že mi peníze nemůže vrátit. Mám už na to nervy!!

Anonymní uživatel
    Host

Zdravim,
    toto mi prislo od poradatel na moji urgenci pokud ty poplatky maji jiz uhrazeny tak uz od vcera nejpozdeji do dneska melo dojit k vraceni vstupneho tak nechapu co si sazka mysli.
    Dnes tam zavolám tohle je už neskutečné!!

Sazka ticket by měla zahájit tento týden vracení vstupného. Minulý týden byly ze strany SAZKA vyúčtovány servisní poplatky, které byly ze strany společnosti již hrazeny a SAZKA TICKET by měla do 48 hodin po jejich připsání provádět vracení vstupného.

team PARTY TRAIN

Transport line Czechia, a.s.
    Klimentská 1746/52
    CZ – 110 00 Praha 1

Anonymní uživatel
    Host

Dobry den, resime stejny problem meli jsme s pritelem zakoupene 2 listky v hodnote 5400,- do dnesniho dne nam nikdo penize nevyplatil. Byli jsme se hned informovat na sazka ticket, kde nam bylo receno, ze je sice potvrzene zruseni akce ale penize nam nemohou momentalne vyplatit, ze musime cekat na pokyny poradatele. Sleduji to pravidelne a k nicemu se tam nemaji. Doufam ze o penize neprijdem!

Anonymní uživatel
    Host

Zdravim,
    rád bych se zeptal zda měl někdo zakoupeny lupen na akci Party train přes sazkaticket.cz a dodnes řeší problém s vrácením peněz, za případné info budu vděčný, do dnesního dne pořadatel nebyl schopnej dodat vyjadreni ke zruseni akce a prý nemuzou penize vyplatit.

mich0lin
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Mrdky ČD,po vyhlášení akce PARTY TRAIN,mimochodem výborně naplánovaná akce,se ČD rozhodli udělat akci ke vstupence na Armina za 320.Svinstvo,konkureční boj.Ale lidi se chtěli jen bavit,do hajzlu !!![/quote]

..ne to plati jen pro CR,nebo snad to zmenili?..
    Při nákupu vstupenky nad 150 Kč můžete zakoupit i zvýhodněnou poukázku Českých drah. Jeďte na svou akci vlakem. Platí po celé ČR.

Anonymní uživatel
    Host

Mrdky ČD,po vyhlášení akce PARTY TRAIN,mimochodem výborně naplánovaná akce,se ČD rozhodli udělat akci ke vstupence na Armina za 320.Svinstvo,konkureční boj.Ale lidi se chtěli jen bavit,do hajzlu !!!

mich0lin
    Člen

Tak to muze byt opet jen na Slovensku,kde konci party,tak brzy,navic vlaky jedou az po seste

Jimmy-Gellar
    Účastník

[img]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1013008_582409958465889_850764226_n.jpg[/img]

zruda
    Člen

Snad to na těch Zlatých píscích bude. Když ve stejném termínu tam má být festival Hip hop žije (ten je dokonce od pátku) a v jednom klubu Shapeshifters.

Michal
    Účastník
    d.dejvids
    Člen

Nějaký srazeček v Praze na hlaváku či v Pardubicích na hlaváku? A společně směr Bratislava..! Rychleji to uteče.. Kdo jede vlakem takhle ať dá vědět..;-)

Anonymní uživatel
    Host

Prodám 2 lístky na Partytrain se vstupem na Admin van Buurena. PC 5000, za 4000 při rychlém jednání sleva! Kontaktujte mne na email j.sobr@seznam.cz

mich0lin
    Člen

Takze pry tramvaj nebo bus do zastavky Zlate Piesky..

mich0lin
    Člen

[quote zruda][quote mich0lin][quote zruda]Tak ta poukázka z Ticketstreamu je zajímavá, měl jsem dojem, že platí pro ni jiné podmínky :-)[/quote]

..jake jine podminky jsi mel na mysli?...plati pro cestu na festival a nazpet..7.dni platnost..[/quote]

No myslel jsem, že to musí být přímo na festival, což by pro akce na Slovensku nemohlo platit. Ale v těch podmínkách, co čtu, je, že platí pro cestu mezi dvěma libovolnými body v ČR. Navíc platí týden. Jako opravdu docela výhodné, ale je teda nutné si vždy k tomu koupit lístek na kaci v hodnotě alespoň 150 Kč :-)[/quote]
    ..plati to jen po CR.myslim..u ticketpro.cz urcite,totez zu ticketstreamu..

zruda
    Člen

[quote mich0lin][quote zruda]Tak ta poukázka z Ticketstreamu je zajímavá, měl jsem dojem, že platí pro ni jiné podmínky :-)[/quote]

..jake jine podminky jsi mel na mysli?...plati pro cestu na festival a nazpet..7.dni platnost..[/quote]

No myslel jsem, že to musí být přímo na festival, což by pro akce na Slovensku nemohlo platit. Ale v těch podmínkách, co čtu, je, že platí pro cestu mezi dvěma libovolnými body v ČR. Navíc platí týden. Jako opravdu docela výhodné, ale je teda nutné si vždy k tomu koupit lístek na kaci v hodnotě alespoň 150 Kč 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 33)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.