TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Orjan Nilsen – Sanctuary (Intuition Summer Festival 2010 Anthem)

• Toto téma obsahuje celkem 10 odpovědí. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 15 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (celkem z 11)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

No je fakt, že jsem název tohohle tracku sháněl fakt od Transmission 2009 . . . Ale až teďka jsme se dočkali, že to půjde ven . . . sm3 Opravdu neuvěřitelnej song – jeden z nej za poslední dobu – Orjan opravdu umí . . . sm3 Pro mě je to jasnej favorit na dlouhou dobusm3 A GYZD-ovi díky, že se to snažil sehnat . . . A sehnal – takže díkysm4

Showman
    Člen

Sicky: To nevim, jestli nová móda… ale na ISF 2010 mi Orjan říkal, že tuhle hymnu složil a pojmenoval už na začátku roku, když si to pustil Menno De Jong, hned se mu to zalíbilo a řekli si, že z toho bude hymna.

Jinak podle mě to logicky vyjde na Intuition Recordings, jako první by se to mělo objevit na Mennově nové kompilaci Intuition Sessions Vol.2 – Rio de Janeiro, poté to snad vyjde sm3

Sickboy
    Člen

Perfektní. sm5 No holt si musíme počkat…

Mimochodem to je nějaká nová móda ten název?

Anonymní uživatel
    Host

do ted mám z toho husí kůži

Sandeagle
    Člen

Hm takhle má vypadat anthem… sm14

Showman
    Člen

taky by mě zajímalo, kdy to vyjde. Stejně jako Orjanovo remix k Aisha. To jsou povedený věci, ale o release date jsem nic nenašel 🙁

ceero
    Účastník

Nevie niekto nieco o release ? Z tohoto tracku sa stala uplna zavislost, a to prave v dobe ked som skoro uplne stratil vieru v melodicky trance sm5

Anonymní uživatel
    Neaktivní

anthemické gule to má, opět povedená věc od Orjana, předběžně bych to viděl na 8+/10 🙂

ceero
    Účastník

Parada, Orjan nikdy nesklame sm5

Showman
    Člen

Orjanova produkce je super a tohle to rozhodně dokazuje. Na Intuition Summer Festivalu to samozřejmě zahrál, pro mě to byl neskutečněj nářez…

Anonymní uživatel
    Host

neskutečný track..hledal jsem to i pro ACE,který dal video Menna z Transmission 09

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (celkem z 11)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.