Úvod › Fóra › Trance Diskuse › OTROZONA 4 – Psyril a Mutadej 4.7.2012
- Toto téma obsahuje celkem 10 odpovědí. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel
zooropa a poslední změna proběhla před 12 roky a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
5. 7. 2012 v 10:51 #209533
Anonymní uživatel
Hostsorač za to že jsem nedorazil zapletl jsem se u nás v baru do šarvátky a s roztrhaným tričkem se mi nehctelo bloumat prahou..;)
21. 6. 2012 v 9:41 #209244Gizmo
ČlenCo si počneme ??? Nejdou tři tečky !!! Já se na ně tolik těšil :)))))) Soutěž o nejzbytečnější příspěvek má vedel „Jsem tu první“ jasného favorita :))))
20. 6. 2012 v 15:00 #209228Anonymní uživatel
Hostnejdu
13. 6. 2012 v 15:22 #209065majklhauske
Členheh tam se nedá moc chlastat tam odtud se po ránu tak špatně leze protože je tam snad milion schodů 😀
no dobrá dám si colu abych se odtamdud dostal .. sm15
jinak prostor dobrej na pořadný psy peklo uvidíme co tam vytvoříte s psypopem sm15sm16
12. 6. 2012 v 23:16 #209060zooropa
ČlenMajkle, tak sorry , jeste jedna zmena 🙂 Ve Styxu maji necekanou rekonstrukci, takze Otrozona 4 se presouva do bunkru v Parukarce
4. 6. 2012 v 20:33 #208882majklhauske
Členlol… 🙂 je vidět že nikdo nemá zájem vidět se.. (halt každej už radši sedí doma na pr.eli a jde max na nějakýho umělce než aby hodil pivko s někým koho znal..) protože jinak si to nedovedu vysvětlit človek vyrazí na víkend mimo město na kalbu s přáteli … popravdě radši mám session jako je např draxtyle kde jsou víceméne jenom známý nebo ti pro něž není problém zakalit i když tě neznaj než klubovky ve městěch plný lidí který ani člověk nezná a oni nechtej znát jeho …(jinak je zajimavý že třeba jedno vydaní Draxtyleu na Taborsku v oné nezapomenutelné zřícenině přijelo i nekolik místních techno djjů …
pokud mi nekdo dá vědět termín a místo konaní nemám problém, ten nejvetší problém muže bejt že pokud bude drax chtít abych zahrál tak přez rok jsem to nemměl v ruce, ale jinak nevidím sebemenší duvod proč nejet ..;)
mno a k tématu 🙂
doufám že ve styxu bude zase ten týpek co posledně vypadal jako když vypadl z nákyho gymu a neustále mu vadilo že tam spím a chtěl mě vyhazovat jenže barman pořad říkal že at mě nechá :)to byla docela sranda sledovat 🙂
3. 6. 2012 v 18:14 #208862zooropa
Člen2 Majklhauske:
Prosimte ukazalo se ze o tu letni paradu nikdo nestoji, tak ji delat nebudu, puvodne jsme meli udelat CTF10 Stage na Draxtylu jako vicedenni open air,
kde by se vystridalo rekneme 20-30 mistnich DJs, s Draxem to bylo v podstate dohodnute a tesili jsme se na to, jenze se ukazalo ze lidi nejsou ochotni jet kvuli takove veci treba 70 km za Prahu
Takze proc bych se snazil a jeste tim otravoval DraxeKazdopadne ja na Draxtyle jedu, tak doufam ze pojedes zase se mnou.
3. 6. 2012 v 18:11 #208861zooropa
ČlenPOZOR, ZMENA MISTA KONANI. OTROZONA 4 SE KVULI TECHNICKYM PROBLEMUM DO ATOMOVEHO KRYTU PARUKARKA
27. 5. 2012 v 12:00 #208666majklhauske
Členjá ti děkuji vřele …
nicméne doufám že na ten den se nic nevyvrbí jiného abych krom toho že vás uvidím a usnu (protože to se na to rovnou vybodnu ) i něco poslech a hodil řeč..
BTW. co ta letní parada co si chystal tedy možná spíše jen plánoval ??
22. 5. 2012 v 19:38 #208535zooropa
ČlenToto tema zakladam stejne hlavne pro MajklHouskeho, kterej nema facebook a jinak by se to nedovedel.
22. 5. 2012 v 19:37 #208534zooropa
Člen[img]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/551068_466137713413879_1813751174_n.jpg[/img]
[b]
[size=large]Otrozona 4 – Psyril & Mutaděj
Special Guest: Ondřej Psyla[/size][/b]Zacatek 22:00
Vstupne: Free[url=http://www.facebook.com/events/292352167522150/?notif_t=plan_user_joined]FACEBOOK ODKAZ[/url]
POZOR, ZMENA MISTA KONANI. OTROZONA 4 SE KVULI TECHNICKYM PROBLEMUM PRESOUVA DO ATOMOVEHO KRYTU PARUKARKA
Jelikož další Otrozona s naší první zahraniční hvězdou
má být až v září a to je hrozně daleko, rozhodli jsme se, že uděláme ještě jednu.
A stejně jako před rokem, bude to večer před státními svátky.
Takže kromě toho že se budete moci pak krásně vyspinkat, vám ani nic ze svátků neuteče, protože to bude hned na jejich počátku.Otrozona 4 se bude konat v atomovem bunkru Parukarka. Kromě toho se můžete těšit na nějaké ty nové dekorace a plachty, tunu nové psy muziky různých podžánrů, vizuály od Wideho a Zooropix možná vezme znovu i svoje elektronické bicí.
Tím hlavním na co se ale můžete těšit je náš speciální host Ondrěj Psyla.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.