TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Pascal Feliz – From Inside The Speaker (Part 1)

• Toto téma obsahuje celkem 17 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sq4Raa a poslední změna proběhla před 11 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 18)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

tak to jste možná neslyšeli Will Gold – Fragile

Dexx
    Člen

From Inside The Speaker se mi nelíbí. Prostě ne-e.

ceero
    Účastník

tak toto je spolu s platinum snad najprecenovanejsi track minuleho roku …. ako zle to neni ale taky rozruch si to fakt nezasluzi, 6/10
    no a solar eclipse by som zaradil do top5 najgenialnejsich trackov vsetkych dob B-] az mi beha mraz po chrbte z tej melodie :´-))

Stoupa
    Účastník

2 Freezer: je to hodně cheesy, ale to je u Yojiho výjimka, tak proč mu to neodpustit? :´-))

A jinak sem možná divnej, ale u mě Platinum nesahá From Inside The Speaker ani po kotníky, stručně řečeno nelíbí se mi…

Natix
    Účastník

Co že takhle vytahujete dávno zapadlý topic? Ale když už, tak co povíte na tuhentoto? 😛

Anonymní uživatel
    Neaktivní

teda co se to s tím Hardtrancem stalo, mně ten track od Yojiho přijde děsně ale fakt děsně cheesy…vám ne? Njn holt zlatý časy hardtranceu jsou asi definitivně pryč

K1aptcha
    Člen

my? ne! X[]

djpeci
    Člen

HardStyle disco:´-(, ste se po….. ne!

Sq4Raa
    Člen

Tady v tom videu je jasně vidět, co je tenhle track s váma schopnej udělat. To hluchý místo před následujícím nářezem je tam naprosto dokonalý 😛 . Ticho před bouří 😛 .

Natix
    Účastník

Mischka:
    Já se v tom taky zas tak moc nevyznám, tyhle styly jsou přecejenom docela podobné, ale podle mého je to tak, že hard trance je namířený do hardstylu, zatímco tech trance do techna. Hard má většinou jednoduchou, ale výraznou melodii a tvrdý kopák a je rychlejší, zatímco tech melodii ani mít nemusí, zní industriálněji, má jiný beat, často různé vrzání apod. Jednodušší bude, když ti dám nějaké příklady:

Hard trance: Yoji Biomehanika – Hardstyle Disco

Tech trance: např. zrovna Pascal Feliz – From Inside The Speaker (Part 1)

Snad jsem nenapsal nějaké nepravdivé informace, kdyžtak mě opravte.B-]

Sickboy
    Člen

Souhlasím s Newmanem, že souhlasí s hokym, že ještě větší nářez je Platinum. 😛 B-]

Newman
    Člen

Souhlasím s hokym, že ještě větší nářez je Platinum 😛

Mischka
    Člen

…když už jsme tedy u toho, tak na hoře byla zmínka, že je o tech-trance skladbu…já poslouchám trance poměrně krátce a rád bych se dozvěděl, jak se rozlišuje tech-trance a hard-trance….může být prosím někdo tak laskav a poučí mě…:oD..předem velké „thank you very much“…

Natix
    Účastník

Ale napadá mě, že by nebylo od věci udělat upliftový remix rozvíjející breakdown, protože takhle luxusní breakdown jsem neslyšel už dlouho.:-P

hoky
    Člen

no samozřejmě to je pecka ale co teprve jeho Platinum to je podle mě ještě o něco lepčí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 18)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.