TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Pascal Feliz – From Inside The Speaker (Part 1)

• Toto téma obsahuje celkem 17 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sq4Raa a poslední změna proběhla před 11 roky a 10 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 16. až 18. (celkem z 18)
  • Autor
    Natix
    Účastník

Dost luxusní nářez, opravdu masivní breakdown a po něm pěkně šílený beat.:oP

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jsem známý tím, že nemám moc rád tech-trance všeobecně…, ale jsou vyjímky a tohle je sakra velká vyjímka, nedávno jsem sice uváděl, že nej tech-trance roku je pro mně Lemon Tree, ale po poslechu týhle killerovky to měním, tohle je přátelé na jasných 10/10

ps: samozřejmě mluvím o part 1, part 2 už mi tak dobrá nepřijde

Sq4Raa
    Člen

Nikde jsem to tu nenašel, ale myslím, že tenhle track si naši pozornost rozhodně zaslouží. Tenhle víkend jsem ho měl možnost slyšet hned 2x (Paul van Dyk, Menno de Jong) a musím říct, že je to neskutečný partykiller. Pokud se vám to líbí na domácí poslech, vězte, že naživo to pro vás bude highlight každý party 🙂
    Mazec největší 😛

,,Pascal already finished three new tracks and they’re going to do some serious damage on the dance floors. More info on these tracks will follow soon…“
    ( http://myspace.com/pascalfeliz )

Já se těším 🙂

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 16. až 18. (celkem z 18)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.