TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Paul Kalkbrenner @ Flow Party, Roxy, 20.3.

• Toto téma obsahuje celkem 51 odpovědí. Do diskuze (26 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kreeki a poslední změna proběhla před 15 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 55)
  • Autor
    Lukin_
    Člen

Jenže Armin má aspon produkci kterou lidi znají.
    Kdo znal od Paula tracky před filmem?
    resp. kdo ho znal než natočil ten film a kolik lídí by na něj šlo kdyby nebyl ten film?

Sandeagle
    Člen

No a? je to propagace… nemít armin asot tak je taky nekde jinde 🙂

Lukin_
    Člen

To přece jasne že kdyby nebyl film Berlin Calling tak tam nikdo nejdesm4

D4ve
    Člen

iamek: presne tak, nebyt filmu, tak to pulka lidi ani nezna =)

iamek
    Člen

Bud rad, ze bylo dost lidi … Na Ostravsku je vsude prazdno … Maximalne fabric pokud tam hraje neco osvedceneho ( Laydee, Burak … ) … Chtel bych videt navstevnost kdyby Paul nenatocil Berlin Calling =)

Kamil
    Člen

Tak musím říct, že [b]totální masakr[/b] – bohužel ne v pozitivním smyslu. Paul zahrál co jsem čekal, takže tady maximální spokojenost (snad jen jako rozlučkovku mohl dát Revolte – spousta lidí na něj čekalo 🙂 ). Zbytek katastrofa. Čekal jsem, že Paul asi přitáhne spoustu lidí, ale to co se včera vecpalo do Roxy byl fakt masakr. Nejen, že se nedalo skoro hnout, na focení jsem mohl defakto zapomenout, neskutečný vedro, nedostatek vzduchu a ten zbytek co tam byl se ještě stačil „otrávit“ nikotinem a trávou, no peklo. U takhle dlouho fungujícího klubu bych čekal, že budou mít pořadatelé jasnou představu o tom, jak velký počet lidí bude pro prostory klubu akceptovatelný aniž by bylo omezeno pohodlí a bezpečnost návštěvníků. Chápu, že Paul Kalkbrenner rozhodně nebude levný a nějak
    se to zaplati musí, ale tohle bylo fakt už moc. „Pinkaná“ s utrženýma míčema, který sloužily jako dekorace bylo taky zajímavý zpestření – ještě že Paul neviděl, jakou ránu utržil jeho macbook a když jsem viděl tu někoka zásahy rozhoupanou zrcadlovou disco kouli a představil si, že nemá daleko k pádu na přecpaný kotel – lepší o tom radši nepřemýšlet .

Nevim
    Účastník

tak když tam nebudu tak aspon doma sm6
    PAUL KALKBRENNER – Self
    Paul_Kalkbrenner_-_Superimpose
    OST Berlin calling

Nejspíš se tam objevím, v Roxy jsem nebyl ani nepamatuju a tak jsem zvědavý jaké to tam bude. Doufám že už něco udělali s tím zvukem…

Anonymní uživatel
    Host

nechce někdo lístek na zitřek??? jeden mi zbyl—cena 300kč

Dolikus1
    Člen

Vojtík jde taky joooo? Peckasm11

Založ si ten FB voe, takhle člověk ví prdsm0

Sickboy
    Člen

Je to málo no. sm7 Ale těšim se. sm3

DanYjel
    Člen

dolikus: live!

Anonymní uživatel
    Host

Taky bych dojel ale den předtim je Dj Hammond v Trenčíně a takové dvě akce zasebou bych nedal. To mě bude štvát celkem dlouho

Dolikus1
    Člen

live nelive, pořád je to jen hodina a půl 🙂

Starf
    Člen

Hanny: live

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 55)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.