Tak musím říct, že [b]totální masakr[/b] – bohužel ne v pozitivním smyslu. Paul zahrál co jsem čekal, takže tady maximální spokojenost (snad jen jako rozlučkovku mohl dát Revolte – spousta lidí na něj čekalo 🙂 ). Zbytek katastrofa. Čekal jsem, že Paul asi přitáhne spoustu lidí, ale to co se včera vecpalo do Roxy byl fakt masakr. Nejen, že se nedalo skoro hnout, na focení jsem mohl defakto zapomenout, neskutečný vedro, nedostatek vzduchu a ten zbytek co tam byl se ještě stačil „otrávit“ nikotinem a trávou, no peklo. U takhle dlouho fungujícího klubu bych čekal, že budou mít pořadatelé jasnou představu o tom, jak velký počet lidí bude pro prostory klubu akceptovatelný aniž by bylo omezeno pohodlí a bezpečnost návštěvníků. Chápu, že Paul Kalkbrenner rozhodně nebude levný a nějak
se to zaplati musí, ale tohle bylo fakt už moc. „Pinkaná“ s utrženýma míčema, který sloužily jako dekorace bylo taky zajímavý zpestření – ještě že Paul neviděl, jakou ránu utržil jeho macbook a když jsem viděl tu někoka zásahy rozhoupanou zrcadlovou disco kouli a představil si, že nemá daleko k pádu na přecpaný kotel – lepší o tom radši nepřemýšlet .