TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Paul van Dyk Dresden Washroom 28.2.2009

• Toto téma obsahuje celkem 35 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Tomangel a poslední změna proběhla před 16 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 36)
  • Autor
    netmarty
    Člen

možnost si setík stáhnout:

http://www.megaupload.com/?d=SIAGPZH4

FUGAZ
    Člen

a tady máme další 🙂 sice jen ze 3 ale i tak..

Carnival Junkie – After Dark (Jon Rundell Techno Rmx) + Philippe B vs. Todd Terry – Can You Feel It? [Acapella] + ID [PvD Mashup]

FUGAZ
    Člen

[quote nexxie][quote FUGAZ]btw :
    03. Wippenberg - Chakalaka + Hard Fi - Suburban Knights (Angello & Ingrosso Rmx) [b]+ Gareth Wyn & The Viceroy - La Galeria + Joey V - Chopperchunk [PvD Mashup][/b][/quote]
    asi poprve v zivote vidim mashup slozenej ze 4 track.. asi to nebude live mash kdyz to ted hral i na TE ale i tak amazing Paul[/quote]

No chlape, taky mě to překvapilo… upozornil mě na to německý kolega, taxem se dal do hledání 😉
    Jinak většinou tyhle Mashupy má už dávno předem připravené.

FUGAZ
    Člen

13. The Killers – Human (Ferry Corsten Dub Remix) [b]+ Stoneface & Terminal – Volcano (2am Mix) [PvD Mashup][/b]

nexxie
    Člen

[quote FUGAZ]btw :
    03. Wippenberg - Chakalaka + Hard Fi - Suburban Knights (Angello & Ingrosso Rmx) [b]+ Gareth Wyn & The Viceroy - La Galeria + Joey V - Chopperchunk [PvD Mashup][/b][/quote]
    asi poprve v zivote vidim mashup slozenej ze 4 track.. asi to nebude live mash kdyz to ted hral i na TE ale i tak amazing Paul

FUGAZ
    Člen

[quote M.i.k.e]záznam mám taky,ale ta kvalita je opravdu bídná...[/quote]

sm15 lepší než drátem do oka, ne? sm4sm15

btw :
    03. Wippenberg – Chakalaka + Hard Fi – Suburban Knights (Angello & Ingrosso Rmx) [b]+ Gareth Wyn & The Viceroy – La Galeria + Joey V – Chopperchunk [PvD Mashup][/b]

M.i.k.e
    Člen

záznam mám taky,ale ta kvalita je opravdu bídná…

Raduška
    Člen

A hele o co jsem přišla, když jsem byla nemocná. Supr místo, pamatuju si to tam před dvěma lety. Tenkrát tam Dyk odvařil aparaturu, to byla jízda :o))

FUGAZ
    Člen

OK chlapy mam pro vas překvápko….

Můj nejmenovanej tajnej zdroj mi předal nahrávku:
    Paul van Dyk – Live @ Eventwerk, Dresden (02-28-2009)

http://rapidshare.com/files/204205231/Paul_van_Dyk_-_Eventwerk__Dresden__02-28-2009_.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/204197681/Paul_van_Dyk_-_Eventwerk__Dresden__02-28-2009_.part2.rar

Je to amatérská nahrávka z davu před stage… ale nezní to vůbec špatně…

FUGAZ
    Člen

35. [b]Yoav – Beautiful Lie (Giuseppe Ottaviani Remix)[/b]

Paya
    Člen

Fugaz, full respect

our only God rulez this world still sm4

armind
    Člen

Nooo.. toto teda muselo byt sm5
    Fugaz – gratulacia k zazitku sm4

djtomino
    Člen

Díky za playlist, jinak akce moc podařená, uvidíme co předvede v Bratislavě, tady obstál na výbornou sm5

FUGAZ
    Člen

19. [b]Kaskade – Angel On My Shoulder (EDX ReDub)[/b]
    28. [b]Dave Darell – Children (Club mix)[/b]

FUGAZ
    Člen

nexxie: nezklamal jsi jako vždy, a pomohl 🙂 snad dnes upnu nejake kousky tech IDček 🙂 třeba něco budeš znát 😉 –> viz. nahore 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 36)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.