TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Videoklipy Paul van Dyk – For An Angel 2009

• Toto téma obsahuje celkem 13 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Jimmy a poslední změna proběhla před 15 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 1. až 14. (celkem z 14)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

hmm dobra sracka…to jeste nekoho bavi produkce od PvD? Posledni dobry album vydal v roce 2000 a od te doby nic.

corsten30
    Člen

4/10sm17

děsná skladba…. MTV dance ji omílá skoro furt a mě to dycky nutí přepnout..

Nulda
    Účastník

[quote wenca]Tak já jsem asi divnej, ale mě se nikdy nijak zvlášť nelíbila ani jedna verze For an angel...[/quote]

divnej je hodně slabý slovo sm0

wenca
    Účastník

Tak já jsem asi divnej, ale mě se nikdy nijak zvlášť nelíbila ani jedna verze For an angel…

Anonymní uživatel
    Host

[quote malarkey]je neskutečný, jak před patnácti lety dokázal Pája něco takovýho vůbec vytvořit....na druhou stranu mě mrzí, že si ten svůj originál musel tak zprznit reworkem....jak já ty reworky nesnášim.....až se za pár let mladejch lidí zeptám, jestli znaj For An Angel tak mi řeknou, jo ty myslíš tu pecku jak luxusně zremixoval Dave Darrell...a už budu vytahovat kulovnici a jednoho po druhym sundavat :X[/quote]

jj máš recht, a celkem dobré je i album co Paulík zremixoval pro X-mag v roce 2003

malarkey
    Člen

je neskutečný, jak před patnácti lety dokázal Pája něco takovýho vůbec vytvořit….na druhou stranu mě mrzí, že si ten svůj originál musel tak zprznit reworkem….jak já ty reworky nesnášim…..až se za pár let mladejch lidí zeptám, jestli znaj For An Angel tak mi řeknou, jo ty myslíš tu pecku jak luxusně zremixoval Dave Darrell…a už budu vytahovat kulovnici a jednoho po druhym sundavat :X

Tibbyk
    Člen

jedine ACTIVA remix sm3

Nevim
    Účastník

[quote Natix][quote Nevim]nic pro me zlatej original[/quote]

Jen tak mimochodem, skutečný originál je tahle verze z alba 45 RPM z roku 1994. sm4[/quote]

jj o tom vim
    to album jsem dost poslouchal kdyz jsem zacal objevovat trance

sheppi
    Člen

podle mě naprosto zbytečný a nudný rework sm17

Anonymní uživatel
    Neaktivní

mně se ta nová verze celkem líbí…jeden z těch povedených reworků klasik

Natix
    Účastník

[quote Nevim]nic pro me zlatej original[/quote]

Jen tak mimochodem, skutečný originál je tahle verze z alba 45 RPM z roku 1994. sm4

Tenhle nový remix na něj samozřejmě nemá a na klasický E-Werk Club Mix z roku 98 už vůbec ne, ale vzhledem k tomu, jakým způsobem jsou v dnešní době przněny všemožné klasiky, to není zas tak špatné.

Nevim
    Účastník

nic pro me zlatej original
    a video nehodnotim (protoze me prijde desny ale nic proti sm15)

Jimmy
    Člen

pekne videjko… 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 1. až 14. (celkem z 14)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.