TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Paul van Dyk – For An Angel 2009 (incl. Filo & Peri Remix)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
  • Autor
    M.i.k.e
    Člen

ke komplet vinylu sem se dostal až teď a osobně se mi nejvíc líbí Dave Darell mix,byť to zavání Guru Josh Project soundem…

vyrys
    Člen

skoro by se dalo rict, vsecko spatne. celej tento podivnej remixovej napad zachranuje Activa a Kuisma. Rob to nakopnul a pridal vrtulky po svym a Miika me moc mile prekvapil. zbytek sou zbytecnosti

makauskas
    Člen

Okrem Kuismovho mixu (ktorý je uchádzajúci) som všetko zmazal sm0

Dexx
    Člen

In Petto z nich nejlepší.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Kuisma rmx – pro mně asi nejlepší verze, drobná změna melodie a nepoužití piána je docela zajímavou změnou…8+/10

PVD remix, Activa rmx, Filo a Peri rmx – všechno dobré remixy, žádná ostuda nebo prznění originálu, naopak zajímavé varianty originálu 8/10

Dave Darel remix – to je ještě ucházející vrz prog remix 5/10

Spencer and Hill a Inpetto – obojí sračky všech sraček, skoro si to ani nezaslouží být nazýváno hudbou 1/10

maty1234
    Člen

mne sa nahodou Inpetto Remix pozdava sm3

Lukin_
    Člen

Activa remix docela ujde. Ale originál je prostě originálsm11

Roman
    Člen

tak podle ukázek se mi trochu zamlouvá akorát tak ten Kuismův remix, ale kvůli tomu asi nebudu tahat balík plnej krabů…

ceero
    Účastník

Tak mne sa prekvapive celkom paci In Petto Mix
    Len jaksi nechapem tento trend … Track zacne v svojom rytme, potom niiekde v polke prijde uplne nesuvisiaci breakdown a po nom track pokracuje viac menej tak ako zacal. Znie to myslim mierne chaoticky

K1aptcha
    Člen

[img]http://www.audiojelly.com/images/coverart/8715576128356.jpg[/img]

aneb jak zhnusit klasiku sm15

nejlepší je asi [b]Filo & Peri Remix[/b], ve kterém hlavní piánko v jedné pasáži předvádí odlišnou variaci, a basovka je taky slušně masivní
    jinak ještě ujde veselý [b]Activa Remix[/b], v jeho tradičním soundu
    lehce nakytarovaný house-trancový [b]Paul van Dyk Remix[/b] (kde mi vadí právě ten house feeling) a temnější [b]Miika Kuisma Remix[/b] (kde se mi nelíbí zvuk melodie) jsou někde na stravitelném průměru
    [b]In Petto Remix[/b] sh*t, [b]Spencer & Hill Remix[/b] sh*t… sm6 vrzačky pípačky no…
    a [b]Dave Darell[/b], což je jinak handz-upák Rob Mayth http://www.discogs.com/artist/Dave+Darell sm15, si tam vystřihnul dokonce Klaas styl sm2

děkujeme Paule sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.