Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Paul van Dyk na jaře 2009 v Bratislavě
- Toto téma obsahuje celkem 113 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
milan a poslední změna proběhla před 15 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
29. 3. 2009 v 18:11 #121969
Amoondre
Člen[quote Nightshade]Zas nenadavajte na to takto, ze uplne hrozne a neviem co ,organizacia bola zla to vie kazdy zvuk nebol hrozny naopak bol krasny len prebasovane a to potlacalo vokaly atd, PvD hral jak hral klasicky, a Fila to pekne dal, za taku cenu 15eur nehovorte mi ze sa to neoplatilo, kazdy len nadava jak to bolo zle[/quote]Pokud to byla katastrofa (coz z reakci evidentne byla), tak snad pred tim nebudem zavirat oci. Sasazu byla taky katastrofa.
16. 3. 2009 v 23:28 #120246Star_Guitar
Členano, všechno za něj udělají fanoušci, kteří ho takto zbožňují…. mísu donesou, aby si Mistr mohl ulevit, pokrm k ústům přispěchají dát, ba i ženu na sex pod bezvládné tělo přistrčí, aby Mistr nemusel prstíčkem či čímkoli jiným pohnouti sm17
16. 3. 2009 v 22:56 #120240mareno
Člen[quote Newman][quote mareno]Ty jo, to fakt musela bejt sauna, když se i Mistr zapotil:
http://www.rave.cz/fotky/12541/josefovy-fotky-z-paula-van-dyk-v-bratislave/?fotka=91%5B/quote%5DKdyž je někdo Mistr, tak se obyčejně nepotí? Ty jo, chci být Mistrem v létě, to se potím přímo ku*evsky sm15[/quote]
Mistr – jak by se mohl potit, ten nemusí ani jíst, pít-natož chodit na záchod sm15
16. 3. 2009 v 22:33 #120238Newman
Člen[quote mareno]Ty jo, to fakt musela bejt sauna, když se i Mistr zapotil:
http://www.rave.cz/fotky/12541/josefovy-fotky-z-paula-van-dyk-v-bratislave/?fotka=91%5B/quote%5DKdyž je někdo Mistr, tak se obyčejně nepotí? Ty jo, chci být Mistrem v létě, to se potím přímo ku*evsky sm15
16. 3. 2009 v 22:28 #120236Creams
Člen16. 3. 2009 v 21:21 #120226mareno
ČlenTy jo, to fakt musela bejt sauna, když se i Mistr zapotil:
http://www.rave.cz/fotky/12541/josefovy-fotky-z-paula-van-dyk-v-bratislave/?fotka=9116. 3. 2009 v 17:06 #120205Anonymní uživatel
Hostsm18 N/A: Activa – Remember (Club Mix) ale Activa – This World (Original Mix)
16. 3. 2009 v 11:56 #120180zruda
Členmilan: Přímo na stránkách slovakrail.sk jsem našel tohle: Príplatok nie je potrebný v smere ČD – ZSSK v úseku Břeclav – Bratislava hl. n., (len v smere ZSSK – ČD je vyhlásená akvizičná zľava a nástup do vlaku je mimoriadne povolený bez príplatku – miestenky, pričom cestujúci nemá nárok na miesto).
Takže se určitě neplatí ve směru na Slovensko. Ale ze Slovenska jsem to nepochopil. A zajímavé je, že na stránkách cd.cz ani scpendolino.cz jsem o tom nic nenašel… Jen poznámku, že i na Slovensko se musí platit.16. 3. 2009 v 10:30 #120177milan
Členzruda – s tím pendolínem taky pěknej vojeb. V Olomouci na hlaváku mi paní tvrdila, že mají se slovenskými dráhami nasmlouvaný, že úsek Břeclav – Bratislava a obráceně se příplatek za pendolíno neplatí, přitom paní u okna v bratislavě se divila, že to není možný, že to neplatí asi jenom úsek břeclav – bratislava, ale obráceně se platí 3 eura. tak pokud přece něco dohodnu, tak by v tom měli mít pořádek.
16. 3. 2009 v 9:47 #120176megalustr
ČlenJelikož už jsem v Bratislavě na Dykovy byl v roce 2006, tak jsem věděl to, co vás všechny překvapilo. Např. vstup, šatny, bary, WC.. dá se říct že všechno. Takže jsem zvolil cestu z Brna autem a věci jsem si nechal v něm. TOY TOYky venku splnily svůj účel, protože dostat se na WC ve vnitř bylo nemožné. Zvuk byl otřesný. Moc přebasovaný. Hala prostě není na takovéto akce dělaná. Ale jezdite pořád do Prahy… sm6 Ale já si to i tak užil, protože Dyk je můj „srdcař“ sm14
16. 3. 2009 v 8:16 #120174zruda
ČlenNightshade: Lístek jsem měl už za 25 €, prostě koupeno den před akcí (do té doby jsem nevěděl, jestli někam nepojedu pracovně nebo jestli se stihnu uzdravit). A k tomu ještě musím připočítat 3 € za místenku do Pendolina, který jsem kvůli šatně nestihl. Takže i když to hudebně bylo dobré, považuju peníze za vyhozené.
15. 3. 2009 v 22:31 #120144dance-event
Členpo dlouhý době kdy jsem byl většinou s akcema spokojený, mi ta v Bratislavě skoro vyrazila dech.
Při vstupu bordel ve všem, security tam stáli asi z donucení, prostě neprofesionální přístup.
Uvnitř dobrý (šatny jsem neřešil, nepotřeboval jsem tam nic dávat) dokud jsem nedošel k baru. Fronty jak do disneylandu, pak obsluha nemá drobný na vrácení, čeká a čumí. No nechápal jsem.
A to nejhorší – ZVUK. chvilku to bylo k poslechu u východu z haly kolem 22h a 1-2h. Jinak hrůůůůůza, prostě se mi chtělo odejít.
Jediný plus akce bylo osvětlení a laser show. To jediný nemělo chybu.15. 3. 2009 v 21:51 #120141blondiacik
ČlenČakal som že to nebude zvladnute tak som si radsej kupil VIP listok no vyhody skoro ziadne akurat som nemusel cakt hodinu na satnu. Bary kde mali 4 napoje a o 1 h v novi uz nemali ani vodku, ktorú potom zohnali kdesi ale neboli pohariky tak nepredali. Ked som xcel platit 10€ tak ze nemaju vydat ako fakt fasa. A 3 ks ToiToi hajzliky pre celu VIP zonu a k tomu vonku to som si myslel ze je asi zart. žial nebol… Hudba no Bjurijan to ako bolo co naco ho tam volali!!!!! to mi pripadalo ze dal na tom svojom notebooku asi nahodny výber pesniciek a tak to hralo bez ladu a bez skladu proste gulas. Jedine plus znesitelny zvuk. Pája hral klasika u mna priemier aj ked zo zaciatku totalne prebasovane nedalo sa ani zistit co hra , potom sa to troxu zlepsilo ale mna moc nenadchol. Nechapem co robilo za nim asi tak cca 15 -20 ludi na podiu co tam robili ked hral proste kukali ako sova do blesku. Dokonca ked hral Fila tam behal daky vozralý plešoun a snazil sa tancovat a kibicoval do hrania Filovi (asi kamarat usporiadatelov) proste chaos … U mna zachranil akciu Aly Fila kedy som zacal konecne tancovat a to som vydrzal az do 6,20h. A to ze nedosiel Aly je mi dake divne ze vraj si obaja nepoziadali o viza a ako sa potom dostal do Sengenu Fila ? Asi v kufri PvDyka…. No co uz su dobry ale arabac sa nezaprie zodpovednost ziadna, hlavne ze bude keš! Hodnotim ako celkovo slabý priemer.
15. 3. 2009 v 18:49 #120121milan
ČlenTak akce absolutně pořadatelsky nezvládnutá. Jeden vstup, to bych ještě pochopil, ale jak jsem přijel do arény, tak jsem se nějak dostal na druhou stranu a jakési gorily jsem se ptal kde je vstup. Ten mě odpálkoval s tím, že tady je dnes nějaká akce a že ho to nezajímá. Celkově ochranka byla totálně nepříjemná. Chvilama mi přišlo, že ani neví kdo v hale hraje a že tam jsou jenom proto, že musí. Po vstupu do arény problém číslo jedna šatny. Na x tisíc lidí šatna rozdělená na dvě poloviny, z toho v levé části dva borci, v pravé části tak 4 lidi. Ti dva vlevo to absolutně nezvládali. Když jsem se radoval, že jsem se konečně dostal dopředu, tak jsem na jednom místě čekal 45 minut než si mě vůbec všimli. Ráno to samé. To dokonce fungovala samoobsluha. 9 z 10 lidí řekli, ať si tu bundu nebo batoh jdou najít samy, že to oni najít nemůžou. V podstatě kdyby se mi nějaká bunda líbila, tak si ju prostě vemu a jdu. Nahoru do haly jsem šel stylem tři kroky dopředu a dva kroky zpátky (skrzý dav, který do mě tlačil). Ze zahraničí by měli na takových shodech se poučit a schody rozdělit na dvě části – vstup na halu a výstup z haly.
K djs – Buriana hodnotit radši nebudu, až do pvdyka jsem skončil na druhé stagi, kde se hrál docela dobrej housíček.
Dyk – ze začátku nuda (asi nevěděl co po burianovi hrát) a zhruba od druhé hodiny to byl absolutní nášup toho nejlepšího. Tak dlouhý přídavek jsem ani nečekal. Jsem zvědavej, co předvede v Praze.Aly and Fila – Slyšel jsem jenom půl hodinu, ale vypadalo to na příjemný set. Pak jsem si říkal, že půjdu do šatny pro věci, protože jsem spěchal na vlak a že se do haly ještě vrátím, ale bohužel to nešlo. Kvůli šatnářům jsem tak přišel o většinu jeho setu. Divím se, že to vůbec uhlídali, aby lidi nepřelezli zábrany.
+ akce – Mezi pár plusy akce řadím lasery. Za tolik laserů by se nemusela stydět ani United music. Ti mají organizaci zvládnutou oproti bratislavským na jedničku, ale s laserama oproti nim pokulhávají. Dobrý nápad také otevřené prostranství venku před arénou, kde se dalo na chvíli nadýchat čerstvého vzduchu.
Nj, asi jsem si zvykl na slovensku na komfort Dopleru….
15. 3. 2009 v 18:44 #1201202Sexy
ČlenUz to radsi mazu, nechci tu rozpoutávat nakej boj Praha vs. Ostrava sm0
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.