Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Paul van Dyk na jaře 2009 v Bratislavě
- Toto téma obsahuje celkem 113 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
milan a poslední změna proběhla před 15 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
15. 3. 2009 v 18:28 #120118
pokoko
Člen2Sexy:omg proč by to měla být ostudasm17 Ty jsi asi hodně inteligentí pražáksm17
15. 3. 2009 v 18:12 #1201142Sexy
Člen–
15. 3. 2009 v 18:06 #120113Ocho
Člencely tento event dopadol strasne…jedine co ma potesilo bol Fadiho set ktory som si uzil neskutocne…skoda ze asi tak 2/3 ludi odislo ale to sa dalo cakat ze ani nevedia kto to je a dost ludi bolo aj unavenych…najviac to pokazil zvuk…k ostatnemu je skoda sa vyjadrovat uz…
15. 3. 2009 v 17:52 #120112Anonymní uživatel
Hostna slovensku je arena ktora by vyhovovala poziadavkam ale nie je v bratislave 🙂
15. 3. 2009 v 17:24 #1201102Sexy
ČlenKdyz to tak ctu, tak jsem hrdej na to, ze mame v Praze O2 Arénu… Mozna by na Slovensku mela vyrust podobna hala s nazvem Orange Arena sm2
15. 3. 2009 v 15:17 #120101deivis
Člen[quote Star_Guitar]Já si říkám už dlouho, že s těmi vízy je to kec na entou. Aly je normální bačkora.[/quote]
Zajimavé 🙂
Odpoveď priamo od konzula:
Dobrý deň,
Preverili sme situáciu a uvedení [b]dvaja páni[/b] si žiadosť o vízum na našom zastupiteľskom úrade nepodali.
S pozdravom,
V. Franko
konzul
15. 3. 2009 v 15:05 #120099Creams
ČlenTakže nechc to tady moc rozvádět… akce byla z určitého pohledu v pohodě… vše začalo okolo 24hod až 1hod kdy pro celou halu bylo jen jedno schodíště a to kvantum lidi co chtělo nahoru a to co chtělo dolu bylo šílené určité fotky nahodím pak na djz.cz . To byla první věc co mě zarazila, druhou byly bary kdy na cca 150lidi u baru byli 2pinglici, kteří nevěděli kudykam dříve… Pak ochota pořadatelu vůči fotografu a vstupu na podium 0% a ten jejich fotopass si mohli strčit do zadku … byl jsem hodně naštvaný a taky jsem se jen tak zbytečně nepohádal … ! K šatnam tak to byl největší masakr, který jsem když ! zažil ! vydávat bundy podle toho to je vaše ? ne to není moje a letěl pro další a třeba tak u jednoho člověka dohledání bundy trvalo cca 10min tak hodinové čekání na jeden batoh stál za to … Myslím, že tahle akce se nevyvedla a snad bude ponaučením nevzít na to kvantum lidí jen 2500 mist na šatnu ! Nevím za mě tahle akce měla více – než +
15. 3. 2009 v 15:01 #120098Nightshade
ČlenZas nenadavajte na to takto, ze uplne hrozne a neviem co ,organizacia bola zla to vie kazdy zvuk nebol hrozny naopak bol krasny len prebasovane a to potlacalo vokaly atd, PvD hral jak hral klasicky, a Fila to pekne dal, za taku cenu 15eur nehovorte mi ze sa to neoplatilo, kazdy len nadava jak to bolo zle
15. 3. 2009 v 14:32 #120091Asja
ČlenTato akce byla naprosto krizova! Jak uz tu bylo zmineno: hrozne horko, stranej zvuk, priserny zachody, jediny vchod do haly narvany k prasknuti, prazdny bary, vozraly barmani, o navstevnicich ani nemluve. Preplneny satny a fronty jsme nastesti predpovidali (drivejsi zkusenosti z T-Mobile areny) takze jsme rovnou nechali veci v aute – diky bohu ze aspon to nikdo nevykradl. A ani ty sety nebyly nic moc. Burian nuda jako vzdy, PvD hral prvni 2 hodiny strasne tvrde (nebo se mi to zdalo kvuli spatnemu ozvuceni) – doufam ze v Preze predvede neco lepsiho, a Filu jsem uz moc nevnimala, protoze mi bylo na omdleni – asi z toho vedra.
No proste katastrofa.15. 3. 2009 v 11:50 #120080zruda
ČlenA z dojmů mých: Po příjezdu do Blavy jsem byl ještě s jednou kamarádkou na kafi, takže jsem do haly došel až o půl dvanácté. A hned jsem si říkal, že jako co to je ta tlačenice na schodech. Šatnu jsem našel celkem hned a během nějakých 20 minut odloženo. A hurá do haly. To tam je vážně jen jeden vchod? Takže přímo do haly dalších zhruba 15 minut. Už bylo zaplněno a Burian zrovna začal hrát Vltavu. Dostal jsem se téměř k zábradlí mezi plochou a VIP. No Burian hrál nějak tak, jak jsem čekal. Šel jsem se vyvětrat ven a pak si našel místo, kam foukal vzduch zvenku, ale pořád bylo ještě trochu teplo.
A pak jsem se rozhodl, že si dám něco na pití. Viděl jsem pípu, takže volba byla jasná, pivo. U první poloviny baru mi řekli, že pivo došlo, že to mám zkusit v druhé půlce. Tož jako OK, přišlo mi to divný, ale třeba se chystali narazit další a kvůli fofru to mohlo trvat dýl. Přešel jsem na druhou stranu a tam jsem pochopil lameřinu celé situace 🙂 Obsluha – no nechápu. Bylo jich tam několik, ale platit se snad dalo jen u jedné holky. Snažil jsem se tam zastavit jednoho borca u pípy, že chcu pivo, ale že prej nejsou kelímky nebo co. A pak že bych u něho nemohl zaplatit nebo cosi. Až po nějaké tři čtvrtě hodině jsem konečně dostal aspoň takový to Aloe vera. Chtěl jsem jednu flašku, dostal jsem hned 4. Všichni v procesu předávání viděli, že chcu jednu flašku, ale nevadí, měl jsem celou dobu co pít 🙂
PvD hrál dobře, aspoň jak mohu posoudit. První dvě hodiny byl zvuk divnej, ale lasery dobré. Poslední hodinu už zvuk lepší a pak ten přídavek. Ten se mi líbil hodně moc! 🙂
Měl jsem už místenku na Pendolino, tak jsem si říkal, necelou hodinu a půl, to stihnu ještě pivo a pořád bych měl dost času na to, abych to došel pěšky. Teď už na baru v pohodě, pivo relativně rychle a za slušnou cenu (1,50 €).
Takovou frontu u šaten jsem trochu čekal, ale už jsem nečekal, že tam budu stát další hodinu! Nechápu jednak lidi a jednak šatnářky, že když mají různé barvy a sekce na lístečkách, tak proč se podle toho neřídí. Tedy když má někdo zelený lísteček, tak proč nejde do zelené sekce a proč ho třeba žlutá šatnářka nevyhodí. To mohlo tu frontu urychlit. Pendolino mi samozřejmě ujelo.Celkový dojem mám takový, že do Incheby už hodně dlouho nepůjdu.
15. 3. 2009 v 11:28 #120078pokoko
ČlenNo já jsem jen zvědavý jestli bude nejaké vyjádření ze strany pořadatele
15. 3. 2009 v 11:17 #120076zruda
ČlenZ dojmů mého kamaráda slováka: totalne fiasko, hanbim sa, skurvena bratislava aj cele slovensko
15. 3. 2009 v 10:35 #120070parkerhanifin
ČlenTaky přidám pár dojmů. Hned po příjezdu na mě Bratislava působila jako bych přijel do Prahy někdy před deseti lety ale budiž. Na akci jsem dorazil něco kolem desáté hodiny, prohlídka před vstupem o dost důkladnější než na českých akcích, potom hned neuvěřitelná tlačenice u šaten a než jsem se dotal do centra dění po jednom schodišti byla skoro hodina v hajzlu. Na záchody uvnitř se nedalo dostat pokud jste nechtěly čekat půl hodiny a to samí bary. Další možnost byly toi toiky venku v zimě. Zkrátka organizačně naprostá hrůza. Co se týče pártypeople, tak jsem se na slováky těšil, ale zklamání neuvěřitelný-jsou snad horší jak ty němci (ty slušný prominou). Už v deset, tedy na začátku akce jsem viděl min. 2 lidi odvážet sanitkou, zvracet u plotu atd.,prostě smažka na smažce. Co se týče prostoru, tak celkem dobrý.
Burian zahrál prostě to co hraje pořád a musel jsem se až smát jak ho na tom Slovensku žerou. PVD mě celkem nudil, protože jsem na něm byl nedávno v Dráždanech a zahrál až na pár songů totožnej set, prostě na konci jsem už čekal až vyklidí pole pro Aly and Fila, kterej zahrál pro mě nejlepší set večera. Jen co Dyk dohrál hala byla poloprázná což byla velká škoda.
+prostor
+délka párty skoro do půl osmí
+set Aly nad Fila-organizace
-chování některých pártypeople
-prázdný bary 3hodiny před koncem akce
-čekání na záchodech a na barech neúnosný
-skoro prázdná hala hned po setu PVD
-brutální sauna
a nakonec mě nejvíc rosekalo,když jsem dorazil ráno do šatny a borka mi řekla at se modlim abych tam měl bundu, že se tam v šatnách dost kradlo (ale měl jsem štěstí). Přes tohle všechno jsem se snažil si párty užít ale i tak na Slovensko už dlouho neee.15. 3. 2009 v 9:51 #120066Jimmy
Člen[b]Paul van Dyk @ Bratislava 13.03.2009[/b]
Update Tracklist:
N/A: Simon Patterson – Thump (Original Mix)
N/A: Barry Jay – Infused
N/A: Wippenberg – Chakalaka
N/A: Liquid Child – Diving Faces
N/A: David Forbes – Foldback
N/A: Misja Helsloot – Backtracking (original Mix)
N/A: Dubfire – Roadkill
N/A: Orla Feeney – Comic Strip
N/A: Sabanci & Truby – Leaving Ankara
N/A: Cellec vs. Ersa – Bold
N/A: Hensha pres Lost Sequence – Monday Delay (Arctic Moon Remix)
N/A: Oceania – Always (Stoneface & Terminal Remix)
N/A: Re-Verse – Distant Destiny
N/A: PvD ft. Johnny McDaid – My Home /2x/
N/A: PvD – For An Angel [Special Live Rmx] + [Live Keyboardstrings]
N/A: Jo Micali – Euphoria (Cesar Lugo Rmx) + PvD ft. Wayne Jackson – The Other Side [Vocal Sample]
N/A: PvD ft. Vega4 – Time Of Our Lives (UK Club Mix)
N/A: Paul van Dyk – Stay There
N/A: Paul Van Dyk – Crush
N/A: PvD ft. Wayne Jackson – The Other Side [Vocal Sample]
N/A: PvD & Starkillers & Austin Leeds ft. Ashley Tomberlin – New York City (Super8 & Tab Remix)
N/A: Lange ft. Sarah Howell – Out Of The Sky + PvD ft. Ashley Tomberlin – New York City
N/A: N/A: Paul van Dyk feat Rea Garvey – Let Go (Paul van Dyk Club mix Instrumental) vs Paul van Dyk feat Second Sun – Crush (Acapella)
N/A: PvD ft. Lo-Fi Sugar – Castaway (Jon O’Bir Rmx)[Instrumental] + [Live Keyboardstrings]
N/A: Activa – Remember (Club Mix) + PvD – Forbidden Fruit [Essentials][PvD Mashup] + [Live Keyboardstrings]
N/A: Filo & Peri ft. Eric Lumiere – Shine On (Activa Rmx) + [Live Keyboardstrings]
N/A: Yoav – Beautiful Lie (Giuseppe Ottaviani Remix)
N/A: Underworld – Cowgirl (Joint Operations Centre Rmx) + Let Go [Live Keyboardstrings]
N/A: Underworld – Born Slippy 2007 (Joe K Remix)
N/A: Eric Prydz – Pjanoo (PvD Mashup)
N/A: Emmanuel Top – Mars (Kai Tracid Rmx)
N/A: Neal Scarborough – Panama
N/A: John Askew – Vandalism
N/A: Funkagenda – What The Fuck + Emmanuel Top – Mars (Kai Tracid Rmx)[PvD Mashup]
N/A: Dave Darell – Children (Club Mix) vs ID? Mashup???
N/A: The Killers – Human Human (Ferry Corsten Dub Remix)
N/A: ID (@ Eventwerk, Dresden ID 17.)
N/A: ID (@ Trance Energy ID 30.)
N/A: Andy Moor – Fake Awake
N/A: PvD & Starkillers & Austin Leeds ft. Ashley Tomberlin – New York City (Original Mix)???
N/A: Philippe B vs. Todd Terry – Can You Feel It?
N/A: A state Of Mind – Like A Dream (Nucvise Rmx)
N/A: Marc Marberg with Kyau vs. Albert – Orange Bill [PvD Mashup]
N/A: Marc Marberg with Kyau & Albert – Neo Love + [Live Keyboardstrings]
N/A: Cressida – 6AM (Kyau vs. Albert Rmx)
N/A: PvD ft. Wayne Jackson – The Other Side [Vocal Sample]
N/A: Lily Allen – The Fear
N/A: Seven Nation Armytracklist by jimmy and armind…
14. 3. 2009 v 23:03 #120054pokoko
ČlenMi se taky zdalo že ten zvuk je nějaký divný hlavně jak byla nějaká vokálovka tak ten hlas se mi zdálo není moc v popředí.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.