TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Paul van Dyk na jaře 2009 v Bratislavě

• Toto téma obsahuje celkem 113 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 114)
  • Autor
    2Sexy
    Člen

Tou Chakalakou zneprijemnujou lidem party snad vsichni dydzejove na svete sm17

nexxie
    Člen

podle toho tracklistu co poslal armind to vypada vcelku skoro stejne jako na TE a Dresden party.. a jesti zacinal dotretice Pattersonem tak uz se mu musim docela smat

Anonymní uživatel
    Host
    Anonymní uživatel
    Host

a co pls bolo za poslednu pesnicku, lebo bola neuveritelne super?

armind
    Člen

Paul van Dyk @ Bratislava 13.03.2009 sm4

N/A: Simon Patterson – Thump (Original Mix)
    N/A: Barry Jay – Infused
    N/A: Wippenberg – Chakalaka
    N/A: Liquid Child – Diving Faces
    N/A: David Forbes – Foldback
    N/A: Misja Helsloot – Backtracking (original Mix)
    N/A: Dubfire – Roadkill
    N/A: Orla Feeney – Comic Strip
    N/A: Sabanci & Truby – Leaving Ankara
    N/A: Cellec vs. Ersa – Bold
    N/A: Hensha pres Lost Sequence – Monday Delay (Arctic Moon Remix)
    N/A: Oceania – Always (Stoneface & Terminal Remix)
    N/A: Re-Verse – Distant Destiny
    N/A: PvD ft. Johnny McDaid – My Home /2x/
    N/A: PvD – For An Angel [Special Live Rmx] + [Live Keyboardstrings]
    N/A: Jo Micali – Euphoria (Cesar Lugo Rmx) + PvD ft. Wayne Jackson – The Other Side [Vocal Sample]
    N/A: PvD ft. Vega4 – Time Of Our Lives (UK Club Mix)
    N/A: Paul van Dyk – Stay There
    N/A: Paul Van Dyk – Crush
    N/A: PvD ft. Wayne Jackson – The Other Side [Vocal Sample]
    N/A: PvD & Starkillers & Austin Leeds ft. Ashley Tomberlin – New York City (Super8 & Tab Remix)
    N/A: Lange ft. Sarah Howell – Out Of The Sky + PvD ft. Ashley Tomberlin – New York City
    N/A: PvD ft. Rea Garvey – Let Go (Acapela) + [Live Keyboardstrings] + PvD ft. Rea Garvey – Let Go (Club Mix)
    N/A: PvD ft. Lo-Fi Sugar – Castaway (Jon O’Bir Rmx)[Instrumental] + [Live Keyboardstrings]
    N/A: Activa – Remember (Club Mix) + PvD – Forbidden Fruit [Essentials][PvD Mashup] + [Live Keyboardstrings]
    N/A: Filo & Peri ft. Eric Lumiere – Shine On (Activa Rmx) + [Live Keyboardstrings]
    N/A: Yoav – Beautiful Lie (Giuseppe Ottaviani Remix)
    N/A: Underworld – Cowgirl (Joint Operations Centre Rmx) + Let Go [Live Keyboardstrings]
    N/A: Underworld – Born Slippy 2007 (Joe K Remix)
    N/A: Eric Prydz – Pjanoo (PvD Mashup)
    N/A: Emmanuel Top – Mars (Kai Tracid Rmx)
    N/A: Neal Scarborough – Panama
    N/A: John Askew – Vandalism
    N/A: Dave Darell – Children (Club Mix) vs ID? Mashup???
    N/A: The Killers – Human Human (Ferry Corsten Dub Remix)
    N/A: ID (@ Eventwerk, Dresden ID 17.)
    N/A: ID (@ Trance Energy ID 30.)
    N/A: Andy Moor – Fake Awake
    N/A: Philippe B vs. Todd Terry – Can You Feel It?
    N/A: A state Of Mind – Like A Dream (Nucvise Rmx)
    N/A: Marc Marberg with Kyau vs. Albert – Orange Bill [PvD Mashup]
    N/A: Marc Marberg with Kyau & Albert – Neo Love + [Live Keyboardstrings]
    N/A: Cressida – 6AM (Kyau vs. Albert Rmx)
    N/A: Lily Allen – The Fear
    N/A: Seven Nation Army

+ nejake 3-4 idcka
    + je mozne ze som nieco zabudol este.. poradie songov zial neviem sm7

Tibbyk
    Člen

Filaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sm5 mnamka nejvetsi on nemuze nic skazit životnism14
    pvd tak ten fakt ukazal ze umi za to ho mam rad i kdyz se rika ze u nas tak nehralsm10
    ostatni nudasm17
    zvuk akce hned jak sem vystupil tak děloo to transmission muze jit sratsm6
    a dik vsem blaznum co tam byli sranda musi bytsm15
    – jen ty bary jinak neresimsm4

nexxie
    Člen

[quote pokoko]a taky nechápu proč po PVD odešlo půlka haly domů bylo mi Fily líto[/quote]
    je to vsude stejny.. na sessions 08 to bylo uplne stejne.. bohuzel lidi na takovyhle akce chodi na jmena a ne na muziku..“uz PVD dohral? fajn tak uz muzeme jit domu“

a kdyz sem si tak cet tech tvejch dalsich stovej negativnich zazitku tak sem nakonec rad ze sem tam nebyl 🙂

Nightshade
    Člen

Ja by som pridal svoje vlastne review 😛

Lexicon Avenue: som tam bol cely cas, a musim povedat ze dost prijemne hrali, mne sa to osobne moc pacilo

Burian: pfuj krtek, jeden neviem vobec na co hra (moj nazor nemusite ma zabit 😛 )

kym hral burian som bol v minimal stage, co bolo podla mna uplne popi, vazne som tam nabil energiou

PVD: hralo moc fajnovo akurat ten sound(tomu sa hned vratim) a preto som prve 2 hodky radsej bezal na minimal

Fila: no vsak vieme co sa stalo Aly to pekne posral, ale vazne aj mne bolo luto ze po pvd polovicka haly sa vyprazdnila akoze wtf ,

pre mna fila hral fajnovo ,islo tam vsetko Lost,back to you etc. ..

Takze a teraz ten sound: neviem ako pre koho,ale ked hral lexicon tak to bolo nadhera, pekne doladene vysky,basy vsetko, cize clovek nepocul len dum dum

No prisiel krtek a posralo sa to, melodie ako aj nijake ine soundy v trakoch som nevedel najst, akurat ked hral snare a hotovo, potom na PVD tiez to bolo tie prve 2 hodky,ale tak potom asi uz niekto prisiel na to,ze tam nieco nesedi a napravilo sa to, koniec akoj a Fila uz bolo genialne

Bar: fronta az do ciny, clovek tam kludne cakal aj hodinku, okolo pol tretej bez mineralky atd. takze to bolo nechutne
    Satna: no nazdar este horsie proste clovek si tam isiel vybrat veci rano o 6 a cakal v rade 40-50min, lebo niektore cicky micky nevedeli co maju robit

a najlepsie ze stratili kamosovi kabat,ona ze nevie to najst nech to skusi on a on chudak tam pobehoval a po 15min nasiel to niekde zahodene akoze LOOL

svetelne efekty: dost sm5 aspon to este potesilo cloveka : )

Celkovo by to bola dobra party, keby ze neposeru ten sound a lepsie poriesia bary a satne. zo zaciatku som bol sklamany ale potom uz tak ze dalo sa,ale PVD hral uzasne to sa musi povedat.

P.s. vsimol si este niekto okrem mna ze nieco nie je v poriadku so sound systemom ?

Já si říkám už dlouho, že s těmi vízy je to kec na entou. Aly je normální bačkora.

Anonymní uživatel
    Host

tie satne boli neuveritelne. hodinu sme stali v tej neorganizovanej mase ludi (neprehanam) a nakoniec nas aj tak ten chuj satniar otocil. bary nema asi cenu komentovat. ale inak zabava lepsia jak na prague sessions 08 a vo tom to je 😛

prochi
    Člen

tak to s něma asi pěkně vym*dali….

Anonymní uživatel
    Host

Co se stalo s Alym vydal uz vcera promoter na webu .. http://www.slovakiapromotion.com/?pageid=620

pokoko
    Člen

Tak nebudu zakladat diskuzi o dojmech tak to píšu sem. Takže můj názor,nejdříve djs

Lexicon avenue:Moc jsem neslyšel ale co jsem slyšel tak se to dalo na rozehřátí to bylo fajn:).

Burian: No klasický burian, blitka já bych to ani nekomentoval nemá to cenu.

PVD: Zase kapacita,ukázal jak se to má hrát a nemohu vytknout ani jedno slovo až na pár songů no:D…

Fila: Zamrzelo mě že jak bylo slibováno tak tam měl být i Aly ale nebyl nevím kde byl problém podle mě se to ale brzo dozvím. Ale musím uznat že ten jejich sound mžu a byla to paráda:)

potom už jsem šel na vlak.

A ted dále, Vzhledem z organizační stránky bych tuto akci hodnotil jako vysoce podprůměrnou.Nevím jestli je normální v 1 hodinu ráno nemít na jednom baru vodku a na druhém vodu. Dále tam bylo vedro neskutečne,byl jsem mokry jak hovado.Dále nejhorší byly nekonečné fronty na barech nechápu do ted proč a když si človek chtel objednat neco ve 4 ráno tak človek musel skoro poprosit. Na hajzlech se človek brodil v chcankách a taky nechápu proč po PVD odešlo půlka haly domů bylo mi Fily líto. Dále ty šatny měly znamenat co jakO? Tady ti byli tak zmatení že mi to hlava nebrala.DMNCE. Kvůli nim mi ujel vlak.Když ale pominu všechny tyto zápory akce tak bylo fajn:)….Ale opravdu asi nejhorší akce vzhledem k organizaci kterou jsem zažil. Jinak ted jsme přišel domů tak kdyby jsme mel chyby tak ignor pls:D…..

Jinak sory tomstarovi za debilni prosbu nakonec byl jsem moc:D……..

Creams
    Člen

Jedu vlakem 16hod 🙂

pokoko
    Člen

Tak už dneská:). Budu ten stím vějířem takže tak:)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 114)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.