TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Paul van Dyk na jaře 2009 v Bratislavě

• Toto téma obsahuje celkem 113 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 114)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

…na tie laserove orgie som zvedavy. dufam ze si neodnesiem na sietniciach nejake obrazce… :))

Nightshade
    Člen

[quote Ocho][quote Nightshade]vies co ja som bol na vlcom hrdle tam ma EU, ale tak ja som nechal skolu aka ma vyj*bkali sm13 ,a teraz na mlynsku chodim troska popijat a cicky micky nahanat :D[/quote]

aha tak to som podobne na tom akurat ze ja som bol na FA STU :D:D...ale som z BB takze do mlynskej az tak casto nechodim co je skoda :D...ale obcas tam zabludim...

no do konca neviem ale do 6 00 urcite...sm5[/quote]

no ja som z NR, takze moc casto ani ja 🙂

sak ked chces ma kontaktuj na icq 207917164 ,alebo mailom pkrazor@gmail.com

a mozme chlastat na PvD sm13

Ocho
    Člen

[quote Nightshade]vies co ja som bol na vlcom hrdle tam ma EU, ale tak ja som nechal skolu aka ma vyj*bkali sm13 ,a teraz na mlynsku chodim troska popijat a cicky micky nahanat :D[/quote]

aha tak to som podobne na tom akurat ze ja som bol na FA STU :D:D…ale som z BB takze do mlynskej az tak casto nechodim co je skoda :D…ale obcas tam zabludim…

no do konca neviem ale do 6 00 urcite…sm5

pokoko
    Člen

No dobre no jak to mám vědět:D……No já jsem všude dokonce já dříve domu neodcházím:)……..Zase bude srandaaaa po dlouhe dobe:)

Nightshade
    Člen

to milan: jasne ze az do konce, inak to ani nejde sm15

takze este budes checkovat aupark ale co , uz aj vtedy tam budu fajn zenske sm16sm5

popripade ked sa budes nudit daj vediet a moze sa ist na pivo sm15

milan
    Člen

pokoko – nebo můžeš jet z hlavního nádraží 93jkou, na třetí zastávce (Žochova) přestoupíš na č.80 a pojedeš na zastávku Einsteinova. Ta je přímo u Inchyby. Vstup do budovy je u vchodu číslo A1. Cena za šatnu je 1 Eur.
    Jinak já přijedu už kolem 14:00, chcu si ještě projít Aupark (pokoko- je to velké nákupní centrum se vším všudy, ne aquaparksm16).
    Pro ostatní kdo jedou jinak než z hlavního nádraží, najděte si spoje městské dopravy v Bratislavě na http://cp.atlas.sk/vlakbus/spojenie/
    Taky budete pařit až do konce?sm16

Nightshade
    Člen

[quote Ocho]no a este k tomu tam budu dvy vyskovky jedna aupark tower a druha incheba...proste to urcite zbadas ze si spravne neboj nic...ked budes prechadzat cez dunaj mozes sa chystat vystupovat...sm2

Nightshade: si na intraku tam aj ci ne? :D...[/quote]

ale vsak inchebu je lahke zbadat 😀

vies co ja som bol na vlcom hrdle tam ma EU, ale tak ja som nechal skolu aka ma vyj*bkali sm13 ,a teraz na mlynsku chodim troska popijat a cicky micky nahanat 😀

Ocho
    Člen

no a este k tomu tam budu dvy vyskovky jedna aupark tower a druha incheba…proste to urcite zbadas ze si spravne neboj nic…ked budes prechadzat cez dunaj mozes sa chystat vystupovat…sm2

Nightshade: si na intraku tam aj ci ne? :D…

Nightshade
    Člen

[quote pokoko]No snad tam trefim a ta zastavka se jmenuje přimo aquapark kaj mam vystoupit?[/quote]

trafis to nebude tazke , a ano zastavka sa vola Aupark (nie aquapark :P),

ale ked vystupis pri Auparku tak to garantovane budes vidiet , budem tam podla mna x ludi ktori tam idu

plus nejake svetlo to bude signalizovat

pokoko
    Člen

No snad tam trefim a ta zastavka se jmenuje přimo aquapark kaj mam vystoupit?

Nightshade
    Člen

supines 😀 ,my este s kamosmi ideme na mlynsku troska alkoholizovat a potom wohoooo

som zvedavy jak to da paul

Ocho
    Člen

vidim to tak na 23 00 az 23 30 nech sa tam stihneme aspon trocha rozhliadnut kym sa zacne kalba 😀

Nightshade
    Člen

no Ocho dufajme ze tam bude masaker 😀

na kolkatu tam ides ?

pokoko
    Člen

No ja vyjiždim vlakem z ovy 17:51a jsem tam 20:50 a vy dojedete na hlavak.?
    A for Creams špatně ses díval na ty vlaky

vivaivo
    Člen

budem tam po 8 hodině

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 114)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.