TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Paul van Dyk na jaře 2009 v Bratislavě

• Toto téma obsahuje celkem 113 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 114)
  • Autor

K1: tak když nic neumí, tak musí aspoň dělat někomu nosiče golfových holí, no ne? sm2

K1aptcha
    Člen

nj je vlezlej a s Dykem musí být ve střední Evropě všude spolu… bůhví co dělají kluci v backstage sm13
    no hlavně, že Burian negativně kritizoval Paulovu produkci (XMAG 2004), ale vystupovat s ním mu neva, a dokonce jsou kamarádi, bleh

Tibbyk
    Člen

no ten burian po ALY & FILAsm15 ze by byl tak dobrysm15 hahahahahahaha

Lukin_
    Člen

Má delší jméno tak proto :D:D:D

Ocho
    Člen

ja som s lineupom maximalne spokojny :-P…najprv uplift ktory mam ja osobne najradsej…potom dve hodinky odych a nakoniec ma dorazi Pavel 3hodinovym setom 😀

no a este pravdepodobne uz finalny flyer
    [img]http://paulvandyk.sk/images/intro.jpg[/img]
    kks Burian na plagate pred Aly a Filom to je drzost 😀

milan
    Člen

Náhodou na Lexicon Avenue jsem zvědavej. K ráno to bude muzika tak akorát….Začínat nima nemůžou a Burák se vecpe před, nebo za Dyka. To vám muselo být jasný předem. Každopádně já jedu radši do Blavy, než v dubnu do Prahy…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jo asi to neni úplně šťastně postavený z pohledu člověka, kterej tam jede za trancem, ale myslim, že se to vyvede a pařit se bude až do rána 🙂

hellman: děkan! pěkně pošašená párty tedy… sm12
    ale každopádně přeji všem t(r)ancechtivým dobrou zábavu, nerada bych kazila ostatním radost, no

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no ty vo*e fuj… z toho line-upu se mi teda zvedá kufr… ještě že to mám tak daleko, nemám čas a na takovou cestu ani prachy a tak není málem co řešit, kluky opálený docela lituju… sm13
    to bude uplift, pak nudný vrz o 10 bpm pomalejší a pak PvD, skvělá párty, no jéje, hurá na ni
    a co to je za lidi tam k ránu? ty jména vidím prvně (přemýšlím, který styl tam ještě chybí, aby byla párty hudebně co nejrozmanitější… dramec?) sm6

Gizmo
    Člen

no s Alexem a Woodym bych pravděpodobně neváhal … Btw nechce je někdo zopáknout klubově (a teď nemyslím PURE)

zpět k lajně – pokud tehle poslední platí tak bohužel asi ne (a to se mi i líbí, ale nadšení z možnosti vidět A.M. & W.v.E. to není…)… pravděpodobně to bude dle hesla no money – no funny

milan
    Člen

Lexicon Avenue – To může být hodně zajímavej set….Aspoň někdo vozí i míň známý jména..

mareno
    Člen

Party do půl osmý, hmm. Ne jak u nás 6:00 a ticho. Kdyby to bylo podobně i na Pure, tak věřím, že PvD bude hrát aspon 4 hod.

Jimmy
    Člen

takto bude vyzerat line-up

je to na 90%

Line up:
    20.00 – 21.00 Drink Team [SVK],
    21.00 – 23.00 Aly & Fila [EGY],
    23.00 – 01.00 Michael Burian [CZE],
    01.00 – 04.00 Paul van Dyk [GER],
    04.00 – 06.00 Lexicon Avenue – Chris Scott & Scott Bradford [GBR],
    06.00 – 07:25 Chris Scott [GBR] & Michal Breeth [SVK]

ale moze sa stat, ze sa casi este pomenia ale nemyslim si…

pokoko
    Člen

To posledni je kdo jako? Na myspace je jenom nejaky zpevak…Každopadne si moc dluho nezahraje:D…Poleti na Sk taku štreku a zahraje 25 min? Tak to je kaufsm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 114)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.