TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Paul van Dyk – Nothing But You 2009 (Super8 & Tab Remix)

• Toto téma obsahuje celkem 27 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Jimmy a poslední změna proběhla před 15 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 16. až 28. (celkem z 28)
  • Autor
    sheppi
    Člen

mě přijde, že ten vokál je trochu předělaný a že ho „nezpívá“ Jan Johnston v této verzi, ale možná se mi to jenom zdá….každopádně ten breakdown se mi hodně líbí, ale ta pasáž předtím ani potom už tak moc ne, na takových [b]7/10[/b] to vidím

hectic
    Člen

na super8&tab by to mohlo bejt lepsi, kazdopadne zkazeny to rozhodne neni a me se to celkem libi 8/10

kreeki
    Člen

Takhle maj vypadat 2009 verze.. Fuck that stupid Mau5 sound! sm15 9/10

M.i.k.e
    Člen

jo,tohle znám z jeho Vonyc Sessions,ale po pravdě mě tenhle remix zrovna moc nebere…vlastně žádnej z mixů Nothing But You se mi nikdy nelíbil…origoš je prostě origoš…

mountainer
    Člen

je to docela dobrý, hlavní roli teda hraje nostalgie a nezapomenutelnej vokál sm4 nicméně třeba For An Angel 2009 se mi moc nelíbí

tracidek
    Člen

2 Freezer: jejich vrzavou basovkuu právěže miluju!!!sm3

Anonymní uživatel
    Neaktivní

to nezní vůbec špatně, ale jedna věc mě tam strašně vadí, to tam musej cpát tu vrzavou basovku, která ten track vyloženě ničí a ubírá tomu pořádnej říz? takhle je to jak kolovrátek….

7/10

nexxie
    Člen

K1aptcha : o cem to mluvis? udelal se release angel 09.. a tak si asi tejpci super8 and tab ze se zeptaj jestli by mohli udelat svoje nothing but you. teda takhle to aspon vetsinou funguje.
    Me se ten track libi a Dyckovi a OBirovi aspon pribude dalsi vandit release 🙂

K1aptcha
    Člen

jako špatný to neni, slušně energický, ale jako zajímalo by mě, proč jako začal vydávat tyhle nový verze… co si jako předělá příště? a nepředpokládám, že se nějaká verze všeobecně stane lepší než Original… nebo ještě původnejší Hemstock & Jennings – Arctic

Nevim
    Účastník

na prvni poslech me to docela zaujalo ale to bude asi tim ze ten vokal proste muze jeden z nej vokalu vubec sm3

nexxie
    Člen

10/10..

tracidek
    Člen

a jéje [img]http://img.libimseti.cz/s/!1333!.gif[/img]…tohle se teda nepovedlo!!!…čekal jsem remix ve stylu Amsterdam,NY city či Made of love,tak jsem natěšeně klikl…ale fakt nevím,na první poslech bída!!!Dávám 3/10…časem se to možná trochu oposlouchá,ale od Super8 & Tab je to snad jedna z nejslabších věcí co jsem kdy od nich slyšel sm6

Jimmy
    Člen

[b]Paul van Dyk – Nothing But You 2009 (Super8 & Tab Remix)[/b]

pre mna osobne velmi krasny remix… davam 9/10

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 16. až 28. (celkem z 28)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.