Toto téma obsahuje celkem 27 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Jimmy a poslední změna proběhla před 15 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 16. až 28. (celkem z 28)
mě přijde, že ten vokál je trochu předělaný a že ho „nezpívá“ Jan Johnston v této verzi, ale možná se mi to jenom zdá….každopádně ten breakdown se mi hodně líbí, ale ta pasáž předtím ani potom už tak moc ne, na takových [b]7/10[/b] to vidím
jo,tohle znám z jeho Vonyc Sessions,ale po pravdě mě tenhle remix zrovna moc nebere…vlastně žádnej z mixů Nothing But You se mi nikdy nelíbil…origoš je prostě origoš…
to nezní vůbec špatně, ale jedna věc mě tam strašně vadí, to tam musej cpát tu vrzavou basovku, která ten track vyloženě ničí a ubírá tomu pořádnej říz? takhle je to jak kolovrátek….
K1aptcha : o cem to mluvis? udelal se release angel 09.. a tak si asi tejpci super8 and tab ze se zeptaj jestli by mohli udelat svoje nothing but you. teda takhle to aspon vetsinou funguje.
Me se ten track libi a Dyckovi a OBirovi aspon pribude dalsi vandit release 🙂
jako špatný to neni, slušně energický, ale jako zajímalo by mě, proč jako začal vydávat tyhle nový verze… co si jako předělá příště? a nepředpokládám, že se nějaká verze všeobecně stane lepší než Original… nebo ještě původnejší Hemstock & Jennings – Arctic
a jéje [img]http://img.libimseti.cz/s/!1333!.gif[/img]…tohle se teda nepovedlo!!!…čekal jsem remix ve stylu Amsterdam,NY city či Made of love,tak jsem natěšeně klikl…ale fakt nevím,na první poslech bída!!!Dávám 3/10…časem se to možná trochu oposlouchá,ale od Super8 & Tab je to snad jedna z nejslabších věcí co jsem kdy od nich slyšel sm6