Zdravim, prejdu rovnou k veci 🙂 Dyk hral neskutecne do tela!!! zahral z noveho albe minimalne 5 songu… to je jedno, ale prejdu k dulezitemu. Streda a takova atmosfera?? Klub nebudu ani komentovat, stydme se v CR!!!! Opravdu hodne, protoze ta nase kultura je jen o namachrovanych kretenu, co ridi podniky a hovno tomu rozumi. Nechci se tu dotykat radeji nikoho, na to uz jsem starej. Klub je lepsi jak vsechny v CR, technicky vyreseny paradne….. no bomba, zadny komplikace, doporucuji ho jednou navstivit. Vykon Paul van Dyka byl na jednicku a to posledni dobou trosku tak nebylo, dokazal mi opet, kdo je pan DJ !!! a kdo umi lidi vyhecovat na maximum a nepotrebuje na to skakat metr vysoko. Kdo byl, uzil, kdo ne ma smulu. Pak se dostanu k K a A….. naposled jsem na nic bych v Lounech, po pravde co tam zahrali otresny!!!! Hnus proste kdyby tam byl jiny DJ, tak se nicnestane. Tady? ja nevim co napsat, uplne jiny set!!! Jako by na to kazdy v CR sral!!! Uzil jsem si oba kluky a muzu rict, ze tak je slyset i u nas by byla parada!! Tak ze pro kluky z Euphonicu palec nahoru, povedeny set….. k residentum nemam co rict, prvni zacinajici pouze zahrival zvuk, bylo to potichu a spis prebasovano…. druhyho uz jsem neslysel, jel jsem domu. Nelituji ze jsem jel ve stredu si tak zaparit, mit nekdy u nas Dyka ve stredu? Nebudu radeji nic psat, v kazdem pripade, jsem stastny ze ziju v Teplicich a nemusim jezdit na jih konkretne do Prahy, Dresden je kousek a je tu dost klubu co stoji za to navstivit.