TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse PAUL VAN DYK presents EVOLUTION WORLD TOUR 2011! in Dresden 1.6.2011

• Toto téma obsahuje celkem 16 odpovědí. Do diskuze (7 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 13 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 19)
  • Autor
    Jimmy-Gellar
    Účastník
    D4ve
    Člen

Tomas: hold Nemecko je Nemecko, dneska nemuzes nic srovnavat s CR sm3 a uz vubec ne to, kdyby mel byt u nas v klubu, nebude sm15

Anonymní uživatel
    Host

Zdravim, prejdu rovnou k veci 🙂 Dyk hral neskutecne do tela!!! zahral z noveho albe minimalne 5 songu… to je jedno, ale prejdu k dulezitemu. Streda a takova atmosfera?? Klub nebudu ani komentovat, stydme se v CR!!!! Opravdu hodne, protoze ta nase kultura je jen o namachrovanych kretenu, co ridi podniky a hovno tomu rozumi. Nechci se tu dotykat radeji nikoho, na to uz jsem starej. Klub je lepsi jak vsechny v CR, technicky vyreseny paradne….. no bomba, zadny komplikace, doporucuji ho jednou navstivit. Vykon Paul van Dyka byl na jednicku a to posledni dobou trosku tak nebylo, dokazal mi opet, kdo je pan DJ !!! a kdo umi lidi vyhecovat na maximum a nepotrebuje na to skakat metr vysoko. Kdo byl, uzil, kdo ne ma smulu. Pak se dostanu k K a A….. naposled jsem na nic bych v Lounech, po pravde co tam zahrali otresny!!!! Hnus proste kdyby tam byl jiny DJ, tak se nicnestane. Tady? ja nevim co napsat, uplne jiny set!!! Jako by na to kazdy v CR sral!!! Uzil jsem si oba kluky a muzu rict, ze tak je slyset i u nas by byla parada!! Tak ze pro kluky z Euphonicu palec nahoru, povedeny set….. k residentum nemam co rict, prvni zacinajici pouze zahrival zvuk, bylo to potichu a spis prebasovano…. druhyho uz jsem neslysel, jel jsem domu. Nelituji ze jsem jel ve stredu si tak zaparit, mit nekdy u nas Dyka ve stredu? Nebudu radeji nic psat, v kazdem pripade, jsem stastny ze ziju v Teplicich a nemusim jezdit na jih konkretne do Prahy, Dresden je kousek a je tu dost klubu co stoji za to navstivit.

Anonymní uživatel
    Host

uz se taky tesim, jinak v Unicu lazenska bez 20 lidi 2000 platicich 🙂

Jimmy-Gellar
    Účastník

TIMETABLE:

22:00 – 23:00 STEREOFUNK ( Moonboutique )
    23:00 – 01:00 KYAU & ALBERT ( Euphonic )
    01:00 – 04:00 PAUL VAN DYK ( VANDIT ) 3h Set
    ab 04:00 MAR SHE ( TRANSISTIC REC )

tak Teplice jediny…Cosmic Trip v Pudlaku….vyborny pareni v bazenu….sm3

Rendolf
    Člen

Doufam, že jste si pro nás připravili něco pořádnýho, ne nějaký uspávačky… sm0

Anonymní uživatel
    Host

proc by ne? dokonce i hrat ? 🙂 ja tomu verim, je to muj sen si s nim zahrat v rodnem meste Teplice, driv klubove hodne silny mesto, dneska je vse pryc…..

DjDkD@ve
    Člen

to Thomas:

Myslis, ze se tam nekdy prijede rekreovat? sm15

Anonymní uživatel
    Host

jsem linej neco nahravat 🙂 mam jiny starosti, ale urcite v Unicu bude super mejdanek a navic s Luccou, tak trosku se bude nakladat 🙂 jednou Dyk bude i v TP verim tomu 🙂

Rendolf
    Člen

To už se mohl PvD stavit i v Teplicích o víkendu, když je to takovej kousek…sm19
    Tomangel: nahraj set PvD a pak nám ho tam pusť… sm11

Jimmy-Gellar
    Účastník

[quote dance-event]nic, tomangel si tu dělá reklamu 😀 . Tak můžeme jet společně Jimmy.[/quote]

Právě jedu s Tomangelem…jedeme 3 -4 lidi

nic, tomangel si tu dělá reklamu 😀 . Tak můžeme jet společně Jimmy.

Co to ma spolecnyho s PvD v Dresdenu?

Jimmy-Gellar
    Účastník

Jj taky vyrážim z Tp 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 19)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.