TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Paul Van Dyk v Sasazu Praha, 25.2.2017

• Toto téma obsahuje celkem 12 odpovědí. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 7 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (celkem z 13)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Vlastik: fronta na picu, my s pritulkou měli VIP, a stali ve frontě tak 15min. No nepotesilo to. Ke zvuku, my byli po prave straně od PvD na balkóně, po čtvrť az pul hod nějak nezvládl mix a bylo to o uši. Trvalo to tak 5 min, než ho někdo z crew upozornil.. jinak pvd BOMBA. Byl jsem na něm v clubu New York vCB v 97 a pak někdy v 04na halovce, a v sasazu na jaře 13.. za me pres všechny minusy k sasazu nejlepší akce ! Překvapením byl pro me i Michael B. Byl jsem na něm v Soběslavi zhruba měsíc před touto akci a ty vrzanice me zklamaly. Jisté, přizpůsobil se akci, ale. Nic pro me.. Ted me ale překvapil, kluk jeden holohlavý! Jako by tu byl ten starý dobrý Electromajk. Díky ti! Potom Paul a jeho nástup budu MIT stále v uších, to je muzika, která je pro me nesmrtelná a dokonala. Ale.. po par minutach setu prichazi sok, pritulka malem ohluchla, pvd o nicem nevi, ani nemuze, po par minutach ho nekdo upozorni, zvukove by měli polepsit, kurva stačí jeden člověk (limiter), co to uhlida, ty holky dole byly v pi#i.:-)
    Hodnoceni za me? Pocita se k tomu i sukacka na hotelu? I s recepni? Doufám, ze to ta moja nečte. A ted vazne. SEL bych do toho znovu a znovu. PvD za to stoji, precizně a mladé na mě působil jeho set. Díky vám djs na te akci, a někdy zase na viděnou/slysenou..

Anonymní uživatel
    Host

U PVD s jeho mash-upama je to vždycky těžší 🙂 Ale aspoň něco tady https://www.1001tracklists.com/tracklist/v45l569/paul-van-dyk-at-praha

Anonymní uživatel
    Host

Nevi nekdo o playlistu co PvD hral.Bylo to supeeer btw 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Lucca na takoveto akci nemá co delatsm18

Anonymní uživatel
    Host

Dovolím si napsat moje pocity a hlavně kritiku na sobotu.

V SaSaZu jsem byl na akci poprvé. Když jsem viděl frontu u vstupu, tak sem chtěl jít domů, ale nakonec to odsejpalo, šatna v tuto dobu ještě taky.

A teď začnu s kritikou… jakože myslel jsem si, že SaSaZu je něco jakože nóbl podnik… ale… pivo za 70… no co už, ta cena by mi až tak nevadila, ale to, že jeden barman točí pivo a druhej stojí u pokladny a myslí si něco o hovnu a člověk tam trčí půl hodiny… co to má být jako?

DJs víceméně fajn, jen Lucca není můj šálek kávy. Zvuk pořád někdo „zapínal“ a „vypínal“ a „upravoval“. To vydělávají na akcích tak málo nebo mají už popitý, že nejsou schopní zařídit normální zvuk? V ČR mám poslední dobou pocit, že ne.

Shrnuto: Protože jsem kupoval lístek za 690 kč, tak bych řekl, škoda peněz.

Vidí to někdo jako já?

Anonymní uživatel
    Host

PVD pořád umí – jeho set byl reklamou na ten nejkvalitnější trance !

Anonymní uživatel
    Host

Z důvodu nemoci prodám 2 e-lístky koupené za Kč 590, prodám nyní dohromady za Kč 1100.
    kontakt: lucyanda@email.cz

Anonymní uživatel
    Host

Ale ona tam určitě bude, ale ne hrát pro veřejnost 😀

Anonymní uživatel
    Host

Lucca šuká good mno teď tam nebude.

Anonymní uživatel
    Host

Tak když s ní pokaždé šuká co je v čr, přece mu tam nedají Ladidu 😀

Anonymní uživatel
    Host

no to si snad děláš srandu sm15 ty trapaku, jak se opovažuješ ji nazývat tragédkou.sm17

D4ve
    Člen

Jsem zvedav na support. Snad tam zas nenacpou tragedku Luccu

Karel
    Správce

[img]http://www.trance.cz/pictures/2014/artwork_A1_PRG_2017.jpg[/img]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (celkem z 13)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.