TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Playlisty, Tracklisty Paul van Dyk World Tour 2010 – Live @ Brno, Pavilon P (02-04-2010)

• Toto téma obsahuje celkem 16 odpovědí. Do diskuze (9 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel FUGAZ a poslední změna proběhla před 14 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 17)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

A nepodarilose někomu sehnat tracklist orbitha s jerrym??? Marně pátrám 🙁

FUGAZ
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Cau koukam ze tady mas tracklist z PvD setu tak te chci prozadat zda mi ho nemuzes poslat na mail, nejak ho nemuzu nikde sehnat. Dik[/quote]
    Zdarec, pokud vím, nidke tento setík nevysílali. Vycházeli jsme z nahrávek mobilních tak i z youtube – tracklist je sestaven tedy podle úryvků.

Anonymní uživatel
    Host

Cau koukam ze tady mas tracklist z PvD setu tak te chci prozadat zda mi ho nemuzes poslat na mail, nejak ho nemuzu nikde sehnat. Dik

Anonymní uživatel
    Host

zdravim, náhodu nemáte někdo celý tracklist ke stažení ? po jedné písničce se mi to nechce hledat 🙂

FUGAZ
    Člen

28. Activa – Affirmation (Tom Colontonio Rmx)
    32. David Forbes – Katsu (DNS Project Whiteglow Rmx)

Anonymní uživatel
    Host

Dá se ta 25 někde stáhnout?

Jimmy
    Člen

ako pozeram tak PvD mal fakt perfektny set… Konecne zacina hravat aj nejake tie strasie veci a to je len dobre… Neviem ale ja mam vzdy pocit, ze v CZ a na SVK hra fakt dobre… Este do teraz pre mna nie je prekonatelny set z Incheby 2006 v BA. Aj v T-Mobile arene hral vela krat dobre… Jeho tracklisty casto sledujem a viem co kde hrava… Niekedy viac hitovejsie a niekde vytiahne aj poriadnu starsiu hitovku… 🙂

Tieto tracky to len potvrdzujú… sm4

20. Ralphie B – Massive (Filterheadz Remix)
    21. Wolfsheim – Wundervoll (Blank & Jones Remix)

Anonymní uživatel
    Host

Ahojte, nevíte někdo od koho je ten song co hrál Michael Burian, začíná to: This world need more, people like you (snad je to správně)??? Velkej Ď

FUGAZ
    Člen

[quote TIGI]BT byl v PvD remixu myslim :)[/quote]

ee… bohužel… možná, že to bude jen novější verze od PvD, protože je tam přímo jeho trhany zvuk té melodie (stejně jako v jeho klasickym remixu)…
    čekám až se to 100% potvrdí… zatím tedy jako (ID remix)

Sanchez
    Člen

[quote Smudge]Mám takovou malou prosbu, chtěl bych vědět název jednoho tracku, co tam hrál Burian. Našel jsem to tady: http://www.youtube.com/watch?v=X5OT-XXIYrU
    Budu moc vděčnej, když mi s tím někdo pomůže:-)[/quote]

Manuel de la Mare feat. Elodie – U & Me

Smudge
    Člen

Mám takovou malou prosbu, chtěl bych vědět název jednoho tracku, co tam hrál Burian. Našel jsem to tady: http://www.youtube.com/watch?v=X5OT-XXIYrU
    Budu moc vděčnej, když mi s tím někdo pomůže:-)

TIGI
    Člen

BT byl v PvD remixu myslim 🙂

nexxie
    Člen

kameja : Tocadisco f**king booring remix..

kameja
    Člen

co to tam hral burian od wippenberga? pong v nejakym ID remixu nebo co?

FUGAZ
    Člen

[quote Nuld@]z toho tracklistu mrazí....sm10[/quote]
    nejvíc mě dostal takovou klasikou jak 20+21 a pak ten brutal mashup 25+26 :)) mazec !!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 17)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.