Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Port Of Trance: Nu NRG Producer Set @ Atelier Club (3-12-2016)
- Toto téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (7 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Dolvich a poslední změna proběhla před 8 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
12. 12. 2016 v 5:18 #218516
Anonymní uživatel
HostErik mno … Me je tak nejak jedno kdo to zahraje hlavne kdyz to zahraje ja treba dycky chtel slyset sety ala dve tretiny dolviche zde postnuteho a jaksi slyset to primo od autoru byl pomerne problem protoze v cz nehrali (cest obcasnym vyjimkam typu schwarze puppen live ve frymburku)
Bohuzel nevim o nikom jinem kdo by tu hral ty veci i alespon ted kdyz v dobach kdy ty tracky byli aktulni tu nebyl vubec nikdo a on jak jsem psal vyse akce dela jen zasadne proti me praci sm15sm19sm4
12. 12. 2016 v 0:07 #218515Dolvich
Správce03-12-2016
Dolvich @ Port of Trance, Atelier Club, PragueRodd-Y-Ler – Lifesigns
Ronski Speed – Iris
Blank & Jones – Summer Sun
Moogwai – Viola (Armin Van Buuren Remix)
Absolom – Secret (Jimmy Goldschmitz Outline Mix)
Three Kings – Tokyo (Russenmafia Mix)
Da Rouge – Die Ankunft (Schwarze Puppen Remix)
Kai Jaxx vs. Hyper – Reset Your Mind (DJ Session One vs. LeBrisc Remix)
Dynamic D’s – T Storm’s (Tornado Mix)
Bush – Cosmic Vibes
Derb – Derb (Derbus)
Gary D. – Reborn
Angel Beats – Beats Of Angels
Gary D. – Timewarp
Aldus Haza – Hey-a-Wa11. 12. 2016 v 17:43 #218514ErikDeejay
ČlenMajkl…a ktoré tracky mal zahrať? pochopiteľne tie najväčšie pecky, ktoré chcel každý počuť…však tu hral poprvé…
….a myslím, že počuť tie tracky live od samotného stvoriteľa a od niekoho iného, je trochu rozdiel..sm4
BTW, v porovnaní so setom v Manchesteri, zahral tentokrát viac než tretinu iných trackov…prevažne raritky…
@Dolvich: možeš sem, prosím Ťa, tiež postnúť svoj tracklist? 🙂11. 12. 2016 v 3:12 #218513Anonymní uživatel
HostMno tezko rict jestli se pohorsovat nad tim ze ten trckst je prakticky podobnej s tim co tu kdysi lital z ty anglie nebo smutnit nad tim ze spousty hitu kterej sem poslouchal na startu meho stredniho veku jsem si mohl vychutnat na mejdanu …
10. 12. 2016 v 22:49 #218512Dolvich
SprávceVidea jsou na Facebook stránce [url=https://www.facebook.com/andrearibecadj/]Andrea Ribeca DJ Nu Nrg Producer[/url]
10. 12. 2016 v 18:20 #218511Anonymní uživatel
HostAhoj, nemá někdo aspoň krátkej video záznam, vím že to tam někdo u Djs točil na mobil??
10. 12. 2016 v 2:23 #218510Dolvich
Správce03-12-2016
Andrea Ribeca NU NRG Producer Set @ Port of Trance, Atelier Club, PraguePlaylist:
NU NRG – Illusion (Intro mix)
NU NRG – United For Love ( Original Mix )
NU NRG – Supersonic Way ( Original Mix )
Mark Dawn – Random Walk ( NU NRG RMX )
NU NRG – Kosmosy ( Original Mix )
NU NRG feat. Gate 4 – Astralis ( Original Mix )
Active Sight – Tears of Joy ( NU NRG RMX )
José Amnesia – The Eternal ( NU NRG RMX )
Andrea Ribeca – Touches Of Love feat. Anthya
NU NRG – Freefal ( Original Mix )
NU NRG – Connective ( Original Mix )
NU NRG – Last Experience ( Original Mix )
G&M Project – Sunday Afternoon ( NU NRG RMX )
Paul Van Dyl – For An Angel ( NU NRG Live Mix )
NU NRG – Butterly ( Original Mix )
Sunblind – Believe ( NU NRG RMX )
U2 – Where The Sreet Have No Name ( NU NRG Live Mix )
NU NRG – Dreamland ( Original Mix )
Andrea Ribeca feat. Lokka Vox – Cyberfly ( Dub Mix )
Jones & Stephenson – The First Rebirth ( NU NRG Live Mix )
Angelic Touchdown – Marinero ( NU NRG RMX )
Basic Dawn – Pure Thrust ( NU NRG RMX )
The Moon Feat. NU NRG – High Volume ( Original Mix )5. 12. 2016 v 11:58 #218505DjPeroxid
Členjá jsem se těšil takovou dobu a nakonec jsem nemohl tak snad to nebyla poslední akce
5. 12. 2016 v 11:35 #218504Anonymní uživatel
HostKuwa, to bylo moc dobré 🙂
4. 12. 2016 v 15:54 #218503mountainer
ČlenSakra, takováhle akce aspoň jednou ročně je nutnost! Andrea asi ani nemohl zahrát blbě, nasázel nám tam naprostou většinu Nu NRG skvostů a přestože jsem si říkal, že si půjdu na chvíli oddechnout na bar, tak to prostě nešlo slízt z parketu. Tracky Dreamland, Free Fall nebo Pure Trust jsou příčinou mé aktuální bolesti rukou i nohou, vrchol trancového šílenství ale přineslo spojení Butterfly a Believe. sm3 Jinak i ostatní DJs se víceméně drželi tématu večera, i když po Andreovi to mohlo asi více gradovat a přitvrdit. Beckovi díky za Sweetest Dreams, to je moje velmi oblíbená klasika. Kolem půl třetí už bohužel docházely síly a přišel na řadu odpočinek, respektive trochu vytuhnutí.
Drobné mínusy: zahuleno, vepředu u stage docela zima (odněkud šel pořád ledový vzduch) a na začátku akce nás poměrně vyděsil obří zájezd rozjívených Italů, který obsadil v podstatě celý klub a vypadalo to, že máme po srandě, ale naštěstí se zdrželi jenom cca hodinu.
Celkově za mě super, po zániku Trancefusion jsem už ani nevěřil, že by se objevila oldschoolovka s nějakou legendou. A Nu NRG set byl doslova splněný trancový sen. sm23. 12. 2016 v 13:53 #218500mountainer
ČlenLINE UP
22:00-23:00 DENNIS BESNIJ
23:00-00:00 DJ BECK
00:00-02:00 ANDREA RIBECA NU NRG Producer set
02:00-03:00 DOLVICH
03:00-04:00 ANTiP0D
04:00-05:00 MARTY BLUE3. 12. 2016 v 10:52 #218498Anonymní uživatel
HostJinak je celkem zvlastni ze vzdy kdyz ma dolvich naplanovanyho neco zajimavyho tak ja jsem nekde u hranic 🙁
3. 12. 2016 v 10:50 #218497Anonymní uživatel
HostLineup ?? Sice jsem dneska pracovne v Chebu ale kdyby se vse stihalo rychle … Tak jen jestli cenu nejak spechat ..
27. 10. 2016 v 0:07 #218419DjPeroxid
Člen[url=http://https://www.youtube.com/watch?v=TtUHTrwmcWI]Nu NRG[/url]zdar
25. 10. 2016 v 8:09 #218416Marko Pedro
ÚčastníkNo tak predsa len to je DrunkenMunky – E som si myslel že odtiaľ je original, ale nakoniec je z roku 1991 tak nič.
Potom ešte jeden sampl je z Commander Tom – Are Am Eye takže ta skladba je zložená z dvoch songov.
Diky. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.