- Toto téma obsahuje celkem 8,006 odpovědí. Do diskuze (47 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 12 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
19. 3. 2012 v 18:47 #206572
majklhauske
Členza celých 27 contestů se pokud mě pamět neklame nestalo že by někdo uhodl naprosto vše nebo se alespon zmínil nazvem např autora.. a jestli se to satne tak jednou za x kol.. 🙂 nehrozí že to někdo bude dávat každý kolo .. to jedině kdyby měl k tomu nejaký vyhledavač skladeb
19. 3. 2012 v 18:38 #206571Dolvich
SprávceDo jisté míry bych to udělal bez nápověd a to následovně.
Při 40ti ukázkách je možné získat max. 120 bodů v případě samých remixů. Vítězem contestu by se stal bez ohledu na body ten, kdo dokáže z každé ukázky vytěžit alepoň bod. Při více osobách rozhoduje celkový počet bodů. Pokud by nikdo nevěděl vše, tak by za vítěze byl prohlášen ten, kdo má bodů nejvíce. Toto by však platilo pouze pokud by po týdnu byla pokořena hranice 100 bodů.
V případě že by nikdo nedosáhl sta bodů, tak by byl nasazen nějaký nekonkrétní hint (rok vydání, národnost autora) ke všem ukázkám včetně těch již uhodnutých. Po dalším týdnu by pak proběhlo vyhodnocení dle výše popsaného.Vím že to zní trochu složitě, ale hře by to dalo nový rozměr.
19. 3. 2012 v 18:36 #206570majklhauske
Členten formát jsem nevymyslel já ale vymyslel to někdo na tranceaddict com a sem to přitáhl andrews sm3
tipy na tracky samozřejmě přez privát
body všem a nejlepší na konci kola dělá další contest
nápovědy pouze pro tracky které nikdo neuhodl
19. 3. 2012 v 16:34 #206565Kucas
Účastníkani hinty na tracky co nikdo neuhádne?
19. 3. 2012 v 16:28 #206564Dolvich
SprávceOk, zítra v pozdní odpoledne to tedy rozjedu.
Ještě technická. Pokud má ten formát, který majklhauske vymyslel fungovat, tak [b]je potřeba zasílat tipy přes SZ, nikoliv veřejně ve fóru[/b]. Body se pak budou dávat každému kdo správně odpoví, nikoliv pouze nejrychlejšímu. A jestli jsem to správně pochopil, tak hra bude bez nápověd.
19. 3. 2012 v 14:33 #206562majklhauske
Členpíšu to tam že at to nemá hodinu .. 🙂 jestli něco omezit tak jedině jako celek. nikoliv jednu ukázku..
19. 3. 2012 v 13:10 #206559Kucas
ÚčastníkSouhlas rád se zapojim jen bych asi dal nějakou tu maximální délku ukázek
ať to pak nemá 3,5 hodiny …18. 3. 2012 v 23:45 #206550majklhauske
Členmno dobrá tedy .. pokud nikdo nic proti nastavil bych to asi takhle nák..
– Max 40 tracků, minimum bych nenastavoval předpokladám že contest o 5ti skladbách nikdo dělat nebude.
– Volba skladeb je na autorovy ale jsme na [b]Trance cz [/b] takže Trance (a jeho odnože) by měl tak nák převažovat. A bylo by celkem fajn aby taky tam bylo něco co známe. Sestavit contest z B-side a Whitelabelů asi nebude uplně ideální sm2
– Cca ten týden (zaleží dycky hlavně na čase autora že ) na Contest.
– Bodovaní jsme tu nák nepořešily protože tu moc debata nejede ale já jsem aby to bylo tak jak původně za 3 body na skladbu, pokud má remix je to jasný 1 bod za autora 1bod za track a 1 bod za remix.V případě skladby bez remixu se původně dávali tež 3 body v tomto případě bych dával body 2.
– Delku ukázek bych neomezoval (taky někdy nerad sekám určité melodické pasáže, navíc někdy opravdu stačí jen 5 vteřin a někdy je potřeba více než to člověka trkne ) ale není potřeba pak hodinu poslouchat jeden contest sm3
– A aby nebyl problém s eventuálním vyhledáváním tak Dolvichův Contest bych dal č.28 poslední před x lety byl pokud mě právě vyhledávání neklame č.27. pokud by se začínalo od č. 1 tak by tu byli dva a v případném vyhledavaní by to mohlo dělat bordel..
Pokud s tím souhlasíte (pěkně to napište žadný kdo mlčí souhlasí sm16) nechť to Mr.Dolvich rozjede..
17. 3. 2012 v 12:59 #206513K1aptcha
Člentak dejme třeba tu starší verzi a uvidíme, mě je to docela fuk sm3
17. 3. 2012 v 12:42 #206512Ruuda
Členjá bych si starší verzi contestu určitě zahrál
16. 3. 2012 v 23:02 #206508majklhauske
Člen[b]Dol:[/b] mno pokud nepůjde o vysloveně nejakou provářku tak 5 sec je nepoužitelná ukázka.. 😉 (ostatně dukaz je i v nasledném odkazu kde byla doprovodná soutěž hamoun na 10 min provářkách se par lidí našlo na trochu težších pětkách to nedal pořadně nikdo..
Bodovaní bych nehcal tak jak bylo ono totiž při nejakých 30 -40ti bodech muže hodně často docházet k rovnosti bodů i na předních příčkách to že se nekdo sejde v hloubi pole nevadí ale nahoře je to ku škodě věci když by pak měl rozhodnout nejaký rozstřel…..
Pokud nekdo neví a nezná starší formát tak ten vypadal nák takhle (což je imoje představa jak by to tak nák mělo vypadat)
[url=http://forum.trance.cz/read.php?1,113180,page=1]http://forum.trance.cz/read.php?1,113180,page=1[/url]
což si myslím naprosto ideal [b]max 40 tracků[/b] (a na tom trvám protože někteří dělali těch tracků i snad 60 a to je pak nesmysl skladeb ) a ten týden + – na něj
Není potřeba sedět nonstop za kompem ale pěkne si na to udelat čas a proposlechnout …
16. 3. 2012 v 20:21 #206504Dolvich
SprávceJá bych navrhoval soubor 30ti ukázek o délce 5 až 15 sekund a za každou uhodnutou ukázku (úplný název tacku) by byl jeden bod. Body by se aktualizovali ihned po uhodnutí, hinty jednou týdně.
14. 3. 2012 v 13:47 #206456Anonymní uživatel
Hostja se teda toho starsiho formatu neucastnil a nevadilo by mi to zustat u tohodle formatu a kdyz uz ten starej tak min ukazek a ne 60 jak to bejvalo
14. 3. 2012 v 2:20 #206448majklhauske
Člentady je je panečku debata..
moc se nepřekřikujte…
viditelnš je každému buřt jestli bude to či ono.. 🙂 vypadá to že této souteži zvoní umíraček..
11. 3. 2012 v 10:26 #206393wenca
Účastníkjá bych se také vrátil k původnímu formátu
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.