TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic Poznej track (3.kolo)

• Toto téma obsahuje celkem 8,006 odpovědí. Do diskuze (47 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 13 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,906. až 1,920. (celkem z 8,020)
  • Autor
    Johnvas
    Člen

14 bodů – majklhauske
    [b]11 bodů – nexxie[/b]
    9 bodů – Dolvich
    7 bodů – Kucas, dukelak
    6 bodů – Natix
    5 bodů – K1aptcha
    4 body – Ruuda, Hunter
    2 body – 2Sexy, Sickboy, Johnvas
    1 bod – Marr, Lukin_

nexxie
    Člen

RvGelderen – Semper Fi (John O’Callaghan Remix)

Johnvas
    Člen

ou jé.. a to jsem myslel že to bude trochu oříšek..

14 bodů – majklhauske
    10 bodů – nexxie
    9 bodů – Dolvich
    7 bodů – Kucas, dukelak
    6 bodů – Natix
    5 bodů – K1aptcha
    4 body – Ruuda, Hunter
    2 body – 2Sexy, Sickboy, [b]Johnvas[/b]
    1 bod – Marr, Lukin_

Johnvas
    Člen

Headstrong feat. Tiff Lacey -The Truth (Reuben Halsey Chillout Remix) ?

tákk hezky jsme si s dolvichem zahráli ale je na čase se zase pomalu kouknout do doby nedávno minulé .. (no 2007) a dát si něco co snad uhodně i někdo jiný.. snad… byl to docela šlágr

[url=http://www13.zippyshare.com/v/63176463/file.html]http://www13.zippyshare.com/v/63176463/file.html[/url]

Dolvich
    Správce

14 bodů – majklhauske
    10 bodů – nexxie
    9 bodů – Dolvich
    7 bodů – Kucas, dukelak
    6 bodů – Natix
    5 bodů – K1aptcha
    4 body – Ruuda, Hunter
    2 body – 2Sexy, Sickboy
    1 bod – Marr, Johnvas, Lukin_

jo tak ten mi tedy nenapadl … přitom jeho prudukci jsem celkme kdysi žral..

Ralphie B. – Massive

Dolvich
    Správce

Vyšlo na In Trance We Trust, licencoval Vandit

kua.. znám rozhodně se hrálo hodně často .. ale už nad tím dýl hloubat nemužu..:(

Dolvich
    Správce

Přemýšlel jsem, že bych sem dal 4 Voice – Eternal Spirit (1993) a všechny vás zmátl. Ale to je docela úchylný, tak dávám opět hitovku, tentokrát z roku 2001. Náctiletým se omlouvám za diskriminaci.

http://www9.zippyshare.com/v/46543029/file.html

[b]2Sexy:[/b]Dobří holubi se vracejí:) těch faktorů bylo více, ale rozhodně žádná nevěra s metalem či hiphopem, moje srdce tluče rychlostí 130 BPM. V letech 2007-2009 jsem byl moc vytížen jak pracovně tak osobně, bylo to období plné velkých změn a trance po letech už nebyl takovou vášní jako dříve. Ano byla to absolutní trancová pauza, nevím vůbec co v tý době frčelo a jestli mě někdo chce nachytat, tak dá ukázku z tohoto období, všehovšudy jsem slyšel 10 nových trancových songů ročně. Letos jsem ale nabral druhý dech, oživil svůj zájem o trance a vracím se zpšt ke kořenům nejen co se hudebního vkusu týče. Určitě k tomu přispělo to, že jsem se usadil a našel si konečně „pořádnou práci“, která mi nebrala téměř vše jako ta předchozí. A musím říct že vývoj scény je pro mě mírným zklamáním hlavně nedostatkem originality, i když je pořád ještě dostatek dobrých tracků. Představte si že z roku 2006 skočíte rovnou do 2010 (skoro jako poslední scéna z filmu Americký gangster), docela šok. Scéna je více housy a dirty, eurotrance zahynul nebo spíše zmutoval v uplifting, nové labely a producenti rostou jako houby po dešti a Česká republika konečně ukazuje svojí sílu. Dodatečně si doplňuji vzdělání, abych posoudil o co jsem přišel. Dokonce jsem koukal zpětně i do archivu trance.cz, škoda že se rozpadl ten tým co psal články.

Dolvich : jo jo escape 2 , escape 2000, nebo na druhou sm3

13 bodů – majklhauske
    10 bodů – nexxie
    [b]9 bodů – Dolvich[/b]
    7 bodů – Kucas, dukelak
    6 bodů – Natix
    5 bodů – K1aptcha
    4 body – Ruuda, Hunter
    2 body – 2Sexy, Sickboy
    1 bod – Marr, Johnvas, Lukin_

nexxie no nic co by se nedalo zvládnout i když v roce 2000 dotyčný ješte nbyl posluchač tranceu .) si myslím..;)

Dolvich
    Správce

Kay Cee – Escape (Club mix 2000), některé zdroje taky uvádí Escape na druhou.

nexxie
    Člen

trošku contest pro pamětníky poslední dobou tady sm0

tak pokud se nepletu byl tu porad asi cca 3 nebo 4 roky zpet oragnizoval trance cz awards.;)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,906. až 1,920. (celkem z 8,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.