Přemýšlel jsem, že bych sem dal 4 Voice – Eternal Spirit (1993) a všechny vás zmátl. Ale to je docela úchylný, tak dávám opět hitovku, tentokrát z roku 2001. Náctiletým se omlouvám za diskriminaci.
http://www9.zippyshare.com/v/46543029/file.html
[b]2Sexy:[/b]Dobří holubi se vracejí:) těch faktorů bylo více, ale rozhodně žádná nevěra s metalem či hiphopem, moje srdce tluče rychlostí 130 BPM. V letech 2007-2009 jsem byl moc vytížen jak pracovně tak osobně, bylo to období plné velkých změn a trance po letech už nebyl takovou vášní jako dříve. Ano byla to absolutní trancová pauza, nevím vůbec co v tý době frčelo a jestli mě někdo chce nachytat, tak dá ukázku z tohoto období, všehovšudy jsem slyšel 10 nových trancových songů ročně. Letos jsem ale nabral druhý dech, oživil svůj zájem o trance a vracím se zpšt ke kořenům nejen co se hudebního vkusu týče. Určitě k tomu přispělo to, že jsem se usadil a našel si konečně „pořádnou práci“, která mi nebrala téměř vše jako ta předchozí. A musím říct že vývoj scény je pro mě mírným zklamáním hlavně nedostatkem originality, i když je pořád ještě dostatek dobrých tracků. Představte si že z roku 2006 skočíte rovnou do 2010 (skoro jako poslední scéna z filmu Americký gangster), docela šok. Scéna je více housy a dirty, eurotrance zahynul nebo spíše zmutoval v uplifting, nové labely a producenti rostou jako houby po dešti a Česká republika konečně ukazuje svojí sílu. Dodatečně si doplňuji vzdělání, abych posoudil o co jsem přišel. Dokonce jsem koukal zpětně i do archivu trance.cz, škoda že se rozpadl ten tým co psal články.