TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic Poznej track (3.kolo)

• Toto téma obsahuje celkem 8,006 odpovědí. Do diskuze (47 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 13 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 8,020)
  • Autor
    K1aptcha
    Člen

no já tam slyšel v těch vokálech nějaké „disco“, juknul na tracklist TTF 19, a pak discogsoval, i přímo na stránce releasu je video http://www.discogs.com/Ultrakomm-UK-Disco/release/147324

další ukázka:

hint: jedná se o novinkový remix

ErikDeejay
    Člen

na nete je hodne ukážok 🙂

btw…ti zmrdi zmazali Dolvichovi kanál na YT sm9 R.I.P. CZTrance…..zasraný copyright!! sm8
    tiež som takto prišiel o jeden kanál…človek sa snaží urobiť niečo dobrého pre Trance a pre samotných autorov a takto sa mu „odvďačia“ vydavateľstvá…že ho nabonzujú sm6

hmm ale když to zadáš celý tak to nic nenajde.. dát pryč ten piano mix zase nenapadlo mě 🙂 nu co už..

ErikDeejay
    Člen

heh po týhle skladbě jsem šel ale nikde nenašel 🙂 kdes to vzal ty?

ErikDeejay
    Člen

90 bodů – Dolvich
    82 bodů – ErikDeejay
    75 bodů – majklhauske
    [b]72 bodů – K1aptcha[/b]
    28 bodů – dukelak
    21 bodů – Kucas
    19 bodů – Natix
    16 bodů – wenca
    14 bodů – 38ma7
    12 bodů – nexxie
    9 bodů – Ruuda
    6 bodů – Hunter
    5 bodů – 2Sexy
    3 body – rado
    2 body – Dexx, Sickboy, Johnvas, Freezer,
    1 bod – Marr, Lukin_, Leosh, sheppi, scorn

K1aptcha
    Člen

Ultrakomm – UK Disco (Piano Mix)

předpokladám že to je na druhém cd a z toho někde najít nejaký skladby to je tedy docela naročné pokud to nechci stahovat 🙂 hezký oříšek

ErikDeejay
    Člen

Tunnel Trance Force Vol. 19 😉

bjork to bude jeji tvorbu a hlas mám rád takže tam bych ani nespekuloval 🙂 navíc to album co se jmenuje tak podobně..

pokud se nepletu v tvé ukázce ríkají ony vokály disco house .. bohužel po letmém projetí nekolika tunnelů jsem podobný název nenašel a za chvilku musím padat takže mě si vysktni z nedostatku času 🙂

ErikDeejay
    Člen

ale nikde není „oficiálne“ napísané, že vokály má na svedomí Björk 🙂 …to som fakt nikde nevygooglil…našiel som len nejaké dohady na trancových fórach, že ide o Björk…niekde to dokonca vylučujú…a ešte o tom píšu na Youtube, že to je ona no…ale určite je to ona…ten špinavý bass sa o tom mohol aspoň niekde zmieniť (keď už nie na vinyle), že to v tej dobe pre ňho naspievala tak slávna speváčka akou je Björk 🙂

Tak ja sem tiež dám menšiu záludnosť 😛
    Track, ktorý som mal v PC bez názvu a jeho názov som hľadal asi 3 roky…napísal som do veľa fór…až mi konečne nedávno odpovedal jeden týpek na trancovom fóre…a pritom to není až tak úplne neznámy track…docela mi to pripomína tvorbu Cosmic Gate v ich začiatkoch 🙂 až na tie nezmyselné vokály, ktorým není ani poriadne rozumieť….tak uvidíme, jak si s tým poradia také trancové kapacity ako vy 🙂

vyšlo to aj na kompilačke Tunnel Trance Force…

jo jo bud Emotional Soundscape nebo Emotional Landscape ten promo vinyl mám i doma 🙂

a zmínka sice naní alena youtube už to někdo napsal proto jsem šel nápovedu i přez ní..

90 bodů – Dolvich
    [b]82 bodů – ErikDeejay[/b]
    75 bodů – majklhauske
    71 bodů – K1aptcha
    28 bodů – dukelak
    21 bodů – Kucas
    19 bodů – Natix
    16 bodů – wenca
    14 bodů – 38ma7
    12 bodů – nexxie
    9 bodů – Ruuda
    6 bodů – Hunter
    5 bodů – 2Sexy
    3 body – rado
    2 body – Dexx, Sickboy, Johnvas, Freezer,
    1 bod – Marr, Lukin_, Leosh, sheppi, scorn

ErikDeejay
    Člen

Dirty Bass – Emotional Soundscape

škoda, že na tom vinyle není ani zmienka o tom, kdo naspieval vokály pre ten prvý song…

DirtyBass Records 2003

ukázky jsou vesměs stříhané pro starý formát contestu (ke kterému bych se osobně asi vratil hned jak nekdo dovrší „hall of fame“ tj 100 bodů, byt je mi jasné že by jste se po dílech více méne střídali ty s dolvichem) kde bylo od 40 do 60ti ukázek takže 15 sec vesměs stačilo, nevíš jedeš dál počkách na hinty pokud ten track taky nikdo nezná.. u nově nastríhaných to poznáš že jsou ukázky delší …

to ze tohle je zaludné jsem veděl ale taky musíš pochopit že šanci musej dostat všichni ne jen ti co seděj za compem 15 hodin denně 🙂

ErikDeejay
    Člen

a keby to aspoň nebolo tak krátke…15 s z nejakého tracku je fakt málo…a ani ta kvalita ukážky na zippíku není moc dobrá….hlavne by to chcelo prukaznejšiu pasáž…a k tým vokálom…aj keď mám perfektnú angličtinu, tak nerozumiem tým zmixovaným vokálom…a myslím, že tým vokálom v ukážke by nerozumel ani rodilý mluvčí…samozrejme…ty poznáš názov tracku, takže vieš o čom sa tom spieva a rozoznáš tie vokály…po dlhom hľadaní som to nenašiel na Discogs.com…ak to není ani tam, tak je to pre mňa úplne neznáma záležitosť 😉 ale možno som len slepý…ale vážne by sme sem mohli dávať o trochu známejšie vecičky…aby sa do tej súťaže mohlo zapojiť aj viac ľudí…nie len trancové kapacity…a tí, ktorí trance poslúchajú už dlhé roky a sú v ňom proste zbehlí…;) takto mám pocit, že to hráme iba Ja, Dolvich, Klaptcha a majkl…a občas sa k nám ešte niekto pridá (Kucas, wenca, 38ma7, Natix)…ale často sa to nestáva…a tracky tu potom smrdia aj niekoľko dní…čím menej ľudí to hrá, tým by mali by kvalitnejšie ukážky a nápovedy…nemožeme predsa poznať všetky tracky…a hlavne tie, ktoré vznikli ešte v dobe, keď sme ťahali kačera po pieskoviskách 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 8,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.