TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic Poznej track (3.kolo)

• Toto téma obsahuje celkem 8,006 odpovědí. Do diskuze (47 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 14 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 3,121. až 3,135. (celkem z 8,020)
  • Autor
    Sickboy
    Člen

http://www.youtube.com/watch?v=nOVmXJJp_kw

61 bodů – K1aptcha
    48 bodů – [b]Sickboy[/b]
    41 bodů – Freezer
    31 bodů – majklhauske
    25 bodů – sheppi
    13 bodů – mountainer, 2Sexy
    12 bodů – dukelak
    11 bodů – Ruuda
    6 bodů – Wenca
    5 bodů – Hellman, Sq4Raa, Phat K
    4 body – Dexx, Natix Sandeagle
    3 body – Kucas, hectic,
    2 body – Lukin
    1 bod – Laucco

Sickboy
    Člen

Náhodou mně se ten track líbí hodně. Sice se v tom starším housíku moc neorientuju, ale tenhle „Music Is The Answer / Another Chance“ styl mam moc rád.

Sickboy
    Člen

Náhodou mně se ten track líbí hodně. Sice se v tom starším housíku moc neorientuju, ale tenhle „Music Is The Answer / Another Chance“ styl mam moc rád.

Sickboy
    Člen

Pete Heller’s Big Love – Big Love?

Kucas
    Účastník

spíš si fakt myslim že kdyby to bylo ze současnýho trancu nebo aspoň z blízký minulosti tak by se zapojilo mnohem víc lidí sm3

Sickboy
    Člen

….a maturantů, kteří celej svaťák strávili na chatě nad filozofií a literární modernou.

wenca
    Účastník

ono možná ten „nezájem“ tady bude dán i tím, že je tady myslím dost vysokoškoláků a jaksi začíná zkouškové sm11

[b]track z roku 1999[/b] ..nedávno jsem tu házel ID kde tento autor (který se podilí i na projektu podobného názvu jako jeden angentinský fotbalový klub) byl remixerem tentokrát je to tedy jeho hit který patříl svého času mezi absolutní špičku house scény..;)

vyšlo na několika labelech např.. [b] Essential Recordings, Junior London, Subliminal[/b]

dotyčný producent je i vydatný remixér remixoval m.j.i interprety jako .[b]Michael Jackson, Harry ‚Choo Choo‘ Romero, Jamiroquai, Da Hool, Tom Novy, Moby, Chemical Brothers, Talvin Singh, Daft Punk, Erasure a spousty dalších..[/b]

[b]Terrence Brian Farley aka Terry Farley [/b] je jméno jeho spolupracovníka krom jednoho projektu kde jsou jejich přijmení maj společný i tyto dva projekty..
    Fire Island, Roach Motel

mimochodem pokud to nekomu něco řekne tak s onom projektu s podobným názvem jak argentinský fotbalový klub ve kterém je krom naší osůbky a Terry Farley(ho) i Andrew Weatherall

myslím že podle toho všeho se to dá fakt celkem easy dohledat..

jak jsme psal pokud ne zítra po obedě.. nová ukázka..

frezz ? nevíš nebo nechceš.. já to klidne dám do kupy ješte jednou at to máte pohromadě ale podle teh hintů to proste musí dát skoro každej už jenom to že dva mesíce dozadu tu byl jako remixer da hool meet hear at the loveparade a uhodl to sickboy .. navíc jsme použil uplně stejnou nápovedu o tom argentinským klubu kterou jsem to tehdá nakopl …

nevím asi to sepíšu dám vám den a pokud tedy ne dám jinou ale to mě čeká skoro pokaždé a když já stravím dvě hodiny hledáním po jednom hintu a vy ani po 4 nebo kolika nic tak nevím to me fekt neba tracků mám připravených dost to mě až tak nedrasá …

2Sexy
    Člen

Jj neni tu tolik pametniku a znalcu jako na tranceaddicted apod, urcite bych snizil obtiznost a daval aktualni, pripadne starsi ale znamy veci.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

téda 3 dny je tu mrtvo, zájem úplně opadl…bude třeba dávat lehčí ukázky, lidi už asi nemají sílu to dohledávat podle hintů nebo nevim co by mohlo pomoc
    majklovu věc absolutně netuším ani s tou kupou nápověd

takže jméno onoho kolegy ..je

Terrence Brian Farley aka Terry Farley
    a krom jednoho projektu kde jsou jejich přijmení maj společný i tayto dva projekty..

Fire Island, Roach Motel

mno..vyšlo na několika labelech např..

Essential Recordings, Junior London, Subliminal

dotyčný producent je i vydatný remixér remixoval m.j.i interprety jako Michael Jackson, Harry ‚Choo Choo‘ Romero, Jamiroquai, Da Hool, Tom Novy, Moby, Chemical Brothers, Talvin Singh, Daft Punk, Erasure a spousty dalších..

pokud to nikdo z vás nedá tak zítra dáme jeho spolupracovníka se kterým míchal i třeba essential mixy a spolu vydali spousty dalších hitovek..

takže náká pomoc hledačum protože nehledačum těm už nepomůže ani svecená voda …sm2

track z roku 1999 ..nedávno jsem tu házel ID kde tento autor který se podilí i na projektu podobného názvu jako jeden angentinský fotbalový klub byl remixerem tentokrát je to tedy jeho hit který patříl svého času mezi absolutní špičku house scény..;)

[url=http://www50.zippyshare.com/v/75137307/file.html]http://www50.zippyshare.com/v/75137307/file.html[/url]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 3,121. až 3,135. (celkem z 8,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.