majkle: mne to je tiež tak nejak šumák…a nemusím to za každú cenu vyhrať…teší ma už len ten pocit, že som sa zapojil, keď ste ty s Dolvichom mali asi 30 bodov 😉 a teraz som na popredných priečkach…od tej doby som tomu obetoval dosť času no….fakt som neveril, že sa dostanem až tak ďaleko…
a jak hovoríš..ja si tiež myslím, že by to malo byť o vedení toho tracku, ale myslím, že konkrétne k tomuto tracku ta nápoveda bola vhodná 😉
pochybujem, že ho niekto z vás počul..aj keď sa možno mýlim, ale aj tak…není to žiadna známa záležitosť…a ak niekto ten track počul, tak ta nápoveda mu bude možno nápomocná…a vybaví si názov toho tracku 😉 a z tych pár ľudí, čo to ešte hrajú…..fakt pochybujem, že to niekdo počul a ak áno, tak určite si nezapamätal názov toho tracku…keďže to není od moc známeho producenta ani to není žiadna trancová pecka 😉
jak som povedal…ta nápoveda není moc jednoznačná a pochybujem, že niekto nájde ten track len na základe tohto jednoho obrázku 😉 ale stať sa to može 😉
a k mojej účasti: nech už to dopadne akokoľvek, tak na ďalší contest príp. Poznej Track (4. kolo) už nebudem mať toľko času a pravdepodobne sa ho nezúčastním…čaká ma milion povinností….ale sem tam si to na to možno nájdem čas a nejaký ten bodík si uchmatnem 😉
ale rozhodne už nad tým nebudem tráviť toľko času….to hľadanie trackov či už s nápovedou alebo bez nápovedy je niekedy fakt dosť časovo náročné 🙂 takže tak…