TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic Poznej track (3.kolo)

• Toto téma obsahuje celkem 8,006 odpovědí. Do diskuze (47 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 13 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 8,020)
  • Autor
    Kucas
    Účastník

díky díky sm15

K1aptcha
    Člen

congrats k 5. místu sm15

98 bodů – Dolvich
    97 bodů – ErikDeejay
    77 bodů – majklhauske, K1aptcha
    [b]29[/b] bodů – [b]Kucas[/b]
    28 bodů – dukelak
    19 bodů – Natix, wenca
    14 bodů – 38ma7
    12 bodů – nexxie
    9 bodů – Ruuda
    6 bodů – Hunter
    5 bodů – 2Sexy
    4 body – ghost rider
    3 body – rado
    2 body – Dexx, Sickboy, Johnvas, Freezer
    1 bod – Marr, Lukin_, Leosh, sheppi, scorn

Kucas
    Účastník

Mark Knight – Susan (Intrumental Mix)

K1aptcha
    Člen
    ErikDeejay
    Člen

máš recht sm3

98 bodů – Dolvich
    97 bodů – ErikDeejay
    [b]77 bodů[/b] – majklhauske, [b]K1aptcha[/b]
    28 bodů – dukelak, Kucas
    19 bodů – Natix, wenca
    14 bodů – 38ma7
    12 bodů – nexxie
    9 bodů – Ruuda
    6 bodů – Hunter
    5 bodů – 2Sexy
    4 body – ghost rider
    3 body – rado
    2 body – Dexx, Sickboy, Johnvas, Freezer
    1 bod – Marr, Lukin_, Leosh, sheppi, scorn

K1aptcha
    Člen

The Razzle Junx – The Juice (Original Mix)? sm3

ErikDeejay
    Člen

Hint: Label Exxess Records
    2002

ErikDeejay
    Člen

tak ďalší contest už bude asi bezo mňa, takže tvoje šance na výhru budú zase o niečo vyššie 😉

šak tak to mám já a než si se přiřítil ty s dolvitchem tak jsem si v klidečku vedl 🙂

ErikDeejay
    Člen

majkle: mne to je tiež tak nejak šumák…a nemusím to za každú cenu vyhrať…teší ma už len ten pocit, že som sa zapojil, keď ste ty s Dolvichom mali asi 30 bodov 😉 a teraz som na popredných priečkach…od tej doby som tomu obetoval dosť času no….fakt som neveril, že sa dostanem až tak ďaleko…

a jak hovoríš..ja si tiež myslím, že by to malo byť o vedení toho tracku, ale myslím, že konkrétne k tomuto tracku ta nápoveda bola vhodná 😉
    pochybujem, že ho niekto z vás počul..aj keď sa možno mýlim, ale aj tak…není to žiadna známa záležitosť…a ak niekto ten track počul, tak ta nápoveda mu bude možno nápomocná…a vybaví si názov toho tracku 😉 a z tych pár ľudí, čo to ešte hrajú…..fakt pochybujem, že to niekdo počul a ak áno, tak určite si nezapamätal názov toho tracku…keďže to není od moc známeho producenta ani to není žiadna trancová pecka 😉

jak som povedal…ta nápoveda není moc jednoznačná a pochybujem, že niekto nájde ten track len na základe tohto jednoho obrázku 😉 ale stať sa to može 😉

a k mojej účasti: nech už to dopadne akokoľvek, tak na ďalší contest príp. Poznej Track (4. kolo) už nebudem mať toľko času a pravdepodobne sa ho nezúčastním…čaká ma milion povinností….ale sem tam si to na to možno nájdem čas a nejaký ten bodík si uchmatnem 😉
    ale rozhodne už nad tým nebudem tráviť toľko času….to hľadanie trackov či už s nápovedou alebo bez nápovedy je niekedy fakt dosť časovo náročné 🙂 takže tak…

erik: me je to fuk učastníl jsem se starého contestu (jehož formát mi přišel lepší). učastním se i tohoto formátu a budu nadále nevidím duvod proč bych měl něco honit nic za to není jen místo v „hall of fame“, a stejně tak nevidím důvod proč nepokračovat v dalších kolech ) i takovej K1aptcha byť už vyhrál druhé kolo hraje nadále

vez že za těch tvých 20 minut to skoukla jen menšina hrajících a já si za ta leta stále a pořad myslím že by to mělo bejt o vedění té skladby a ne o tom během večera nasekat 20 bodů.. (proto se mi vice libila ta první verze např 40 skladeb a lidi na to měli týden takže spousty času najít na to klid a ukázat že oni to veděj…

ErikDeejay
    Člen

a myslím, že ako moderátor by si mal byť rád, že máte takú návštevnosť…možno aj hlavne kvôli tomuto topicu sm0 keby ste radšej napísali nový editorial sm15

Kucas
    Účastník

ale že tenhle topic zase ožil co? sm0 až moc někdy si řikám jak to tak čtu sm15

ErikDeejay
    Člen

nesedím tu non-stop (aj keď to tak možno vyzerá)…aj keď v posledných dňoch (týždňoch) som marodil, takže som za PC trávil dosť času….a teraz sa láme chleba, tak prečo by som tu nesedel? sm4 keď už som tej súťaži obetoval toľko času, tak prečo by som sa ju nepokusil vyhrať? ďalšieho kola sa už určite nezúčastním, tak prečo by som nezabojoval aspoň teraz? sm3 navyše..hrozne nerad prehrávam….a keď už som sa do toho tak vložil, tak dupľom….sm4

to tvrdíš ty kterej tu sedí témeř nonstop a pak si stežuje že nemá čas..sm4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 8,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.