TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic Poznej track (3.kolo)

• Toto téma obsahuje celkem 8,006 odpovědí. Do diskuze (47 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 13 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 5,086. až 5,100. (celkem z 8,020)
  • Autor
    wenca
    Účastník

tak dáme hint:

jedná se o producenta z Německa, track pochází z roku 2005 a release obsahuje tento track hned ve 3 verzích a toto je jedna z nich

hmm.. pěkný track..:) na odhalení se teším.. tohle se koupím..

wenca
    Účastník

omg alphazone jsem včera zavrhl že ty to nebudou 🙁 trochu jsme ty lidi tady přecenil … sem mel za to že alhazone jsou proflákliny a tudíž by je střemhlav nekdo trefil.. .. nu což mysleti h…. věděti..

wenca
    Účastník

tak nevim, našel jsem Cloudchaser remix (žádný album podle discogs nevydal), Ralph Novell remix (taktéž žádný nevydal) Dave joy remix (taky žádný nevydal) a Nish remix (ten vydal 3, ale ani na jednom to není)….

a jo už jsem to asi našel, takže

Alphazone – Flashback (Nish remix)

http://www.discogs.com/Nish-Harderground-Connections/release/865801
    http://www.youtube.com/watch?v=weWr5GUQ–M

83 bodů – Freezer
    75 bodů – K1aptcha
    74 bodů – mountainer
    50 bodů – Sickboy
    36 bodů – Natix
    34 bodů – Sandeagle
    31 bodů – majklhauske
    25 bodů – dukelak
    22 bodů – hellman
    17 bodů – Johnvas
    14 bodů – Lukin_, [b]wenca[/b]
    11 bodů – Ruuda
    9 bodů – Star_Guitar
    7 bodů – Newman, sheppi
    6 bodů – Kucas, 2Sexy
    5 bodů – Leosh
    4 body – Andrews,
    3 body – Laucco, Phat K
    2 body – Kreeki, malarkey, Dexx
    1 bod – beyond infinity, seven, tomsto

jinak jsem koukal, že kdosi kdysi vyškrtnul všechny jednobodový, tak jsem to zas napravil sm11

ukázka po obědě

K1aptcha
    Člen

nj ale ten remix ještě… a já tu teď hoďku nebudu, takže sami…

wenca
    Účastník

Alphazone – Flashback ?

K1aptcha
    Člen
    mountainer
    Člen

já tam slyšim akorát nějaký beng beng sm15 jinak to neznám, napadaj mě asi tak tři jména, ale to je tak všechno sm6

mno ja se potom kouknul.. ale už mi padaj oči… takže se už bavte sami 🙂 docela zapeklitá věc.. všichni znají ale nikdo neví sm2

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jsme zmaten jak kocour v pračce, ten track znám, ale nefffim

pche sem málem ani nepoznal že tam je nákej hlas to jsem zjistil až pri třetím poslechu..

K1aptcha
    Člen

jo a ještě hint: půlku názvu tracku lze (jako ostatně skoro vždy sm2) slyšet v ukázce sm15

sexy.. já dávám hodně často lehký vetšinou mi to do minuty odhalí k1aptcha takže krom jednoduchým mám i par težších katzenjammers byli ejdni z toho top hard ..;)

jinak aktuální ukazku jsem někde slyšel ale to je tak všechno co o tom mužu říct.. …

K1aptcha
    Člen

hint: pravděpodobně už neprodukující německé duo a remix, který vyšel až mimo regulerní singl s remixama, a také se objevil na autorském albu remixéra

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 5,086. až 5,100. (celkem z 8,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.