TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic Poznej track (3.kolo)

• Toto téma obsahuje celkem 8,006 odpovědí. Do diskuze (47 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 13 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 631. až 645. (celkem z 8,020)
  • Autor

já ti dám nedokončený projekt.. sm15 taková zupa acid skladbička.. na ješte lepším vynilovém EP

dolvich má bod a pokud někdy někam vyrazí na nějakou akci kde budu i já i slíbené pivko nebo paňácu..

[b]76 bodů – Dolvich[/b]
    68 bodů – majklhauske
    56 bodů – K1aptcha
    50 bodů – ErikDeejay
    28 bodů – dukelak
    19 bodů – Natix
    18 bodů – Kucas
    13 bodů – wenca
    12 bodů – nexxie
    10 bodů – 38ma7
    9 bodů – Ruuda
    6 bodů – Hunter
    5 bodů – 2Sexy
    2 body – Dexx, Sickboy, Johnvas, Freezer, rado
    1 bod – Marr, Lukin_, Leosh, sheppi, scorn

ErikDeejay
    Člen

tak predsa len to bol Kai 😀 typické tracidovské acid synťáky 🙂

Dolvich
    Správce

Tracid & Zenker – Aktionsradius

ErikDeejay
    Člen

a myslím, že mám dosť veľký nadhľad v tom, čo sem dávam…myslím, že v Trance-u sa docela vyznám…..a každý, kdo poslúcha elektronickú..teda tanečnú hudbu, tak určite počul nejaký track od Special D. ….minimálne Come With Me 😉

ErikDeejay
    Člen

sorry…ale znie to jak nejaký minutový nedokončený projekt v FL Studiu od Kai Tracida sm15

ErikDeejay
    Člen

ja viem, jak si to myslel 😉 lenže to isté by sa dalo povedať aj o ostatných ukážkach a autoroch, o ktorých večšina hádajúcich v živote nepočula 🙂 a dovolím si tvrdiť, že aj tento track, čo si sem dal, je ten prípad 😉

já neříkám co sem máš nebo nemáš dávat není to limitováno jen je potřeba mít větší nadhled a chápat že danej producent tu prostě nejede..;)

mimochodem tohle asi taky bez pomoci nedáte byt je to spojení dvou mega producentů ..

ale co kdyby přec chvilku to tu nechám .. pokud to někdo dá bez nápovědy má u mě pivko nebo panáka jako bonus k bodu

[url=http://www64.zippyshare.com/v/20063224/file.html]http://www64.zippyshare.com/v/20063224/file.html[/url]

ErikDeejay
    Člen

a ten track „Face To Face“ není priamo od Special D. 😀 ale od Future Trance United sm3

ErikDeejay
    Člen

BTW…hádajú sa tu ukážky autorov, o ktorých ani vlastná mater nepočula, tak prečo by som sem nedal niečo od Special D. 😀 myslím, že to je (bol) docela známy DJ 🙂

ErikDeejay
    Člen

tak ale niekedy mal dobré tracky 😀 a myslím, že Dust to Dust je jeden z tych lepších 🙂 ale to už je trochu dávno no 🙂

tak každý občas zprzní nejaký hit no 😀 tr. Cosmic Gate – The Theme…to je fakt vrchol! sm13

75 bodů – Dolvich
    [b]68 bodů – majklhauske[/b]
    56 bodů – K1aptcha
    50 bodů – ErikDeejay
    28 bodů – dukelak
    19 bodů – Natix
    18 bodů – Kucas
    13 bodů – wenca
    12 bodů – nexxie
    10 bodů – 38ma7
    9 bodů – Ruuda
    6 bodů – Hunter
    5 bodů – 2Sexy

tak dovolím si tvrdit že Special D tu asi nebude hot favoritem zdejších trance uživatelů 😀

[b]Special D – Dust to dust [/b]

a jen tak mimochodem tohle jsem při hledaní slyšel poprvé a otevřela se mi kudla v kapse to má u mě schované chlapec takhle to zprznit sm13

[url=http://www.youtube.com/watch?v=KDpR1yvftmo&feature=related]http://www.youtube.com/watch?v=KDpR1yvftmo&feature=related[/url]

ErikDeejay
    Člen

Hint: hmm…to ste vážne ten track nikdy nepočuli? nemecký dídžej, ktorý má na svedomí hity ako „Come With Me“ či „Home Alone“…jeden z jeho najlepších počinov 🙂

ErikDeejay
    Člen

Hint: Popel k popelu, prach k prachu

ErikDeejay
    Člen

a poď si 🙂

ashes to ashes……….

38ma7
    Účastník

75 bodů – Dolvich
    67 bodů – majklhauske
    56 bodů – K1aptcha
    50 bodů – [b]ErikDeejay[/b]
    28 bodů – dukelak
    19 bodů – Natix
    18 bodů – Kucas
    13 bodů – wenca
    12 bodů – nexxie
    10 bodů – 38ma7
    9 bodů – Ruuda
    6 bodů – Hunter
    5 bodů – 2Sexy

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 631. až 645. (celkem z 8,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.