TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic Poznej track (3.kolo)

• Toto téma obsahuje celkem 8,006 odpovědí. Do diskuze (47 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 13 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 7,621. až 7,635. (celkem z 8,020)
  • Autor
    Sandeagle
    Člen

No vy ostudy, to tu melo bejt hned minutu po vložení 😀

9 bodů – Sickboy
    7 bodů – Freezer, [b]K1aptcha[/b]
    6 bodů – Natix
    5 bodů – Newman, Sandeagle
    4 body – hellman
    3 body – Leosh, Lukin_
    2 body – Kreeki, dukelak, Kucas, 2Sexy, mountainer
    1 bod – beyond infinity, majklhauske, seven, Johnvas, Ruuda, wenca, Andrews, tomsto

K1aptcha
    Člen

CRW – I Feel Love (PHATT Remix)

Sandeagle
    Člen

Tak ted jednu super rychlovku, a upozornuju na exact mix name sm15

ps: jestli to tu bude dlouho tak ste obyčejní negramoti 😀

Sakra Ostudy 😀 13x staženo a nikdo neví… takovej prazáklad 😀

Lukin_
    Člen

9 bodů – Sickboy
    7 bodů – Freezer
    6 bodů – Natix, K1aptcha
    5 bodů – Newman, [b]Sandeagle[/b]
    4 body – hellman
    3 body – Leosh, Lukin_
    1 bod – beyond infinity, majklhauske, seven, Johnvas, Ruuda, wenca, Andrews, tomsto

Sandeagle
    Člen

Rafael Frost – Minimum (Minimum)

Sickboy
    Člen

Zkusim: Street Punk – White Russian?

EDIT: Spíš to ale bude nějakej Frost…

Lukin_
    Člen

vidím že nikdo nic tak nahodím malou nápovědu.

track vyšel na labelu [i]Flashover Recordings[/i]
    [img]http://www.alaska-in-pictures.com/data/media/19/winter-scenic-with-hoar-frost_1977.jpg[/img]

Sandeagle
    Člen

lol

[quote-0=Freezer]- nadávky a slovní útoky jsou povoleny! sm0[/quote-0]

sm15

Sickboy
    Člen

[quote Freezer]Sickboy: ok tak abys neřekl, že ti na něj šahám, tak jsem to vyřešil jinak sm4 kdyžtak na ty pravdila mrkněte a kdo má nějaký připomínky tak sem s nima, jo a kdyžtak poraďte v čem děláte ukázky, já používám sound forge ale vy určitě i jiné...[/quote]

Jsem si dělal srandu. sm3 Napsal jsi to pěkně. sm4 Já používam GoldWave (ale pokud se nepletu ne úplně tu nejnovější verzi). Rychlý, jednoduchý, intuitivní ovládání a dají se tam snadno tvořit různý vychytávky (fade in/out apod.) Dokonce se v tom dá udělat i plynulej přechod mezi dvěma tracky. Doporučuju!

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Sickboy: ok tak abys neřekl, že ti na něj šahám, tak jsem to vyřešil jinak sm4 kdyžtak na ty pravdila mrkněte a kdo má nějaký připomínky tak sem s nima, jo a kdyžtak poraďte v čem děláte ukázky, já používám sound forge ale vy určitě i jiné…

Lukin_
    Člen

[url=http://www27.zippyshare.com/v/36595681/file.html]jedeme dál koloušci[/url]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[size=large][b]STRUČNÁ PRAVIDLA

– úkolem je uhádnout track v ukázce, odměnou za uhodnutí je jeden celej krásnej bod a možnost udělat další ukázku pro ostatní soutěžící
    – je potřeba uhodnout konkrétní název, včetně verze
    – lze i tipovat a střílet od boku, ale v tom případě si lijete moč na hlavu, protože tím napovídáte soupeřům
    – ukázka by se měla žánrově týkat tranceu a jeho podstylů
    – ukázka může být libovolně dlouhá, doporučeno je 15 sec. (ukázka se dá vytvořit například v programu Sound Forge, ale určitě je jich spousta dalších, doporučený host server je zippyshare)
    – dávejte pozor na umazání názvu skladby, včetne id3 tagů! dále dávejte pozor abyste se do soutěžení moc nezažrali a nepřipálili si tak večeři!
    – pokud dlouho nikdo nereaguje na ukázku (několik hodin) tak jste zřejmě vybrali obtížnou věc, v tom případě se buď nahodí delší ukázka, nebo jiný úsek tracku nebo přímo slovní nápověda, čí formou obrázků)
    – tabulku aktualizuje vždy autor poslední ukázky (po uhodnutí), vyjímka je povolena pouze v případě, že je tento autor delší dobu nepřítomen
    – nadávky a slovní útoky jsou povoleny! sm0
    [/b][/size]

Sickboy
    Člen

[quote Freezer]dovolil jsem si upravit první Sickboyův post a dát tam stručná pravidla, přeci jen může se tu objevit nějaký nováček, tak ať ví o co jde...[/quote]

To sis jako dovolil dost! sm12

Anonymní uživatel
    Neaktivní

dovolil jsem si upravit první Sickboyův post a dát tam stručná pravidla, přeci jen může se tu objevit nějaký nováček, tak ať ví o co jde…

Sickboy
    Člen

Mmm rychlovčička!

9 bodů – Sickboy
    7 bodů – Freezer
    6 bodů – Natix, K1aptcha
    5 bodů – Newman
    4 body – Sandeagle, hellman
    3 body – Leosh, [b]Lukin_[/b]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 7,621. až 7,635. (celkem z 8,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.