TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic Poznej track (3.kolo)

• Toto téma obsahuje celkem 8,006 odpovědí. Do diskuze (47 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 13 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 7,651. až 7,665. (celkem z 8,020)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

ok, další ukázku dám za cca 10 min…a pak hají…kdo uhádne at si klidně přičte body, já tu budu zítra až někdy později odpol…

Newman
    Člen

Ještě jsem tu, zapomněl jsem poklidit na farmě na FB sm15

jj, je to ono, vybral jsem takovou ukázku, aby to nebylo tak jasné sm2

8 bodů – Sickboy
    6 bodů – Natix, K1aptcha, [b]Freezer[/b]
    5 bodů – Newman
    4 body – Sandeagle, hellman
    3 body – Leosh
    2 body – Kreeki, dukelak, Kucas, Lukin_, 2Sexy
    1 bod – beyond infinity, majklhauske, seven, Johnvas, Ruuda, wenca, Andrews, tomsto, mountainer

Dobrou, dneska to bylo plodné sm0

Anonymní uživatel
    Neaktivní

mno tipnul bych sunny lax – blue bird, ale jistej si nejsem

pokud tu už newman není tak se to pokusím pak ověřit…

Newman
    Člen
    mountainer
    Člen

tak něco, co hned poznám, jo? sm0

Newman
    Člen

No tak jo, moment 😛

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Newman: klidně nahoď nějaký track a až někdo dá tip tak ověříme a sami uzavřeme kdyžtak…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ještě tu jsem

koukám, že nápověda zabrala sm3 ano byl to Sun a Kačer a rychlejší byl kačer, teda vlastně Newman, takže Newman + 1 bod, Freezer -1 bod = jsme zase spolu bobe sm0

jinak na tom tracku se mi hrozně líběj takový ty cool scratch-zasekávací pasáže, nevim jak to správně nazvat…ale víte co myslím

8 bodů – Sickboy
    6 bodů – Natix, K1aptcha
    5 bodů – Newman, Freezer
    4 body – Sandeagle, hellman
    3 body – Leosh
    2 body – Kreeki, dukelak, Kucas, Lukin_, 2Sexy
    1 bod – beyond infinity, majklhauske, seven, Johnvas, Ruuda, wenca, Andrews, tomsto, mountainer

Newman
    Člen

A to já byl ještě na wc, dal jsem ti šanci sm0

btw myslím, že je teď čas na trochu té anarchie, protože Freezer tu už očividně není a tak nám do rána nikdo nevyhlásí výsledky… Navíc jdu ráno do práce a vracím se až k večeru, takže se potřebuju zbavit toho břemene (pokud by vás teda bavilo čekat, než se vrátím). Kdo si za mě vezme další kolo? sm2

mountainer
    Člen

a hrome na Moravě mají rychlejší klávesnici sm10

mountainer
    Člen

tak že by Sankačer – Losing Daylight? sm0

Newman
    Člen

Ty jsi fakt hovado sm15

Suncatcher – Losing Daylight (Original Mix) (mimochodem fakt výborný track) sm5

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no dám vám sem nápovědku ještě před spaním ať se to tu neucpe…když použijete trochu důvtipu a freezerův stupidní humor, tak spojením těhle dvou obrázku dostanete název projektu, kterej v tom má prsty sm0

[IMG]http://i36.tinypic.com/i3usft.jpg[/IMG] [IMG]http://i36.tinypic.com/2ng8uac.jpg[/IMG]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

on mě asi Sickboy nechtěl nechát samotného na těch 5ti bodech, tak mě dal pěkně do společnosti 6ti boďáků sm0 ale mě to neva, klidně mě dej na samotku!

v příští aktualizaci tabulku opravím

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 7,651. až 7,665. (celkem z 8,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.