TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic Poznej track (3.kolo)

• Toto téma obsahuje celkem 8,006 odpovědí. Do diskuze (47 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 13 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 7,726. až 7,740. (celkem z 8,020)
  • Autor
    Sickboy
    Člen

Dobře. On teda oficiální název je pouze [b]Warrior – If[/b].

Warrior (později Michael Woods) feat. Imogen Bailey – If You (později U) Want Me se jmenuje ta vokálovka, ale je pravda, že se to všelijak mrší…

(Pro kreekiho: http://www.junodownload.com/products/1217929-02.htm )

6 bodů – Natix, K1aptcha, Sickboy
    4 body – Sandeagle
    2 body – Kreeki, Leosh, Newman, dukelak, hellman, Kucas, Freezer
    1 bod – beyond infinity, majklhauske, seven, Johnvas, Ruuda, wenca, Andrews, 2Sexy, Lukin_, tomsto

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Warrioir – If you want me
    jinak Woodsovi starší chillout remixy jsou bomba. Po té poslední nápovědě už mi to bylo jasné o koho jde..ale popravdě bez nápovědy bych se nečapal

Sickboy
    Člen

Ok, autor je tvůrcem remixů pro projekty jako Energy 52, Art Of Trance, Delerium, Humate nebo Salt Tank.

dukelak
    Člen

melodii znám, ale hint bude potřeba větší…nebo zase přijde Andrews a vypálí všem rybník sm2

Sickboy
    Člen

A třeba ještě někomu pomůže druhá ukázka.

http://www29.zippyshare.com/v/16589503/file.html

Sickboy
    Člen

Tak zkusíme nápovědy.

– track je známější asi spíš díky svojí vokální verzi, která má trochu odlišnej název (ono vůbec je v těch titulech trochu bordel, takže stačí, když to nějak dáte dohromady)
    – je to dílo sólovýho projektu jednoho chlapíka, kterej byl dřív producentsky hodně na špičce (především díky skvělým remixům), ale potom se nějak stáhnul(?) a až donedávna o něm nebylo značnou dobu slyšet
    – made in UK, 2002

Newman
    Člen

Ty krávo, to je tak známá věc, ale mám okno 🙁

kreeki
    Člen

Zní to naprosto luxusně ovšem, to bez debaty, až to někdo uhádne hned si to půjdu sehnat, ta melodie je geniálně chytlavá sm4

vim, že už jsem to někdy slyšel, ale nemam to v hlavě k nikomu přiřazený sm7

Sickboy
    Člen

[quote Freezer]je to celkem povědomé, ale nevim, možná nějaká starší Doornovina?[/quote]

Kdepak. V tý době ještě Sander tvořil tak možná ve Fruitech v pokoji.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

je to celkem povědomé, ale nevim, možná nějaká starší Doornovina?

kreeki
    Člen

tu melodii skoro znam sm2

Lukin_
    Člen

Uff já vím, vím mám to na jazyku ale nejde to ven ten názevsm6

Natix
    Účastník

Prej bleskozord! sm15 Ale neznám.

Sickboy
    Člen
    K1aptcha
    Člen

jj, docela hezkej „alternativní“ remix

6 bodů – Natix, K1aptcha, [b]Sickboy[/b]
    4 body – Sandeagle
    2 body – Kreeki, Leosh, Newman, dukelak, hellman, Kucas
    1 bod – beyond infinity, majklhauske, seven, Freezer, Johnvas, Ruuda, wenca, Andrews, 2Sexy, Lukin_, tomsto

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 7,726. až 7,740. (celkem z 8,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.