TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic Poznej track (3.kolo)

• Toto téma obsahuje celkem 8,006 odpovědí. Do diskuze (47 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 13 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 7,921. až 7,935. (celkem z 8,020)
  • Autor
    kreeki
    Člen

[quote Leosh][quote kreeki]Natix +1, chtělo by to spád na začátek a jen to prokládat občas těžkejma věcma sm2[/quote]
    jo, na obtížnost ukázek jsem se taky snažil poukázat už na začátku, ale vyfuckoval si mě, že nemůžeš za to, že neznam všechno... ale pak to tady dopadá stejně jak v posledních normálních contestech, že vás tady hádá 5 lidí mezi sebou... myslím, že původní myšlenka byla trochu jinásm18[/quote]

Přečti si co jsi napsal a co jsem napsal já prosím ještě jednou a zamysli se sm6

leosh tak třeba na to vec co jsme připravil čekám okamžitý reakction jinak si neřikejte tranceři..jedna ze stežejních vecí hodně výkoného trance producenta za moment nahodím..

Sickboy
    Člen

Já jsem hlavně pro to, aby se tu dával čistě trance. Ne kvůli tomu, že bych se v něm cítil nejjistější, ale koneckonců jsme tu na trance.cz, takže nějakej popík, breakbeat, handz-upy, IDM pro mě ne. Ale je to jen názor.

tak jsme to nahrál ve wave programu stahovat to stejne nebudete..akorát doufám že bud zippy nebo z share (kde jsou ty přehravače fungujou i na wavky..:)

Leosh
    Člen

[quote kreeki]Natix +1, chtělo by to spád na začátek a jen to prokládat občas těžkejma věcma sm2[/quote]
    jo, na obtížnost ukázek jsem se taky snažil poukázat už na začátku, ale vyfuckoval si mě, že nemůžeš za to, že neznam všechno… ale pak to tady dopadá stejně jak v posledních normálních contestech, že vás tady hádá 5 lidí mezi sebou… myslím, že původní myšlenka byla trochu jinásm18

koukám pěkne zmatený post se mi povedl. 🙂 to bude tou horečkou

já nevím já tedka stejně musím nekoho vybrat 🙂 asi frezu když tu tlachá jak je to težký já to více méne jen tak placnul z hlavy co vím nikde jsem nic nehledel a takhle je to tu se vším pokud se teda vysloveně nejadná o uplift ty jsem taky moc nepobíral..

potřeboval jsem onehdá udelat místo v kompu a protože contesty skončily slo to všechno i s audacity do koše .. takže bud vydržíte 30 minut než to nainstaluji nebo at něco nahodí freez

Natix
    Účastník

No, není to žádnej gril na hovězí, ale Cowgirl, ale budiž. sm16

3 body – Natix
    2 body – K1aptcha, Sandeagle, Kreeki, Sickboy
    1 bod – beyond infinity, [b]majklhauske[/b]

mno to poslední mi prijde jako underworld cowgril nebo tak nák podobně se ten track jmenuje

Natix
    Účastník

[quote Freezer]nasadili jste tu obtížnost fakt vysoko lidi, já se nečapl ani u jednoho, akorát Year Zero bych věděl, ale Natix byl rychlejší sm19[/quote]

To jsem se náhodou trefil hned po vložení ukázky, sám jsem pak na časy odeslání příspěvků zíral… sm3

Anonymní uživatel
    Neaktivní

nasadili jste tu obtížnost fakt vysoko lidi, já se nečapl ani u jednoho, akorát Year Zero bych věděl, ale Natix byl rychlejší sm19

Natix
    Účastník

Trochu povinné četby. sm4 Mimochodem, všimli jste si, že ten online přehrávač na zippyshare přehrává ve značně snížené kvalitě?

http://www5.zippyshare.com/v/89482368/file.html

To byla rychlovka

3 body – [b]Natix[/b]
    2 body – K1aptcha, Sandeagle, Kreeki, Sickboy
    1 bod – beyond infinity

Natix
    Účastník

Andy Moor vs. Orkidea – YearZero (Andy Moor’s First Light Mix)

Tak jo, dal jsem něco lehčího. Ale budu chtít celý název sm4

http://www24.zippyshare.com/v/58772171/file.html

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 7,921. až 7,935. (celkem z 8,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.