TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic Poznej track (3.kolo)

• Toto téma obsahuje celkem 8,006 odpovědí. Do diskuze (47 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 13 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 7,936. až 7,950. (celkem z 8,020)
  • Autor
    kreeki
    Člen

Natix +1, chtělo by to spád na začátek a jen to prokládat občas těžkejma věcma sm2

Natix
    Účastník

2 body – K1aptcha, Sandeagle, Kreeki, Sickboy, Natix
    1 bod – [b]beyond infinity[/b]

Kdyžtak nad tím přemýšlím, asi by to chtělo aspoň ze začátku dávat lehčí a známější věci, ať se nachytá trochu víc lidí, kteří třeba nemají takový přehled ve starších skladbách nebo jiných žánrech… Zatím se to trochu moc táhne…

Thomas Bangalter – Outrage

Natix
    Účastník

Nikdo nic? Tak malý hint – tuto zvrácenou skladbu nesložil člověk, ale jeden slavný francouzský robot. sm14

Natix
    Účastník
    Natix
    Účastník

[quote kreeki]Sick: dáváš moc lehký nápovědy podle kterejch si to člověk hned vygooglí, najdu si lajnu, kouknu na discogs, ověřim na youtube. Dígitální éra forever sm2[/quote]

Je to tak, ale zase komplet lajnu jsem nějakou chvíli hledal a taky z ní nebylo hned úplně jasné, který DJ to bude. Nicméně lepší to rozhodnout googlem než čekat půl dne, až se třeba najde někdo, kdo ví. Navíc účast zatím není nijak převeliká. sm7

kreeki
    Člen

jj, já to myslel jako srandu. Jedem dál sm2

Sickboy
    Člen

[quote Sickboy]Kdepak. Ale dám hinty:

- o tomhle producentovi/DJi už nebylo na trance scéně poměrně dlouho slyšet
    - track je jeho prvotina
    - kdysi tu vystupoval na fesťáku[/quote]

To mi nepřijde zase tak moc jednoduchý, ale když i potom nevíte, tak co s vámi… sm2 Jako je fakt, že ne každej se odpoledne dostane k pc a ne každej chce s námi tuhle „hru“ hrát, ale já jsem vždycky rád, když to co nejdřív někdo uhádne, protože mě nebaví pořád viset u kompu.

kreeki
    Člen

Sick: dáváš moc lehký nápovědy podle kterejch si to člověk hned vygooglí, najdu si lajnu, kouknu na discogs, ověřim na youtube. Dígitální éra forever sm2

Sickboy
    Člen

2 body – K1aptcha, Sandeagle, Kreeki, Sickboy, [b]Natix[/b] — ty vole, to je drama! sm15

kreeki
    Člen

Adam Sheridan – Lektrik sm2

//lol natix, we both google and discogs forever sm15

Natix
    Účastník

Adam Sheridan – Lektrik

Sickboy
    Člen

– je to Brit a byl tu na SoL 2006

Sickboy
    Člen

Kdepak. Ale dám hinty:

– o tomhle producentovi/DJi už nebylo na trance scéně poměrně dlouho slyšet
    – track je jeho prvotina
    – kdysi tu vystupoval na fesťáku

Natix
    Účastník

No jasně, ale aspoň se to někam pohne a nebudeš muset sám vymýšlet hinty. Takže – není to náhodou Airbase?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 7,936. až 7,950. (celkem z 8,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.