TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Prague „Summer“ sessions s Carlem Coxem 21. srpna v Praze

• Toto téma obsahuje celkem 15 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 15 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 16. až 29. (celkem z 29)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

já se tam teda nejvíc těším na toho Marca V. a na ostatní už tolik ne 😀

iamek
    Člen

Jezis marja 😀 …

milan
    Člen

Spíš jsem zvědavej kdo bude na zářijové Pure, teda jestli vůbec bude. Kdyby tam byl Marco, tak by to bylo asi fakt blbý. O Coxovi jsem přemýšlel, ale nakonec když to tak dopadlo pojedu jenom na Mácháč.

SHP
    Člen

Tigi: Nevím no, kdyby tu byl šestkrát do roka Radium, tak by mě to asi nebavilo. Kdo ví.
    Každopádně proti gustu…

Anonymní uživatel
    Host

[quote Sunrise]V Sasazu 25. září nejspíš nevystoupí, páč to bylo na jeho webu marcov.nl a ted už to tam není...A navíc, by to bylo drobet jetý...[/quote]

Dík za info. V práci mi nejede jeho web.

SHP: Já tam jdu na kvalitního umělce. Tvou historku z Belgické SW samozřejmě znám když jsme tam byli spolu :oD

SHP
    Člen

Na Coxe jsem chtěl jít a hlavně jsem byl zvědavej na ten prostor v
    tržnici. Na halovku zvědavej nejsem. Hlavně je jedno jméno, který mě dokáže
    zaručeně odradit, a to je Marco V. Nechce se mi z toho zvracet, neteče mi menstruační
    krev z ušních lalůčků, když ho slyším, ale je to prostě nuda. A neustále vozená nuda
    je ještě větší nuda.

Ale Tigi a lidi, kterým se libí šestkrát do roka to samé, si to užijí.

Sunrise
    Člen

V Sasazu 25. září nejspíš nevystoupí, páč to bylo na jeho webu marcov.nl a ted už to tam není…A navíc, by to bylo drobet jetý…

Anonymní uživatel
    Host

Došlo k velice příjemné změně.

Prague „Summer“ Sessions, v rámci kterého u nás po dvou letech, vystoupí jedna z největších legend světové taneční scény, CARL COX, se přesouvá z Holešovické tržnice na pražské Výstaviště, které se nachází pár minut od původní lokace. Důvody jsou zejména nestálé a nevyzpytatelné počasí, které provází venkovní akce od začátku sezóny. V tržnici bohužel neexistuje záložní řešení pro případ, kdy by počasí mohlo ohrozit venkovní část akce. Tento krok tak bude pro návštěvníky nejjistější variantou, jak si užít Prague „Summer“ Sessions bez jakýchkoli omezení, a mít šanci zažít vystoupení Carla Coxe prakticky za každého počasí, v maximálním komfortu a v bezprostřední blízkosti centra Prahy.

Prague „Summer“ Sessions tedy proběhnou v pátek, 21. srpna 2009 v prostorách Incheba Arény (dříve Malé sportovní haly), kde budou vybudovány dvě hudební scény.

Party maraton odstartuje ve 14. hodin na venkovní scéně, kde se na AXE Beach Point stagi představí domácí i zahraniční DJská špička, a kde na vás kromě skvělé muziky čeká spousta další zábavy, jako terasa s bazénem, sexy AXE hostesky se sprchou, stánky s občerstvením, koktejlový bar, atd. Program na venkovní scéně bude pokračovat minimálně do půlnoci, a agentura jedná o možnosti pokračovat až do rána, a v případě příznivého počasí v sobotu ráno, je zvažována možnost prodloužení programu až do sobotních dopoledních hodin.

Line-up Axe Beach Point Stage:
    Philipp Straub
    Chris Cags
    Michal Poliak
    Brian
    Nesquik
    Bon Trip

Vnitřek haly se pak změní v obří klub, kde vás na hlavní scéně budou od 18. hodiny večerní hodin až do rána
    bavit hlavní hvězdy večera – Carl Cox, který vystoupí v 3 hodinovém setu, dále populární Holanďan [b]Marco V[/b], který naposledy sklidil v Praze aplaus na loňské Sensation, další u nás populární Holanďan Matthew Dekay, německý producent Jerome Isma-Ae, a další.

Line-up Main Stage
    Carl Cox (3hrs. Set)
    [b]Marco V[/b]
    Jerome Isma-Ae
    Matthew Dekay
    Lucca

Takže kdo jede ? Navíc jsem tedy zvědavej zda Marco vystoupí v tom Sasazu.

SHP
    Člen

majkl: Tak jdi na after. Tam je za 333 Kč.

co ten dekay tam ? 🙁 kvůli jednomu djj utracet takový love..

sompet
    Člen

Jen by mě zajímalo, jak to uhráli, aby to tam mohli uspořádat…předtím strašně „brečeli“, že potřebujou k postavení SaSaZu strašně moc povolení, protože to je památka a proto se taky otvíračka pořád protahovala do aleluja…a najednou památka – nepamátka udělají tam takovou pařbu hehe

SHP
    Člen

Tohle vypadá hodbě lákavě, zvláště v Holešovické tržnici.

Chelseaplayer
    Účastník

tak to vypada libove o5 skoda ze je to v Praze..ale jinde by to stejne asi udelat neslo..skoda no!!sm7

Karel
    Správce

[img]http://www.trance.cz/pictures/2009_02/prague20cox.jpg[/img]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 16. až 29. (celkem z 29)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.