Ačkoli ještě nejsou tyto remixy oficiálně venku (respektive jsou nejsou), určitě si zaslouží své místo tady v diskuzi.
[url=https://www.beatport.com/en-US/html/content/release/detail/173277/Operation%20Blade%202009]Ukázky (Beatport)[/url]
Co se jednotlivých verzí týče:
[b]Original Mix[/b] – 2009 verze, pomalejší, trochu nezvyk oproti původnímu orginálu, ale nezní to vůbec špatně
[b]Radio Edit[/b] – ořezaná 2009 verze, takže viz výše
[b]Scot Project Remix –[/b] Tohle zní hodně zajímavě, v ukázce úplně chybí ta klasická melodie, jsem zvědav, jak bude znít plná verze
[b]ASYS Remix[/b] – Tady se dal čekat sekec mazec a taky že to sekec mazec je. Každopádně od jiných ASYSových věcí, které jsou až moc velká vymejvárna se mi tohle opravdu líbí – na párty to může slušně zabíjet
[b]BK Remix[/b] – Z ukázek se mi tahle verze líbí asi nejvíc, ale s finálním hodnocením počkám až na full verze
[b]Dazzel Remix[/b] – Tohle podle všeho bude remix od Dazzle, taky to nezní vůbec špatně, i když na BK nebo DJ Choose remixy to podle mě nemá
[b]Dj Choose Remix[/b] – Spolu s BK remixem můj favorit. Přijde mi, že ten zvuk není moc výrazný, ale to bude spíše kvalitou ukázky, než trackem samotným. Takže finální soud až po poslechnutí plné verze.
Když to mám nějak uzavřít, jsem z tohodle remix packu nadšen. Všichni remixéři se s úkolem předělání této klasiky vypořádali na výbornou a už se nemůžu dočkat, až si některé z těchto verzí přidám k sobě do kolekce a zmasakruju tím lidi na párty sm2
Jinak co se toho release týče (nevim jak v ČR, ale v Portugalsku jsou ukázky pod výše uvedeným odkazem Restricted), Mark Sherry mi napsal toto:
[b][i]„The remixes are out on Beatport now…and if you cant buy them because of a territory restriction it will be getting lifted soon so keep checking“[/i][/b]
(Nutno podotknout, že na tom Beatportu už jsou poměrně dlouho, tak snad budou brzo k dispozici celosvětově)