TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Public Domain – Operation Blade (2009 Remixes)

• Toto téma obsahuje celkem 22 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel f1d0 a poslední změna proběhla před 15 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 16. až 25. (celkem z 25)
  • Autor
    hectic
    Člen

Ze vsech tech pokusu zremixovat Blade, je jednoznacne nejlepsi Blademasters – Master Blade

Sickboy
    Člen

Na Beatportu už je to od května, bohužel pro nás stále jako „Restricted“ viz. https://www.beatport.com/en-US/html/content/release/detail/173277/Operation%20Blade%202009 a na warezu to zatim taky nikde nebylo.

Anonymní uživatel
    Host

Tak už to konečně někde vyšlo?

SHP
    Člen

A*S*Y*S a Scot Project mix rulez. Taky vám přijde, že šel SP poslední dobou do sebe?

K1aptcha
    Člen

podle ukázek nejlíp zní Scot Project a Dazzle Remix, které jsou slušnými variacemi na dané téma, a proto taky nechápu, proč se ostatní verze drží toho nudnýho beatu (a vůbec docela chudého zvuku) během acidový pasáže (hlavně Choose)… ale jak píšete, uvidí se, až to bude full sm4
    a abych si zkrátil čekání, tak si pustím Randy Katana – Play It Louder (Dave202 Remix), kde se ta pasáž taktéž objevuje sm3

Natix
    Účastník

Originál? Originál je pokud vím New Order – Confusion (Pump Panel Reconstruction Mix) ze soundtracku k Bladeovi. Public Domain ten riff akorát zaobalili do lehce diskotékového kabátku.

nexxie
    Člen

I kdyby udelali remix klidne dohromady papez s putinem,tak original je proste original.. ani tenhle release, ani ty minuly s tim proste nic neudelaj (si myslim)

Palda61
    Člen

DJ Choose ftw!

Čekám už půl roku 😀

Lukin_
    Člen

čekal jsem od tohodle rlsu hodně ale nakonec tj jedno velké zklamání 🙂

f1d0
    Člen

Ačkoli ještě nejsou tyto remixy oficiálně venku (respektive jsou nejsou), určitě si zaslouží své místo tady v diskuzi.

[url=https://www.beatport.com/en-US/html/content/release/detail/173277/Operation%20Blade%202009]Ukázky (Beatport)[/url]

Co se jednotlivých verzí týče:

[b]Original Mix[/b] – 2009 verze, pomalejší, trochu nezvyk oproti původnímu orginálu, ale nezní to vůbec špatně

[b]Radio Edit[/b] – ořezaná 2009 verze, takže viz výše

[b]Scot Project Remix –[/b] Tohle zní hodně zajímavě, v ukázce úplně chybí ta klasická melodie, jsem zvědav, jak bude znít plná verze

[b]ASYS Remix[/b] – Tady se dal čekat sekec mazec a taky že to sekec mazec je. Každopádně od jiných ASYSových věcí, které jsou až moc velká vymejvárna se mi tohle opravdu líbí – na párty to může slušně zabíjet

[b]BK Remix[/b] – Z ukázek se mi tahle verze líbí asi nejvíc, ale s finálním hodnocením počkám až na full verze

[b]Dazzel Remix[/b] – Tohle podle všeho bude remix od Dazzle, taky to nezní vůbec špatně, i když na BK nebo DJ Choose remixy to podle mě nemá

[b]Dj Choose Remix[/b] – Spolu s BK remixem můj favorit. Přijde mi, že ten zvuk není moc výrazný, ale to bude spíše kvalitou ukázky, než trackem samotným. Takže finální soud až po poslechnutí plné verze.

Když to mám nějak uzavřít, jsem z tohodle remix packu nadšen. Všichni remixéři se s úkolem předělání této klasiky vypořádali na výbornou a už se nemůžu dočkat, až si některé z těchto verzí přidám k sobě do kolekce a zmasakruju tím lidi na párty sm2

Jinak co se toho release týče (nevim jak v ČR, ale v Portugalsku jsou ukázky pod výše uvedeným odkazem Restricted), Mark Sherry mi napsal toto:
    [b][i]„The remixes are out on Beatport now…and if you cant buy them because of a territory restriction it will be getting lifted soon so keep checking“[/i][/b]
    (Nutno podotknout, že na tom Beatportu už jsou poměrně dlouho, tak snad budou brzo k dispozici celosvětově)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 16. až 25. (celkem z 25)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.