TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse PURE-17.4.09 Paul van Dyk

• Toto téma obsahuje celkem 279 odpovědí. Do diskuze (63 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel čolda a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 280)
  • Autor
    Nulda
    Účastník

[quote DjDkD@ve]kdyz to tak ctu, tak prakticky nikdo z tohoto fora tam toho Buraka nechce......

Co si nechat udelat hromadne trika s napisem NO BURIAN, nebo ANTI BURIAN TEAM sm15[/quote]

jsem pro pokud nebude vadit ze ho na Pauluv set vymenim za Vandit tshirt sm2

Amoondre
    Člen

Jestli se potvrdi Fedde a Axwell tak nadhera, Ferryho a Schulze asi taky dam, jeste mi chybi Guetta – tak a ted do mne 😀

dejv > jako Buriana mam celkem rad, ale kdyz je vsude, tak to zacina lizt pekne krkem

DjDkD@ve
    Člen

kdyz to tak ctu, tak prakticky nikdo z tohoto fora tam toho Buraka nechce……

Co si nechat udelat hromadne trika s napisem NO BURIAN, nebo ANTI BURIAN TEAM sm15

nexxie
    Člen

doufam ze k ferrymu daj nekoho treba jako laydee jane.. aby to byla poradna tranceparty uz od zacatku 🙂

FUGAZ
    Člen

[b]Nuld@[/b] : sm15 hukot, ale doufám, že to tak neskončí sm15sm13

ondrab
    Člen

nulda:+10000000sm15

Nulda
    Účastník

to mohli tu klubovku rovnou nazvat BURE sm17

FUGAZ
    Člen

[b]M.i.k.e[/b] : +1

Proti Burianovi nic nemam, ale je fakt, že cpát ho na každou PURE akci je prostě moc sm6

M.i.k.e
    Člen

majklhauske : Zen beru…koneckonců je to víceméně jeho akce…ale pakliže chce UM udělat z Pure exkluzivní sérii klubovek,měla by asi zvolit trošku jinej koncept…neřikam,že to musí bejt headliner only akce,ale přece jen zvolit model s jednim rezidentem (potažmo Burianem) pro všechny akce mi nepříde úplně košér…tim spíš,že by měl dostat skoro stejně prostoru jako headliner…

mno na zenu hraje hitovky z house produkce.. 😉 já jak jsem koukal se už nedrží jednoho stylu takže pokud bude rezidentem pure tak myslím nebude mít problém se přizpůsobit.. no .. pravda pokud by měl hrát před schulzem tak to nevím.. ale jinak nevidím problém.. je dlouhodobě neuspešnejší trance/ house dj a třeba na zen chodí spousty lidí jenom kvůli němu ..(je dycky usmevné jak přijede nějaké progressive house/ progressive trance jméno, ve světe známě ale lidi ty co hrájou jako hlavní hosti neznaj, už jsem zažil že lidi set hlavní hvězdy odzívali nastoupil burian a byl kotel 🙂 ) takže to že by mu byla sveřena akce takových rozměnu jako rezidentovy by z hlediska obchodního špatně nebylo.. otázkou je jetli by to jemu přineslo užitek ono všeho moc škodí a u hudby se muže oposlouchat …

M.i.k.e
    Člen

majklhauske : no já nevim…je pravda,že Buriana už sem dlouho neslyšel(doby kdy sem ho měl hodně rád sou nenávratně pryč),takže ani pořádně nevim co teď hraje,ale mě příde,že k tomu Axwellovi moc nesedí…

mike naopak k axwelovy sedí jak prdel na hrnec.. pokud bude hrát stejně jako na zenu..;)

nexxie
    Člen

to me teda dost nemile prekvapilo.. jestli burak teda bude hrat 3 hodky, polak 2 tak na dyka zbejvaj taky jen 3 sm7

tak to asi tenhle pure vynecham a do SaSaZu se podivam az na Ferryho nebo Markuse..

Gizmo
    Člen

[quote M.i.k.e]dyť Burian s dykem sou kamarádi a pokud mě paměť neklame,tak žádná Dykova akce od první T-Mobilky se bez Buriana neobešla...já jen doufam,žeho UM nebude chtít nacpat ne všechny Pury,jelikož třebas na tý s Axwellem by byl jak pěst na voko...[/quote]

JJ přesně tak s tím úplně pokaždé ruku do ohně nedám – i když akce u kterých jsem si nebyl jistý jsem dohledal a byl tam… Bylo by ale smutné pokud by dostal stejný prostor jako PvD (Osobně proti němu taky nijak moc nemám, ale PvD je PvD a zkracovat mu čas na úkor M.B. to ne … )

M.i.k.e
    Člen

dyť Burian s dykem sou kamarádi a pokud mě paměť neklame,tak žádná Dykova akce od první T-Mobilky se bez Buriana neobešla…já jen doufam,žeho UM nebude chtít nacpat ne všechny Pury,jelikož třebas na tý s Axwellem by byl jak pěst na voko…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 280)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.