TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse PURE-17.4.09 Paul van Dyk

• Toto téma obsahuje celkem 279 odpovědí. Do diskuze (63 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel čolda a poslední změna proběhla před 14 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 280)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

fuj buriana poslouchat 3 hodiny to mam bejt noc PvD a ne tohodle cicmunda kterej se proste musi porad nekam s..tsm13

Hehe, zrovna včera jsem si říkal že by na Pure mohli přívézt i Ferryho… O tom budu vážně uvažovat sm3

S tím Dykem se pořád nemůžu rozhodnout, je fakt že už jsem ho delší dobu neslyšel, ale ty prachy se mi moc dávat nechce a ještě ten Burian do toho… Mno uvidíme…

ondrab
    Člen

modlim se k panu bohu jestli nejakej existuje, aby se to jeste nejak zmenilo…Burian sice jako neni nejhorsi, ale tro hodiny ho fakt nemusim…

2Sexy
    Člen

Fakt ze to tam ma … no tak to je zklamani …

Nulda
    Účastník

ondrab: [url=http://www.michaelburian.com]TADY[/url]

ondrab
    Člen

no uprimne se me moc nechce verit, ze by na Purech hravali hlavni djz dycky 4 a vice hodin. Myslim, ze ne kazdej dj to dokaze a pochybuju, ze by se to UM porad chtelo platit, kdyz se ta akce trebas nevyproda. BTW, odkud se vzalo to info ze bude burak hrat 3 hodiny? On to ma nekde napsany?

FUGAZ
    Člen

[b]2Sexy[/b] : pouhé spekulace sm18 doufejme, že UM nechá hrát hlavní hvězdu alespon 5 hodin sm4

2Sexy
    Člen

Tak jeste jednou: Kde jste to nasli, ze bude hrat PVD tri hodiny? Nikde jsem to na UM nenasel (nebo jsem slepej).

Gizmo
    Člen

Tak jak asi všichni tuší pokud bude Ferry v klubu budu tam i já sm11

Partygirl : zahraje špatně … btw strašně by mě zajímalo co by si řikala na Vandit night – škoda že si nebyla zajímalo by mě co by si na to říkala… jinak samozřejmě, že v Čechách bude hrát špatně a ještě s Burákem … no já bych tam snad ani nechodil … na tvojem místě sm15sm15sm15

M.i.k.e
    Člen

no,Markus a Ferry celkem dle očekávání…ale ten Axwellsm5…že bych se dočkal…každopádně uvidíme,jakym směrem se UM vydá…nerad bych měl všechny Pury podle stejnýho vzorce navíc s Burianem…takhle to sou jen jejich klasický halovky v menšim měřítku…a že by se mi chtělo dávat 750 za to abych slyšel headlinera nějaky 3 hodinky se říct nedá…pakliže z toho chtěj udělat opravdu exluzivitu,měli by tomu tudíž všechno přispůsobit a nechat koncept podobnej tomu z první Pure…takhle se to nakonec zvrhne k tomu,že za chvíli tam nebudou tři djs ale 4 a pak už bude úplně jedno,jestli pudu na Pure,nebo TM…

2Sexy
    Člen

AAAAAAAAAAAA Markus v klubu ? Po jeho vykonu v Mecce a na T5.. Nesmim chybet! sm10

Flash2001
    Účastník

Tak Ferryho v klubu si docela i damsm4

iamek
    Člen

Milan : Uf uz jsem mel strach ze tu nebude corsten a schultz … Diky bohu budou … A Marco V nic ? :'( …

ondrab
    Člen

dolikus:presne tak…dalo se cekat, ze se tam promotaj velky jmena, ktery sou pro UM osvedceny uz z halovek…kazdpoadne ja ale nejsem proti, v klubu to bude urco o necem jinem nez na TM…

Dolikus1
    Člen

tak dalo se to čekat,že se v klubu vystřídaj všichni ti z halovek.Pak třeba už to bude trochu o něčem jiném…až se Pure pořádne zajede. Každopádně jestli v červnu bude Schulz,tak tím spíš na Sensation nejdu:)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 280)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.