TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse PURE-17.4.09 Paul van Dyk

• Toto téma obsahuje celkem 279 odpovědí. Do diskuze (63 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel čolda a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 280)
  • Autor
    Dolikus1
    Člen

Poliakovi by stačila hodina:)

FUGAZ
    Člen

Já jakož to rozený [b]„Dajkovec“[/b] bych tu v ČR chtěl někdy zažít [b]Pájovu klubovku[/b] alespon víc jak [b]3[/b] hodinovou. Mylím že UM by to ještě mohla pořešit co se týče lineupu – Buráka bych viděl max na 2hod. ALE MAX !! Vždyt hraje na každe „Pure“ akci ! Ale hlavní hvězda ???

[b]Můj vysněný lineup[/b]
    Burian 22:00-00:00
    PvD 00:00-04:30
    Poliak 04:30-06:00

mareno
    Člen

Stále doufám:
    Burian 22:00-1:00
    PvD 1:00-4:30
    Poliak 4:30-6:00
    Kdyby to bylo aspon takhle.
    Ale co víme, třeba bude partytime do 7 a bude to úplně jinak, ale to je asi jen přání.

Flash2001
    Účastník

3 hodiny Buraka? To snad nesm17 Doufam, ze Dyk bude hrat aspon 4 hodiny…

Dolikus1
    Člen

Gizmo: to sem celou dobu taky doufal..ale po tom,co se kromě Buriana objevil ještě Poliak plus to,že má Burák na Pure psán čas od 10 do 01,tak byl Armin asi fakt vyjímka….

Gizmo
    Člen

Tak nějak pořád věřím tomu, že ten koncept bude postavenej stylem rozehřívač + hvězda na dlouho a na závěr vyhlazovač přeživších :-))) tzn věřil bych 3hoďky jako naprosté minimum … ale třeba jsem jen velký optimista.

Dolikus1
    Člen

když tak koukám na toho Buriana,tak mě ted spíš začíní trochu sr….že za 750 bude Dyk náký sotva tři hodinkysm8

Gizmo
    Člen

Srovnání s Vanditnight – vyčerpaná kapacita? Fajn až někdo odejde máš šanci za plnou cenu koupit lístek a jít dovnitř – řešilo to tak dost lidí, nikdo nenadával – moh maximálně sobě, že nekoupil lupen v předprodeji – pohyb po klubu ok až na „špičku“ kolem začátku Eddieho a pak se to zlomilo a začalo se to „ředit“. příjemně zaplněno, ne přecpáno, ne prázdno … bohužel české promogroup dokážou jít na 1,5-2x kapacitu prostoru bez zajištění základních věcí jako jsou toalety a šatna. Srovnání s kinem mi tak nepřijde od věci – pokud je prostor dimenzován na plácnu 500 lidí a někdo tam šlape 1000,1200 … tak je to podle mého špatně.Těch 500 má podle mě kapacitativní nárok na toaletu, šatnu, pití a co hlavně vzduch těch druhých 500 je tam navíc. Srovnat to s místem v kině kde je standardním požadavkem návštěvníka si sednout, podle mě vůbec nepokulhává. Prostě na párty místo místa k sezení chci volný nádech, možnost rehydrovat a následně si odskočit a požadavek mít možnost odložit si věci do šatny aniž by mi to váleli po zemi a aniž bych tam strávil celé … stáří (sm15)- podle mého by to mělo být bez diskuze a ne leckdy nedosahované zbožné přání.

Ještě dodám … Kesselhaus Berlin má kapacitu také +- 1000 lidí a srovnávejme nesrovnatelné – cena lupenu 18€ – Čechy kolem 30€ chápu, že je to dle poptávky, ale očekával bych alespoň srovnatelný servis … Ale asi chci moc…

Uff taky sem si jednou zakafral a zahudroval …

ondrab
    Člen

losos:proboha..jak muzes srovnavat kino s party??:…jak muzes srovnavat neco na co si kupujes mistenku s necim kam si platis jen vstup??…a jestli si myslite, ze to takhle funguje jen u nas, ze sou akce precpany..tak se pletete..to je pro info

Dolikus1
    Člen

a co mám já,jako návštěvník s tímhle dělat?ano,mužu to pořád donekonečna řešit,nadávat,lamentovat a stejně pujdu a pak to tady zase budu řešit,nadávat a lamentovat anebo se na to vyprdnout a na akce nechodit:) To,že máš lístek koupenej vubec nic neznamená,počkej tak do března a za litr ho střelíš jak prd.Vždyt Tě přece nikdo nenutí..jestli chceš Dyka vidět,připlat si a jed do ciziny.Nevim,co jinýho už k tomu donekonečna řešícímu tematu řict.Není to první ani poslední akce a jestli na ní člověk hledá chyby aniž by ještě začala,tak si myslim,že je fakt pro Tebe rozumnější se na ní vykašlat,ptz i bez těch informací se dá předpokládat,že podmínky budou,bohužel,podobné,jako na Arminovi.

končím s OT,dořešíme radši po icq:))))))

Anonymní uživatel
    Host

Kua tam měl být normální pohodovej usměvavej smajlík a né ta hrůza s pistolkou 🙂

Anonymní uživatel
    Host

[quote hellman]v tomhle má losos pravdu, akce se tady už nějakej pátek pořádaj a když někam vyrážíš a dáš za to patřičný peníze, bylo by na místě dostat adekvátní služby, ne jenom naservírovanej set od toho či onoho hudebníka[/quote]

Třeba to časem dorazí i do kin a na jedno místo se bude za 170 kus prodávat několik vstupenek.. Člověk bude sedět společně na jedné sedačce s cizím člověkem.. V polovině ten druhý naštvaně odejde protože mu to připadne nedůstojné, sedačka se uvolní celá. První člověk pak dokouká film a napíše na web: „“Do poloviny filmu to bylo na hovno, ale pak lidi začli odcházet a zbytek filmu jsem si maximálně užil.. Film byl fakt dobrý a je jen vaše hloupost, že jste nevydrželi než druhý sedící neodešel, dalo se to čekat.““
    A když někdo napíše, že ho nebaví sedět s cizím člověkem na jedné sedačce, tak mu deset lidí napíše, ať nechodí, že většina lidí tam jde na film a né řešit kdo s kým sedí.
    Je to trošku ujetej příklad, ale v principu je to úplně to samé. I tak si myslím, že plno lidí to ani nebude chtít pochopit. sm13

Anonymní uživatel
    Neaktivní

v tomhle má losos pravdu, akce se tady už nějakej pátek pořádaj a když někam vyrážíš a dáš za to patřičný peníze, bylo by na místě dostat adekvátní služby, ne jenom naservírovanej set od toho či onoho hudebníka

Anonymní uživatel
    Host

[quote Dolikus1][quote Anonymní uživatel][quote Nuld@]nevim kde jsem to uz presne vzal, ale nekde psali ze kolem 1.000 lidi[/quote]

V tom případě počítám, že UM tak narve tak 1500 až 1800 kousků, aby si to všichni řádně užili sm0[/quote]

ještě je snad možnost nejít ne?:)[/quote]

Lístky jsem jak sám víš neuváženě koupil už před Arminem a momentálně je to pro mě trochu komplikovanější. Tohle bylo jediný co mě na Arminovi sralo, proto je to taky jediná informace podle který bych se chtěl rozhodnout jestli jít nebo nejít. Na Dyka se rád podívám.
    Není to charitativní večer kde se vstup platí dobrovolně dvackou do kasičky, proto bych za vynaložené prostředky čekal alespoň nějakou minimální kvalitu služeb. A to aby se tam člověk vůbec vešel považuju alespoň za to minimum – nemám chuť stát někde v nějaké pohybující se mase lidí mezi parketem a záchodama, kdy se třetina lidí snaží pařit, třetina jde na hajzl a třetina z hajzlu. 🙂 Chápu, že mnoho lidí zase počká někde v rohu do tří hodin, kdy začnou lidi odcházet a pak si to užijou, ale to není řešení adekvátní ceně a celkově to trochu sráží úroveň akce.
    Amen 🙂

milan
    Člen

Proto radši pojedu na E-motion a Dyka si užiju o měsíc dřív v Bratislavě. Nevím co tady řešíte…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 280)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.