TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse PURE-17.4.09 Paul van Dyk

• Toto téma obsahuje celkem 279 odpovědí. Do diskuze (63 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel čolda a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 280)
  • Autor
    Dolikus1
    Člen

[quote Anonymní uživatel][quote Nuld@]nevim kde jsem to uz presne vzal, ale nekde psali ze kolem 1.000 lidi[/quote]

V tom případě počítám, že UM tak narve tak 1500 až 1800 kousků, aby si to všichni řádně užili sm0[/quote]

ještě je snad možnost nejít ne?:)

Anonymní uživatel
    Host

[quote Nuld@]nevim kde jsem to uz presne vzal, ale nekde psali ze kolem 1.000 lidi[/quote]

V tom případě počítám, že UM tak narve tak 1500 až 1800 kousků, aby si to všichni řádně užili sm0

Nulda
    Účastník

nevim kde jsem to uz presne vzal, ale nekde psali ze kolem 1.000 lidi

Anonymní uživatel
    Host

Nevíte někdo, kolik bude mít klub max. kapacitu a o kolik set jej hodlá UM překročit? sm6

Anonymní uživatel
    Host

Tak je o dalších 5 ks. VIP meně:) Budou přezimovat u mě v šuplíku…

no je to venjší centrum že áno 🙂 takže ceny budou určite fajn (pro angličany a jiné cizince z vyspělých zemí)

prochi
    Člen

na druhou stranu se obávám,že ceny vevnitř budou přímo úměrné ceně toho klubu….taková první pure bude proti tomu ještě levná záležitost beztak

no za ty prachy to asi pajzl nebude 😀

alespon do doby než ho jistí jedinci žačnou uprovovat dle svého.. sm8

DjDkD@ve
    Člen

No nevim, ja si to stejne furt nedokazu na te trznici predstavit sm15

Preci jen to misto (trznici) hodne dobre znam a je to spis takove „pajzlovske“ prostredi, nez nejaky luxus, ale treba budu prijemne vyveden z omylu (alespon v to doufam sm15 ).

prochi o tom už jsem debatil nedávno na rave foru že klub za za takový prachy by bylo celkem škoda kdyby ležel ladem.. jenže si tak nejak nedokážu představit co tam bude kromě Pure..

prochi
    Člen

našel jsem nějaké zajímavosti o tom clubu

* The largest prestigious nightclub, 5,500 m2 in size, in the project’s main central square
    * Round the clock entertainment: nightclub, dance floor, sports events, restaurants, cafés, pubs and more
    * An event and congress hall, and a VIP area adorned with hand-crafted Italian and Oriental furniture
    * An unprecedented investment of more than 7 million Euros guarantees its future status as the most popular club in Prague and all of Europe
    * A flying DJ booth that’s modelled after a spaceship, unique interactive video effects, and hundreds of metres of bars, all bearing witness to electrifying stage shows
    * One of the best sound systems in the world, and more than 400 high-tech lights that can illuminate the main hall and within seconds, can change the lighting to suit a congress hall or a stage performance

http://www.rivertownprague.cz/Entertainment.aspx

Docela mazec,investice více jak 184 miliónů korun, obrovská rozloha,speciální řešení stage,super soundsystém a výborné světla….máme se na co těšit

Dolikus1
    Člen

Třeba bude Burák i Poliak po hodině:) Uvidíme,každopádně na Morilla jsou taky dva support djs…kromě Buráka je psanej ještě Jerome Isma-Ae.

Nulda
    Účastník

jako ten Burák mi to taky prasí, ale znechutit si to kvůli němu nenechám sm16

honzátos
    Člen

Stále přemejšlim, jestli si mam jít pro lupen, štve mě, že vedle Dyka bude Burian a Poliaksm9, tyhle dva opravdu nemusim a znamená to, že Paul bude vystupovat max. 4 hodiny, oproti tomu Armina jsem si užil v 6ti hodinovém setu, no uvidim…

sompet
    Člen

A neví někdo, jak to bude s časovým plánem?? Jestli to bude stejně jako u Armina – 6 hours set nebo nějak jinak?? protože to jaksi nikde nepíšou a nerad bych se třeba pul akce čuměl na buráka a jeho ocásek na hlavě 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 280)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.