TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse PURE-17.4.09 Paul van Dyk

• Toto téma obsahuje celkem 279 odpovědí. Do diskuze (63 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel čolda a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 280)
  • Autor
    Nemo
    Člen

to je v haji asi budu muset ty penize zacit tisknout…… sm15sm15

Tracid
    Člen

Tak mám na lupenech čísla 29 a 30, takže v poho, žádnej stressm11

Palda61
    Člen

Rád bych šel, ale jelikož mě v tom týdnu budou čekat 2 oslavy osmnáctek, tak nejspíš vynechám :/

Anonymní uživatel
    Host

Zas debilni patek, nechapu jak muzou delat party v patek, prijdu z prace a jsem rad ze si na chvili lehnu…suck patek !!! Jeste ze armin je v SO

FUGAZ
    Člen

aaaaaaaa….sm16 sám mistr všech mistrů Paul van Dyk a klubova noc??? a ještě k tomu na můj svátek??? no tak to tam přece nemuzu chybet!!!! sm3

ondrab
    Člen

2sexy:tak mas vikend…ono se to rozjede az v tydnu poradne..

2Sexy
    Člen

Tak mam listek s poradovym cislem 006, takze takovej zajem o to zase neni 😀

Vlastig
    Účastník

Milan: Chyba. Dyka v hale vsichni dobre zname. V klubu u nas nehral(mozna v 90 letech naposledy) stejne tak na slovensku. Tohle bude exklusiv akce;).

milan
    Člen

Já už mám lístek na dyka do bratislavy. prahu asi vynechám.

prochi
    Člen

věřím že dokud překupníci nevyrejžujou z armina,tak snad nebudou mít na PVD…..Ale na mě je to moc brzy abych koupil lístek a dělal plány…den po akci odlítám zpátky do uk,ale z bratislavy…takže asi vynechám….

honzátos
    Člen

Tak to já si taky Dyka v klubovém prostředí nenecham ujít. Brzo si taky poběžim pro lupensm3

DjDkD@ve
    Člen

Tak uz ten lupen mam taky, jeste ze jsem se to dozvedel driv nez u toho Armina……..

Nulda
    Účastník

až nevěřim tomu jak pohodlně se to dá vyřídit, stačí blbá Visa Electron a je to doma sm3 sláva technice

Flash2001
    Účastník

PvD v klubu si ujít nenechám. Snad lupení nebude hned pryč…

M.i.k.e
    Člen

to je rychlý lupení…a vzhledem k tomu,že momentálně na něj nemám a budu mít asi až po novym roce,tak nepočítám,že by se na mě dostalo…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 280)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.