Úvod › Fóra › Trance Diskuse › PURE-17.4.09 Paul van Dyk
- Toto téma obsahuje celkem 279 odpovědí. Do diskuze (63 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
čolda a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
20. 4. 2009 v 13:10 #124321
FUGAZ
Člen[i][b]Tracklist – Paul van Dyk[/b][/i]
[url=http://forum.trance.cz/read.php?7,117436,117540#msg-117540]ZDE[/url]20. 4. 2009 v 12:41 #124320Gizmo
Člen[quote GiGiDAGia]
9. Poliak - slyšel jsme ho prvně a ten jeho start byl nechutný, Popcorn když už tak od Crazy Froga nebo originál - to je sranda - ale tohle prskání a pípání a skoro vrzání bylo trapný a pro mě nepříjemný ... [/quote]ROFL … hele kterej originál myslíš ??? Vyber ten pravej na http://www.popcorn-song.com sm15
20. 4. 2009 v 12:33 #124317Jules
Člentaky přihodim.
Hned začnu jednim důležitým faktem, který 90% lidí uniklo z důvodu pozdního příchodu.
Dle programu a časovému harmonogramu měl být klub otevřen ve 21:30 a první tony buráka měli zaznít ve 22:00
Nevim jak je to možný ale vyší moc rozhodla, že se začátek posune o 30 minut a nás cca 150 lidí nechali venku ve frontě mrznout v dešti což nebylo příjemný protože většina z nás měla jen triko nebo mikinu. VIP vstup jsem videl otevřený už ve 20:30 takže nevim v čem byl háček. to bylo první fopá do začatku.
Druhá bota byla, že burak začal ve 22:30, tim pádem by se měl posunout o půl hodky celý lineup, PvD ale začal pro nás nečekaně v 1:00.
Ale to zas nebylo nic strašného useknout buriana o půl hodiny 🙂Když pominu tohle, fronty u barů a ceny, tak to byla vydařená párty, šatny – nečekal jsem ani minutu. hajzlik byl taky bez čekání, možná dívky chvilku čekali ale to tak bejvá když tam chodej lidi do kabinek souložit 🙂 zvuk byl podlě mě v normě, lasery a světla už byly horší ale nevadí. Já jsem si tuhle akci nenechal ničim pokazit, a dokonce mě potěšilo že byl PvD nějakej takovej mrzutej, pač místo nějakého mávaní a hopsání jako v cirkuse řezal hudbu.
hudební stránka
+ výběr tracků + Lily Allen – The Fear !!!!!!!! to byl úlet :))
– čekal jsem big trio jaký hraje už asi rok ve svých setech – born slippy+pjanno+still alive v tomto pořadí ale nepřišlo to 🙁takže dávam 9/10
20. 4. 2009 v 12:18 #124315Anonymní uživatel
HostPo delsi dobe uzasna party! Klub na svetove urovni a hudebne taky dokonale. Burian zahral neskutecne dobry zacatek a tak mel PvD pefektne pripravne publikum na svoji show. Paul zahral fakt mega. Byla to skvela noc a uz se tesim na kveten! diky UM !
20. 4. 2009 v 11:15 #124312dumar
ČlenMoje hodnoceni
[b]Klub[/b] 8/10
[b]Ceny[/b] 2/10
[b]Burak[/b] 3/10 obrovska nuda – semtam svetlejsi okamzik, ale zbytek nuuuuda
[b]Paul[/b] 10/10 proste luxusni supice (zacatek proste napalil a po nude zvane Burak to bylo ,jako ziva voda)
[b]Poliak[/b] 8/10 prijemne prekvapil, slysel jsem ho potreti a zatim nejlepsi setik19. 4. 2009 v 21:07 #124236sompet
Člen[quote souca]no a s ostatními se doufám potkám na Tyasovism4[/quote]
jojo, tam to bude lepší….tam na baru bude prázdno sm2
19. 4. 2009 v 20:57 #124235souca
ČlenTak akce vcelku vydařenásm3 Dyk zahrál výborně. Pro mě o mnoho lépe než loni v září v O2. Klub fakt luxusní. U nás opravdu nemá obdoby. Bohužel se to dá říci i o místních cenáchsm8 Do konce měsíce jsem o chlebu a voděsm0 Fronty na barech byly rovněž velice průserové. Zdravím všechny známé, které jsem potkal, speciálně Gigiho, kterému díky za spolupařbu, no a s ostatními se doufám potkám na Tyasovism4
19. 4. 2009 v 19:51 #124230iamek
ČlenEDIT2: Ráno s námi odcházel ještě Filip Trojovský 😉 … A namrdal te aspon poradne ? …
19. 4. 2009 v 19:30 #124227GiGiDAGia
Členondrab: Já pařil uprostřed parketu a ty světla a má průměrná výška mi nedopřála pohled na Dyka, tak jak bych chtěl, takže pohled na slečnu Mesárošovou na pravé straně a na druhé Cuba – kolem 3. ráno to tam pěkně rozjel (tanečky) – pořád něco pil, takže ho to asi chytlo 😀
… no raději konec 😀 Vypadám, jako kdybych ty celebrity a pseudocelebrity zbožňoval a vyhledával je 😀
19. 4. 2009 v 18:53 #124218ondrab
Člen[quote GiGiDAGia]
BoRo: Měl by být na fotkách, kde se zdravil s Dykem ;-)[/quote]jo, ted me doslo, ze sem ho asi zahlidl dole na stagi, ale vubec jsem nepoznal, ze to byl on..skoda
19. 4. 2009 v 17:56 #124204Anonymní uživatel
HostSaS…naprostej souhlas…taky jsem v tom jinou výhodu nespatřila a trávila sem radši čas dole (ožralej Ručínskej okusující a div nesouložící s jakousi modelkou mě fakt nebral sm15)…ale taky jsem si nenechala ujít možnost dívat se paulovi pod ruku…úžasnej zážitek sm5….hodila jsem i pár videí na you tube…občas je tam i něco vidět sm6sm0 ….ovšem vrchol večera pro mě je podepsaná vstupenka…splněný sen z mládí sm0
19. 4. 2009 v 16:27 #124188Anonymní uživatel
Host[quote mareno][quote Anonymní uživatel]jo a jeste neco: kdyz jsem tam nahore zacal opravdu radne tancoval byl jsem tam spise za exota[/quote]
Příště do kotle sm0 a ne pařit s Mesárošovou![/quote]
no jo no byl jsem taky pak dole, vyhoda toho balkonu byla jedina a to ta ze jsem mistrovi videl krasne pod ruce a co tam predvadel jo to bylo moc gut….
19. 4. 2009 v 14:45 #124179GiGiDAGia
Člensompet: Burian nehraje to samé 😉 Hraje věci i z roku 2009 … 😀
BoRo: Měl by být na fotkách, kde se zdravil s Dykem 😉
19. 4. 2009 v 14:10 #124175BoRo
ČlenTwe! Cuba Gooding jr.sm0
19. 4. 2009 v 13:22 #124169sompet
ČlenTak party proběhla podle mě na výbornou…Buráka jsem slyšel jen konec a docela se podle mě snažil naladit na Dyka a docela se mu to i povedlo…co hrál před tím, nevím, ale hraje pořád to samé dokola no…Dyk začátek parádní, až se mi zdálo, že plno lidí překvapil tím, jak to začal řezat od začátku, ale mě to takhle prostě sedí 🙂 A to byl myslím i kámen úrazu celé akce – lidi – atmosféra mi přišla nic moc, oproti arminovi se to nedá moc srovnávat. Jen prostě tak 60% lidí kolem mě stálo a moc nevěděli, co se to tam vlastně hraje za instrumentální hudbu sm3. A Poliaka jsem slyšel poprvé a docela se mi zalíbil….na konec to dobře drtil a nenechal mě si sednout. A ačkoliv jsem měl VIP listek, nahoře jsem byl tak max pul hodky, jinač jsem kalil dole, protože tam kvůli čuráčkum (pan Kučera a spol.) kteří maji zabookovaný gauč, člověk nemůže stát u zabradlí, protože pře ze mě nevidí….OMG co to má být….kdybych ten lístek neměl skoro zadarmo, tak bych se asi hodně nasral. Pokud někdo uvažuje o koupi VIP listku, tak bych si to hoodně rozmyslel. A bary, katastrofa…na ceny jsem byl připravený, ale obsluha KONEEEC. A to jsem si myslel, že ve VIP to budou mít ošefované, a ono hovno, čekačka tak pul hodky a to jich tam za barem stalo asi 8 (ale jak už tu bylo psáno-obsluhovali 3 – demence). Ale celkový dojem z akce mám skvělý, protože jsem tam šel hlavně za hudbou a ta byla na výbornou!!
A nějaké videjka jsem hodil na youtube, tak když tak mrkněne…. http://www.youtube.com/view_play_list?p=2F8615EF3C0C505A
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.