Úvod › Fóra › Trance Diskuse › PURE-17.4.09 Paul van Dyk
- Toto téma obsahuje celkem 279 odpovědí. Do diskuze (63 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
čolda a poslední změna proběhla před 14 roky a 7 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
19. 4. 2009 v 13:21 #124168
Schmidt
ČlenTak i já přispěju slovem do pranice.sm5Ačkoliv to dělám nerad, tak budu muset spíše kritizovat než chválit. Co se týče designu a řešení prostor klubu, tak v tom SaSaZu není témeř co vytknout. Ale po organizační stránce už je to horší. Samozřejmě šatny byly v pohodě a rychlé, o tom žádná. Ale ty ceny a ty bary – no jak již bylo řečeno – tfuj, tfuj a ještě jednou tfuj !!!!!!!!!!!! sm18Do klubu jsem dorazil cca ve 23:30 s tím, že si na tu hoďku poslechnu Michaela Buriana. Ale nakonec jsem byl rád, že jsem stihnul Pavlíkův příchod na stage. Asi v 0:15 h. jsem se dostavil k baru, kde jsem skejsnul minimálně 40 minut a pití jsem stejně žádný nedostal, protože barmani reagovali jen na přání určitejch lidí. Slušně jsem jednoho mladíčka žádal o 3 pivka, ten ale odvětil, že nemá čas, přitom se tam akorát motal a sbíral prázdný sklenice. No myslel jsem si, že pokud bych si býval byl koupil V.I.P.ko, udělal bych líp. Ale jak jsem se teď přesvědčil z příspěvků lidí nade mnou, tak asi bych toho taky litoval. sm4
Pájovo vystoupení a jeho set byl celkově super, ale nesouhlasím, že by to byl best set ever, jak něktěří tvrdí (už jsem ho měl možnost taky nesčetněkrát vidět a za jeho snad téměř nejlepší stále považuji set z T-MOBILE ARÉNY ze 14.5. 2004 – to byl tehdá hukot !!!). Potěšil mě řadou věciček (Simon Patterson – Thump, Orla Feeney – Comic Strip = MASAKR !!!!!!!!, We Are Alive, Super 8. Vs. DJ Tab Mix New York City + řadou dalších tracků, jejichž názvy se mi teď nějako nemohou vybavitsm2), ale druhá polovina a poslední hoďka mně moc nenadchla (profláklý a nudný Filo + Peri – Shine On ! a ještě jednou For An Angel a Home si mohl odpustit a zvolit něco jinýho), samý vokály…Komunikace s publikem na začátku byla nanic. Ríkal jserm si taky, že Pája má asi vopravdu dneska špatnou náladu nebo není ve svý kůži, protože v úvodu pořád jen koukal do svého compu. Pak už to ale bylo lepší a ke konci začal i docela šaškovat.
Celkově ale musím říct, že jsem od toho všeho očekával víc a když to srovnám s Arminovou Pure, tak Armin byl roooooooozhodně minimálně o 20 % lepší. Už na samým začátku naběhl na stage celej vysmátej a začal tleskat a celou party si doslova užíval tělem i duší. Sice tam bylo zase teda mnohem horší zvuk a vedro, což to uznávám, ale zase lidi tam taky mnohem víc pařili a celkově tam ani nebyl tolik nával (jenom na začátku nebylo k hnutí, ale pak většina odešla, zatímco teď vydrželi, ale potlesk opravdu slabý, pročež se ani nedivím, že Pavlík nedal přídavek).
P.S. Ale je fakt, že Lily Allen byla sranda !!! sm3 sm15
19. 4. 2009 v 12:04 #124163Vlastig
Účastníkmareno: A bude zrvat, ze je v klubu nehorazny vedro:D. Do kotle nikdy..pekne na kraj kotle pod klimosku a pred reprak..idealni:D.
Jinak Sasazu je prote bozi:D. Jediny HRUBY minus byly bary to je fakt, ale jinak prose bozi po vsech strankach. Nechapu jisty lidi co tu pisou za demence:D. Tenhle prostor nema v cr obdoby..19. 4. 2009 v 10:44 #124154Anonymní uživatel
HostNevim, ale Burian uz me posledni dobou nejak nebere…Vltava je uz dost obehrana, mohl si ji odpustit. Paul nezklamal, ani nejak zvlast nenadchnul. Prvni dve hodiny dost dobry, paradni skladby, celkem tam i dost tajtrlikoval. Trochu zklamala ta diskoteka ke konci setu…ne ze by to vylozene vadilo, ale unava na mne dolehla a po Lily Allen sem odesel lehce znechucenej.
Sasazu neni vubec spatnej klub, ale maj hosi jeste co dolazovat….hlavne ceny. Mimochodem, bejt holkou, asi bych to musel pustit do kalhotek, nez bych nasel zachody.19. 4. 2009 v 10:04 #124151Anonymní uživatel
HostKlubík pěknej. vzduch v poho ale co mě dost sralo byly ty prodlevy na baru. Stát tam 20 minut mi přijde opravdu hodně. A ještě nepochopim, proč sem dostal razítko na ruku ale ven mě nesměli sekuritaci pustit. Cígo na čerstvim vzduchu by asi bodlo více lidem.
19. 4. 2009 v 7:06 #124145Karel
Správceklub je to pekny, pripomina mi melkweg v holandsku, proste takovej moderni tovarni club 🙂 prekvapilo me ze nebylo uplne narvano, dalo se vsude v pohode chodit, na arminovi se moc pohybovat nedalo. souhlas s bary i ve vip hruza, chtel jsem plzen za tech 56 a borec rekl ze plzen nemaji, ze jedine heineken, tak rikam ale mate ji tady napsanou v nabidce .. tak prej ze ji proste nema, podle me kecal 🙂
jenom doplnim ze jsem cekal vetsi vyskyt peknych slecen vhodnych k seznameni, ale to se jaksi nekonalo, at uz na parketu, nebo nahore ve vip, asi uz starnu, ale vetsina pritomnych slecen mi prisla „divnych“, to v metru potkam pres tyden zajimavejsi kousky 🙂
19. 4. 2009 v 6:22 #124144mareno
Člen[quote Anonymní uživatel]jo a jeste neco: kdyz jsem tam nahore zacal opravdu radne tancoval byl jsem tam spise za exota[/quote]
Příště do kotle sm0 a ne pařit s Mesárošovou!
19. 4. 2009 v 6:21 #124143mareno
ČlenKonečně jsem něco schopnej napsatsm11 Buriana s Poliakem neřeším, ale to co předvedl Paul, tak to musím říct, že smekám a ještě musím doplnit, že ne jen tak má přízvisko Mistr! Tak promyšlenej set a propracovanej jsem v životě neslyšel!!! Pro mě je PvD prostě skladatel, hudebník a umělec a ne jen Dj.
19. 4. 2009 v 0:23 #124132Anonymní uživatel
Hostjo a jeste neco: kdyz jsem tam nahore zacal opravdu radne tancoval byl jsem tam spise za exota
19. 4. 2009 v 0:15 #124130Anonymní uživatel
HostTak jsem blahove myslel ze vip bude ve stylu AvB z 20.12. a ono ejhle peknej pruser to byl.
Na zacatku me dostali ze nebyl red bull a misto toho podavali neco jako hopsinkovou stavu rizlou malinovkou, rautovej stul o tom nebyli ani pamatky, jelikoz jsme byli na akci ve 3 bez sance na stul, ten balkon byl jak malej pruchodak hrozne malej a bar zatim to me pripominalo atmosferou uklizenyho sklepa.
Hudba: burian totalni pruser to co zahral da kazdej 2 amater, dyk dobry a energicky ale komunikace s publikem na 0, prekvapil me v dobrem poliak.
Atmosfera:jo klub peknej ale co se vsude rikalo cekal jsem to na lepsi urovni (drzim se uslovi ze podle hajzlu poznaz pajzl), vzduch gut jen na levi strane se jim rozbila klima, ceny na baru budis ale za panek absolutky nebo co to bylo 100 no to uz je pekny rejzo a barmani me vyslovene stvali jak dole tak nahore.
No kdyz to tak zhodnotim nelibilo se me tam zhola nic, PVD to nespasil ale co priste budu chytrejsi. Zlate na AvB…18. 4. 2009 v 23:46 #124117GiGiDAGia
ČlenBinary: Luboš Novák, Béla En s dívkou, Wendy z VyVolených s kamarádkou Dominikou Mesárošovou a VIP večera (pár lidí z filmu, který se natáčí u nás na letišti a jinde v ČR) je jeden z nich: Cuba Gooding Jr. (Nebylo na Dyka vidět, ale na VIP nad námi ano, takže jsem koukal :-D) – Cuba pařil po pár skleničkách krutě 😀 a zdravice s panem Dykem …
Takže já se přidávám k hlavním bodům prostředí/akce:
Vzduch byl v poho, žádné vedro nebo těžký vzduch, to bylo v poho.
1. Šatny byly rychlé tam i zpátky 😀
2. Klub vypadal pěkně, ale přesto mi přijde veliký.
3. Záchody byly ozvučené, ale chrčeli pěkně … Jinak mi přišli neosobní a nepochopil jsme, proč ten týpek utíral ty umyvadla a nedoplňoval papírové utěrky.
4. Zvuk – zklamání, je fajn, že je to hlasité, ale když hrál Dyk vokálky, nic jsem neslyšel, krom pár věcí, tímto děkuji „zbouraném“ Součovi za vokálky a nástřel textů 😀 Basy byly nepříjemný a u Poliaka jsme myslel, že mi to u vokálů utrhne hlavu. Zvuk během Dyka byl podle mně nejlepší uprostřed, ty basy nešli přes tu haldu lidí…
5. Bary – něco strašného, ceny tu padly, ale nepadlo tu, že nepomohli, ani silikony ani odhalená poprsí, ani pánové hlásící se ze druhé řady lidí nalepených na baru. Bylo to o tom si dupnout, nebo prostě počkat, až si vás někdo všimne – dupnout si šlo u těch pokladen, člověk si zakřičel a už to šlo … Prodávali 3 super barmani, bylo jich málo, vše se jim pletlo pod nohy (Mecca a její chladící šuplíky jsou prostě lepší než dvířka od chlaďáků), problém byl s uklízením prázdných lahví od nápojů – nemají nikde místo, takže ostatní zaměstnanci to cpali na bar a odtamtud to odnášela další osoba mezi barmany někam za bar …
6. Lidi – Byli v klidu, plno čechů, ráno pár „sťatých“, plno známých, ale bylo vidět, že lidi nevědí proč je to „PAN Dyk“, potlesk prostě slabý, reakce na zvýšení hlasitosti panem Burianem byla směšná, ale to je asi můj problém, party jsem si užil s tím, že moc fandů tam není …
7. Michael Burian – o něm tu bylo napsáno plno, jak hraje atd. Určitě mě uspokojil Popofem a Légerem, ale Vltavou to zazdil, ale co absolutně nechápu je to jeho 30 vteřinové puštění „nového světa od Schulze“ – lidi tam přes sebe skákali, to znalo hodně lidí a on to utne … Nechápu
8. Paul – jak tu bylo psáno, super set, první hodinka hodně z ostra – tu poslední jsem byl možná mimo, ale nebylo to tak tvrdý, ale ta Lily Allen byla veselá 😀 (u ní byl vokál slyšet :-D).
9. Poliak – slyšel jsme ho prvně a ten jeho start byl nechutný, Popcorn když už tak od Crazy Froga nebo originál – to je sranda – ale tohle prskání a pípání a skoro vrzání bylo trapný a pro mě nepříjemný … samý divný věci kolem toho, la epak najednou starý Sander, pak další 😀 ke konci Corsten a další Sander 😀 Prostě to pak odsejpalo, bylo to fajn – rozsekávající nakonec, tak jak to má být, takže spokojenost 🙂Takže mě se akce líbila, ceny na baru ne, zmatení lidi co přišli, jen aby mohli říkat: „Já byl v SaSaZu na párty“ byli nutní, protože pár desítek fandů to neutáhne 🙂 No a vidím to černě do dalších návštěv tohoto klubu … Chtějí na baru hodně, ale vlastně za nic … možná za tu pauzu při čekání, místo „tancování“ na parketu …
Zdravím všechny, se kterými jsem tam měl čest pařit nebo pokecat 🙂 Díky za společnost a ještě jednou díky Součově dívce za obětavost 😉 (jména si nepamatuju, i přesto, že si je píšu do mobilu 😀 …)
EDIT: Prý vypadám jako syn trenéra Haška 😀 (kdo to je ? :-D)
EDIT2: Ráno s námi odcházel ještě Filip Trojovský 😉
18. 4. 2009 v 21:18 #124090zooropa
Člen2 Pet, no kdybych dal za listek 15000 jako ty asi by me taky nastvalo co rikas sm15 sm15 sm15
18. 4. 2009 v 21:09 #124089Anonymní uživatel
Hosttakže asi tak…
Majkl Brrrian – Vždycky když jsme jeli někam na akci kde měl hrát míša rýša, každej mi řikal – „ty voe zase burák, mě vůbec nebaví“, a já né né , ja na něj dycky zapařim.hmm…Poslední dobou už vím kdo měl pravdu…Burian prostě hraje to svoje,bohužel..První hodina zklamání zklamání.Přebáslý,zvuk monotoní,nezáživnej-o ničem…poslední hodka byla o trosku lepsi, hlavne mě potěšila věc od SvD-Close my eyes, ale i tak to byla bída a jestli si mišule myslí, že když tam hodí vltavu tak je mu odpuštěno tak to vůbec,navíc se mu to do toho konceptu trošičku nehodilo..no nic Burian 3/10
PVD-Sekec, mazec, dusot, tlukot,-teda aspoň prvního hoďku, když to vážne řezal..Anděl na začátek, po tom mega rychlej freeks a už to jelo,aspoň první hoďku přibližně…druhá hoďka byla spíš o vokálech, který nebyly pro mě zas až tak moc velký potěšení ale počád to byla jízda a třetí hoďka už takovej totožnej závěr jako z letošní TE..Po Buriano to mělo uplně jinej spád a prostě byl jsem nadmíru spokojen..je viďět, že to je prostě nejlepší dj planety (ikdyž ňaký debilní ankety a časopisy řikaj něco jinýho, my víme kde je pravda:-))
PVD 10/10Poliak – čekal jsem nějakou diskošku ale překvapil mě v dobrym slova smyslu. Hrál celkem kvalitně a házel známy tracky ale proč ne, lepší než aby hrál prdek..Líbil se 7/10
Klub – jojo SaSazu je krásnej klub,novej,prostorově dobře řešenej,po celou akci udržovanej-spokojenost…Ale co ty bary????barmani co musej i prazdnej kelímek napsat do počitače,docela velká hrůůůůůůůůzaaaa..o drahotě ani nemluvit..
Lidi – paráda.Byl jsem zvyklej z arény na fetáčky, na lidi co se naserou do kotle a pak jenom koukaj a jsou nasraný když to nich někdo strřil,tady nic takovýho-všichni v pohodě,každej pařil,teda aspoň tam kde jsem byl já v přední linii a bylo to uplně o něčem jinym.
a perlička na závěr-takhle si sedím,popíjim a koukám že z ventilačky chčije voda.Přišel jeden kravaťak,pošimral se na bradě a odešel,přisly dva,tři,čtyři a koukali,,žadnej údržbář..asi kluci počítaci rychlost kapek a dobu dostačnou k vytvoření tak velké louže aby mohli zavolat uklizečku..
18. 4. 2009 v 20:58 #124087armind
Členpre mna party roka sm4
klub uplne uzasnyyyy.. nikde som necakal – bary, satne, wc….. zvuk podla mna nemal chybu, vzduch bol tiez ok.. ved tam bolo kopec ventilatorov… Paja zahral priam grandiozne… noc som si neskutocne uzil… bolo to uzasnee sm518. 4. 2009 v 20:32 #124084Vojtass
ČlenSouhlasím s Dolikusem 🙂 … jinak já jsem byl na akci už od samého začátku a co se týče organizace u vstupu, šaten, záchodů a celkově prostředí klubu, tak hodnotím na jedničku 🙂 ….Jinak Buriana jsem víceméně proseděl nebo prokecal s kámošema, ale že by se mi jeho set líbil se rozhodně říct nedá. Dyk to rozpálil hned od začátku, ale nevím, jestli jsem byl sám, ale nepřišlo mně, že by se v klubu vytvořila atmosféra odpovídající tomu, co hrál. Přišlo mi, že tak polovina lidí moc nevěděla, na co šla, ale tak chápu to a mně to večer nezkazilo, jen jsem možná čekal ještě „hustší“ atmosféru… Jinak ceny v SaSaZu jsou totální úlet a řikal jsem si, jestli to myslejí vůbec vážně. Ale tak co, peníze budou, my nebudem, takže jsem to nějak překousl 🙂
18. 4. 2009 v 20:09 #124081Dolikus1
ČlenTak co se týče mě…hudebně bezvadný,kupodivu mi nakonci sednul i Burák.Pája netřeba moc rozepisovat,prostě paráda a rozhodně pro mě lepší set než loni na Prague Sessions,řádně to kotlil a užil sem si ho moc a mocsm5 Polika hrál taktéž dobře,ale už sem spíš jen poslouchal,než pařil…unáva mě zmohla. Jinak Sasazu…prostředí perfektní,vzduch mi teda vůbec nepřipadal na omdlení,jak se tady psalo,hajzliky v pohodě,šatna taktéž…ale ty barysm6 Do pulky setu PvD to byla katastrofa na druhou.Moc sem nechápal výrazy barmanů…jestli je to tak sere,že si někdo chce něco obědnat a tvářej se jak půl prdele z křoví,tak vůbec nechápu,co je k týhle práci vedlo.Děs,jak říkal kolega nademnou,pokud to nebyla blondýna s 5 kozama nebo nákej hrozně hustopeckoijdní kamarádsm13 tak ostatní byli jakoby neviditelný.A taky se moc nepobral,že z 5 barmanu na každým baru vždycky jeden ošukával bar a bral sklo,druhej pořád někde mizel v zázemí a ostatní tři nevěděli kam dřív skočit:D No prostě hrůza..a když se k tomu připočte opravdu nelidský ceny pití,tak každá návšteva baru byla černou murou:))) Ale kromě tohodle problému sem si akci užil a na Schulze se rozhodně chystám.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.