TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse PURE-17.4.09 Paul van Dyk

• Toto téma obsahuje celkem 279 odpovědí. Do diskuze (63 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel čolda a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 280)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

nexxie: si pis… dam se do toho nejspis az zitra… dnes jsem „busy“ :-/ ale každopádně mě potěšil Michael Burian když zahrál můj Mashup sm0 malej mazeček.. takže tímto mu patří velké díky, a UM to samé… 🙂 názor na akci napíšu až zítra.. dnes jsem kaput :-X

Yarosslove
    Člen

taky přidám svou trochou do mlýna a budu dost souhlasit s předchozími příspěvky….co se týče hudební stránky, tak sem slyšel asi jen půl hodiny Buriana a nepřišlo mi to zas nějak špatný, jak ho někteří haníte. Mno Pája zahrál fakt skvěle, až sem to nečekal. Ta jeho komunikace s lidma mi teda nepřišla aspoň ze začátku kdovíco, vypadalo jako by si jen chtěl odehrát „své“ a jít, ale na knci tonaštěstí trochu změnil. Poliaka sem slyšel jen kus, řekněme 3/4 hodiny a docela vrzal.
    Klub: klub jako takovej, příjemný prostředí, u šaten sem nečekal a ani tam ani zpět, záchody v pohodě, nijak dlouho sem nečekal, a to sem je navštívil za veečer několikrát:-)))
    …kapacita kluibu nevim kolik je, ale díkybohu naproti mýmu očekávání to nebylo tajk hrozný, relativně se tam dalo hejbat, pravda občas se člověk musel prodírat, ale to je u takovejhle akcí celkem normální. A co se týče klimošky, tak pohoda, mě tam nepřišlo vedro, příjemně, a to sem cestoval, vyjma míst u baru, sem postával po pravý straně dje, pak za zvukařema a dejchatelno. A i když sem byl pak v kotli, i pak pár řad od zábran, tak mi tam nepřišlo tak na padnutí, jak tu bylo psáno.
    Co se týče světel a zvuků….řešení světel bylo opravdu neštastně řešený, ptže na dje fakt nebylo vidět (i když teda nejsem zrovna bidlo:-))). Ohledně zvuků – ty opravdu nebyly nijak moc vychytaný, to drnčení v basovejch pasážích nebylo libozvučný pro uši:-(
    Mno ale to nejhorší na konec jak se říkásm18…bary a jejich ceny…fuuuujjj…když sem kolem ppůlknoci šel k baru, tak sem si řikal, že je to v poho, že tam není moc obestoupeno lidma, ale…dva páni barmani jakvidno reagovali na přání jen sexy slečen s vejstřihem bo svých kámošů. Když sem po 20 minutách změnil působiště u baru s vidinou, že by mě mohli zaregistrovat, počkal sem si dalších pěknejch 20 minut než se na mě konečně dostala řada…:-(…mno a ceny znáte, kdo ste tam byly; očekával sem , že to tam nebude jako v Roxy, ale 80 za malýho Heinekena ,60 za malou plzeň a nejlevnější co tam bylo byly nealka za pade (za míň než pade si člověk nic nekoupil:-)), mno hrůza…prostě bary hrůůza, ty ceny bych projednou přežil, ale eště k tomu ta obsluha, mno brekeke…

podrtženo sečteno: Pája supr (8/10), Sasazu never more…(2/10)

Anonymní uživatel
    Host

Zas takový horko tam nebylo. Na Armina ve Slovanským domě to bylo horší. Tam se dal vzduch opravdu krájet a člověk se pak nechtěl ani moc hejbat. I zvuk byl v SaSaZu celkem slušný. Museli jste si ovšem dobře stoupnout. Ale občas to bylo fakt přebasovaný, o tom žádná. Stál jsem radši vzadu, kde bylo víc prostoru, ale přes ty světelné efekty jsem Dyka skoro neviděl. Světla jsou za Dj a míří přímo do lidí, hodně nešťastný řešení. A tak si komunikaci s Dj moc neužijete. S Arminem se to nedalo vůbec srovnat. Ten skákal dva metry vysoko a akci si vyloženě užíval. I stage a projekce byla celkem průměr.
    Ale abych jen nehanil, set Dyka jsem si opravdu užil. Začátek byl hodně našlapaný. Poliak také příjemně překvapil, hrál známý věci, na vyblbnutí na konec akce ideál. Burian, mě už asi nepřekvapí, stále nahoru a dolů. Opět tam měl svojí slabou hodinku, kdy by člověk usnul. Konec už se zase docela dal.
    Jo a voda za pade chutná fakt úplně jinak :-).

Binary
    Člen

Tak co, byl tam mladej Tupolánek? Nebo snad Agáta Hanychová?

Anonymní uživatel
    Host

Prave sem se probral a chtel bych sem taky hodit nejake ty prvni dojmy, protoze tady toho jeste moc neni:)Trochu sem se vyprodany akce s PVD v klubovym prostredi bal,protoze nesnasim presne to, co popisuje Jollinka v predchozim prispevku, ale myslim ze to nebylo tak hrozny. Ze zacatku me spis zarazil desne prebasovanej zvuk, kterej mi splyval casto v jeden strasnej chaos. To bylo hlavne na Buriana a asi na pul setu od PVD, ale ke konci se to nejak zlepsilo a na Poliaka uz naprosto v pohode. Fronty na barech, zachodech… to bylo nekdy kolem pulnoci, ale zhruba po hodine setu PVDmi prislo, ze i tohle polevilo. nejdriv sem byl chvili dole na plose, kdyz PVD zacinal hrat, a to byla asi pitomost, protoze tam bylo strasny hoko, nedalo se moc hybat, zvuk strasnej a PVD fakt videt nebyl.Zaparil sem pak chvili vzadu u zvukaru, ale posledni hodnku a pul sem si nasel super mistecko z boku, tesne u DJ, kde na nej bylo krasne videt, dokonce byla i slyset a rozeznat hudba a navic tam bylo i misto na pareni!!!! takze zadna preplnena hruza, proste si to chce chvili pockat a najit ten spravnej flek. Zahuleny mi to zase tak moc neprislo, bylo dobry vetrani, a to je co rict, ja kour hodne nesnasim. Akorat teda priserny ceny…voda za 50, juice s vodkou za 100.

Burian -klasika – nejdriv monotonni vrzani a takovy to jeho uspavani, a ke konci par peknejch tech-trancovejch pasazi
    PVD – set se mi libil, ale niajk zvlast neprekvapil. Hral ty sve oblibene tracky vetsinou ve svym oblibenym poradi. Chvilema potesil nejakou klasikou v naslaply novy verzi, chvilema vylozene diskoteka. Ale aspon naka obmena od setu, co mam z posledni dobe doma. akorat nemusim moc, kdyz v jednom setu slysim nejaky track dvakrat:( Hlavne takovy tyskladby typu Home.
    Poliak – jako vzdycky sem si nejlip zaparil na konec, spousta mista, dobrej zvuk a hudba super, peknej sviznej tech-trance, zadny moc uspavacky
    Celkove sem spokojenej, za nejakych 1100 se vsim vsudi celkem dobra protihodnota:)

Anonymní uživatel
    Host

Sasazu? OMG….never more!!!!! Koupili jsme si lístky do VIPka, že si akci jako užijem se všim všudy. No vyhozený prachy. Za dvojnásobek ceny jsem čekala alespoň nějaký výhody. Jenže, sednout si nikam nemůžete, všechno reserve pro majitele a „celebrity“…u zábradlí stát taky nemůžete, protože by pak přes vás neviděli, na baru mě po půl hodině nikdo neobsloužil…a na záchodech fronta jak prase…O cenách ani nemluvim! Takže význam VIP mi opravdu unikl, ani blbou vodu nedaj v ceně. Proč teda lístek za 15000????A už vůbec sem nepobrala v čem že je to Sasazu tak luxusní. Halovka to příště jistí.

A PVD? Nemám slov. Naprosto luxusní setíksm5!!!!Myslím, že by si býval zasloužil vytleskat a trošku přidat.

Shrnuto podtrženo, po hudební stránce super ale do sasazu už nikdy víc, naprosto mi to zkazilo dojem z akce.

nexxie
    Člen

FUGAZ : ja byl na emotionu.. tam sem si taky techtrancu uzil az az 😀
    zase sis natacel ukazky?

Jollinka
    Člen

Ačkoliv jsem zažila už i čtyřicetistupňový vedro v nacpaným Vertigu při oné proslulé akci, kdy vypověděly službu větráky a klimatizace, stejně se to s tou včerejší hrůzou nedá srovnat ani v nejmenším. Tehdy to Stoneface & Terminal fantasticky rozjeli a vytvořili atmosféru, která se nezapomíná, a to vůbec nemám namysli, že z důvodu nesnesitelného vedra. Byli tam lidi, kteří si to nekonečně užívali a tak se horko s klidem překonalo. Ale včera to bylo fakt moc. Nedokázala jsem se celý večer soustředit na nic jiného než na to, že sebou asi každou chvíli praštím, že se mi akutně nedostává vzduchu, že od toho přehulenýho zvuku mám v krku knedlík a vibruje mi celý tělo. Dyka jsem díky mizernému osvětlení namířenému do davu místo na DJe ani nezahlídla, ale něco mi říká, že taky nebyl v příliš dobré náladě. Vydržela jsem jeho set snad ani ne hodinu a poté, co jsem se po 15ti minutách marného čekání na baru na kapku vody neprobojovala ani k barovému pultu, jsem tuhle šílenou akci vzdala. Ačkoliv miluju Markuse a těšila jsem se, že si ho v Sasazu příště dám, do tohohle klubu mě už nikdy nikdo nedostane. Nekup to za sedmikilo..

FUGAZ
    Člen

nexxie: nebyls tam? ano zmenil, sice nektere songy opakuje (kazdej je opakuje) ale pro me to byl uplne jiny setík… dost husty.. 😉

Anonymní uživatel
    Host

Lily Allen – The Fear v mixu, tak to nepobírám ještě dosud 🙂 jako z celýho setu maximální spokojenost – ještě to ale nějak musím vstřebat. Třeba For an Angel skoro na začátek taky maximální rozsek – to jsem fakt nečekal.

Euphon1c
    Člen

[quote nexxie]uz trochu zmenil tracklist oproti Drazdanam a Trance Energy ?[/quote]

to každopádně – ten set co vcera zahral nemel se setem z TE pranic spolecnyho 🙂

vcera me fakt pobavil ten mix Lily Allen – the fear 🙂 no to byl narez 🙂

sweets na co ? co ti brání napsat dojmy sem ?

nexxie
    Člen

uz trochu zmenil tracklist oproti Drazdanam a Trance Energy ?

Anonymní uživatel
    Host

udelejte topic o dojmech…..

Anonymní uživatel
    Host

Bolo líp než nejlíp, PvD je skutečně BŮH!!!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 280)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.