TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse PURE-17.4.09 Paul van Dyk

• Toto téma obsahuje celkem 279 odpovědí. Do diskuze (63 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel čolda a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 280)
  • Autor
    Dolikus1
    Člen

u Ticketpra existujou taky nějaké rezervace nebo ne?

každopádně pro lidi,co třeba chtěj koupit lístek až po výplatě to musí být dobře na prd:))

mareno
    Člen

Tak nevím jak to s tím předprodejem funguje, protože včera byly V.I.P. lístky podle webu Ticketpro.cz vyprodány, jak jsem psal a dnes už je zase nabízejí https://shop.ticketpro.cz/event_detail.asp?evnt=398220

mareno
    Člen

Takže V.I.P. jsou už zase vyprodaný, jsem zvědavej, jestli definitivně, nebo se zase bude kouzlit.

mareno
    Člen

Ty vole, tak to jsou dobrý kouzelníci sm15

milan
    Člen

ondrab – nebo chcou lidi uspíšit, aby si lístky kupovali tím, že oznámí že lístky nejsou a následně tam dají další várku. Asi čekají, že hned jak se tam ta další várka objeví lidi půjdou a skoupí to všechnosm15

ondrab
    Člen

tak listky na ticketpro jsou uz zase k dispozici..takze asi dali do prodeje dalsi lupeni aby sme se tam nemohli hnout stejne jako na Amrinovi

mareno
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Tak jsem dnes ráno koukal a jsou už všechny lístky VYPRODÁNY sm9 a já lístek nemám...[/quote]

Taky jsem koukal, ani jsem nic jinýho nečekal. Cekem lituju ty co věřili, že lístků bude dost a chtěli je koupit až těsně před párty.
    Jó překupníci si zase přijdou na svý sm13

nákup prdej sekce bazar … díky!!

Anonymní uživatel
    Host

Cau lidi koupim listky na PVD za rozumnou cenu beru i VIP DIK
    TEL.775050101

Anonymní uživatel
    Host

Tak jsem dnes ráno koukal a jsou už všechny lístky VYPRODÁNY sm9 a já lístek nemám…

Jimmy-Gellar
    Účastník

Já mám 730….někdy z února

Anonymní uživatel
    Host

Mám lístek z poloviny ledna č. 597.

Amores
    Člen

Kupovali jste teď někdy lupeny? Zajímalo by mě jak si vede předprodej 🙂

milan
    Člen

Ty fotky vypadají zajímavě, ale pojedu jenom jestli se pojede na ASOT. Udělal bych si to jako menší warm upsm16

Euphon1c
    Člen

takze to vypada ze si pomalu muzu skocit pro lupen

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 280)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.