Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Pure s Erick Morillo – 20.3.2009, Sasazu
- Toto téma obsahuje celkem 63 odpovědí. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Karel a poslední změna proběhla před 15 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
21. 3. 2009 v 14:15 #120772
dardic
Člensm10
Zlatý Fabric!!!sm221. 3. 2009 v 14:02 #120771deivis
ČlenVodka – 84,-Kč…?
Třetinka vody 42,-Kč…?Asi fakt žiju jinde..
21. 3. 2009 v 13:50 #120770ondrab
Člentakze jsem zpet ze Sasazu…
Klub je hodne luxusni. Opravdu neljuxusneji v Cr, ale je to brutalni snobarna. Jestli se lidem nelibila Mecca, tak tady budou nadavat jeste vice.
Positiva:
-nadhernej novej klub
-docela kvalitni zvuk…az teda na vysky obcas
-luxusni slecny 🙂
-Svetelnej parkNegativa:
-Docela draho…jakejsi energetak(ano, redbull nemaji) s vodkou 154…voda, cola atd 42 Kc
-Totalne zasekany bary, stal sem u nej trebas i ctvrt hodky nez se na me dostalo
-Nekteri dost neprijemni barmani….pasak me zapomnel vratit, tak sem mu to rekl a on to potom po mne hodil jak dybych byl nakej povl..jini ale byly naopak docela v pohode
-Celej vecer me byla docela zima..klima byla pustena hodne silne
-Vsude po zemi se valelo rozbity sklo…sice ho sem tam uklizeli, ale stejne sem mel porad plnou podrazku strepu…
-Svetla maj sice docela pekny, ale byla v tom klubu docela dost tma…
-DJ je trosku dal od lidi na takovy dreveny konstrukci…
-Semtam tam posuteli opet tolik milovanou mlhu, ktera navic jeste tak divne smrdela…
a jedno OBROVSKY – totalni kolaps saten…lidi stali na bundy na konci treba hodinu…satnari vubec nevedeli, ktera bunda kde je a pousteli lidi si ty bundy hledat samy…Sem nejak napsal vic minusu nez plusu :)..ale pokud nektery veci jeste kluci vychytaj, tak myslim, ze by to mohl byt hodne kvalitni klub..potencial na to urcite ma
21. 3. 2009 v 13:50 #120769Dolikus1
Členbary: 0,3 heineken 60, vodka 84, cuba libre 150…
21. 3. 2009 v 13:36 #120764mareno
Člen[quote 2Sexy]kolik stojí redbull a cola? :D[/quote]
a mimo jiné – kolik vodka sm021. 3. 2009 v 12:50 #1207532Sexy
Členkolik stojí redbull a cola? 😀
21. 3. 2009 v 12:40 #120752alexx
ČlenSaSaZu jako prostor super, klub se mi hodně líbil.
Ke klubu jsme přišli ve 23:40, ale k šatně jsme se dostali až v 00:30, kde jsme si dalších 20 minut počkali – to nám hodně pokazilo náladu. Jakmile jsme ale vešli do hlavního sálu, začalo si mi tam líbit – tedy až na ty ceny. 0.3 l vody za 42 Kč je opravdu moc.
Hudba byla dobrá a hlavně se mi líbil světelný park, ktarý neměl chybu.
Odchod jsme měli ez problému, jelikož jsme už odcházeli ve 2:30.Tak snad příště na PvD :).
17. 3. 2009 v 23:39 #120368majklhauske
Člennalezeno na netu třeba to nekoho bude zajímat:)
Podívejme se tedy na prostor SaSaZu. Ten se skládá z velkokapacitního klubu, VIP lounge a stylové restaurace s prodlouženou otevírací dobou, a to vše s celkovou rozlohou 5500 metrů čtverečních. V celém komplexu se nachází 100 metrů barů, 180 metrů čtverečních projekcí, 60 toalet či šatny s kapacitou 2500 osob. Masivní bude také světelný park, který čítá 300 inteligentních světel s nejmodernějšími efekty. Vybavení SaSaZu jako nábytek, světla či dekorace byly vyrobeny na míru a dovezeny ze zemí jako Thajsko, Laos či Vietnam. SaSaZu tak bude bezkonkurenčně největší a nejexkluzivnější prostor podobného typu u nás.
11. 3. 2009 v 18:26 #119727pokoko
ČlenSneck05: Nemají pevnou cenu není to jak pivo v tvé oblíbené hospoděsm15
11. 3. 2009 v 17:15 #119721prochi
Členorientacni ceny ti nikdo neda,ale tipoval bych ze Morillo je cenou někde na urovni tiesta,možná lehce víc nebo stejně než PVD….Nevím jak je to s Arminem,nějakou dobu pozpátku stál půlku toho co Dyk nebo Tijs,ale se ziskem titulu v DJ magu šla nejspíš jeho cena docela nahoru……
Důvod proč si myslím,že morillo je tak drahý je to že je to housová legenda,house je ted zrovna v západní evropě v kurzu a booknutí Morilla je trochu známkou exkluzivity….Morillo si totiž sám vybírá hraní a nebere hraní pokud není agentura a případně i akce hodně vyhlášená….
Někde tady bylo řečeno,že pokud se už podařilo UM booknout Morilla do klubu,tak si můžou dovolit booknout prakticky jakéhokoliv dje na světě…Booknout Morilla znamená hodně
Ale celkově nejde říct ceny,páč tohle se neřeší paušálně….záleží na datu,vytíženosti a taky hlavně na smlouvách s promotéry….myslím že UM má velmi dobré smlouvy s managementy djs a z toho pramení vyhodnější ceny…..
11. 3. 2009 v 16:42 #119718sneck05
Členmuze nekdo napsat orinetacni ceny djs:Morillo,PVD,Armin at vime rozdil dost by mne to zajimalo sm3
11. 3. 2009 v 15:49 #119713ondrab
Člena ano, Laurent Garnier opravdu neni housova legenda sm15..nicmene se na nej hafo tesim…
11. 3. 2009 v 13:43 #119698deivis
ČlenJinak menší poznatek. Z důvodu toho že dělám akce a píšu si 99% tiskovek sám tak sleduji i ostatní akce které dělají kvalitní jména. Dle mě UM lehce podcenilo reklamu a promo.
Prostě u Morilla nevyužila zatím kompletně jeho potenciál. Ale je možné že to hlavní teprve přijde a doufám že jo, páč Morillo si ten plnej klub zaslouží..11. 3. 2009 v 13:37 #119697deivis
Členondrab + 1 (za ty MB speciál)
Tady aspoň vidíte proč tahají Schulze.
On jim totiž produkčně dotáhne případný mínus z Erica (pokud vůbec bude)Jo a Milane věř mi.. UM na Vás nestojí.. Tyto akce nemohou stát na 50ti lidech. Atmosférou možná ano, ale ne penězi. Takže to že ty jedeš na Garniera (který btw není houseová legenda) tak to UM žíly netrhá. Oni to potřebují postavit na všeobecným zájmu. Potřebují lidi zfanatizovat (obecně řečeno), aby jim prostě do toho klubu chodili. Pokud ten klub super tak to budou mít o dost jednodušší, protože ty lineupy co dělají sou v našich podmínkách (klubové scény) bezkonkurenční. Ono totiž není nic lepšího než si utvořit pravidelné fans, kteří budou chodit na akci jen jednu měsíčně a budou vědět že dostanou vše co chtějí. Od super atmosféry, bezkonkurenčního (hvězdného) lineupu až po skvělé služby a vizualizace (toalety, dobře zásobené bary, šatny, světla, zvuk atd..)
Prostě si nemyslím že by Laurent ohrozil tyto akce. Tyto akce se mohou ohrozit dvěma věcmi a to pokud klub nebude správně fungovat a nebo pokud lidé nebudou ochotni dávat tolik peněz, ale toto už není náš problém ..11. 3. 2009 v 11:55 #119690ondrab
Člen[quote Nuld@]no už jsem to tu někde psal, dost to zku*vili Burianem, místo něj tam bejt kdokoliv jinej samozřejmě ne rezident co tam bude smrdět pořád tak je úspěch myslím větší[/quote]
to bych zase nerikal…hodne lidi ho zere…dyt se podivej, kdyz sou nekde akce Michael Burian special nebo jak se to jmenuje..klub je dycky narvanej az po strop..at uz 7.nebe v Brne nebo Fabric v Ostrave…
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.