Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Pure – Tocadisco 13. února v Praze
- Toto téma obsahuje celkem 158 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
dance-event a poslední změna proběhla před 16 roky.
-
AutorPříspěvky
-
18. 2. 2009 v 16:46 #117680
ics
Členjj , Burák hraje porad stejnou tuzku 😀
18. 2. 2009 v 15:26 #117674Anonymní uživatel
HostSouhlasim s Veronique… !
Jinak já právě navštívila spíš ty větší akce, hlavně v O2 aréně. Proto jsem se těšila, že tohle bude lepší, že bude více v kontaktu s publikem…
Ale např. byla jsem na Burianovi jak v klubu tak na velké akci a přijde mi, že ten si taky drží svojí laťku….
17. 2. 2009 v 19:18 #117609veronique
Člennepotřebuju hitovky … ale když ten set neni schopnej nechat během 3 tracku bez offbeatovy nudny pauzy (tim nemyslim ze offbeat je vzdycky nuda, ale tohle bylo proste nezajimavy) … tak je to podle me chyba, protoze timhle publikum v klubu nepobavi, i kdyz je jinyho slozeni nez to na halovkach.
17. 2. 2009 v 15:09 #117595majklhauske
ČlenIcs tak v klubu každej hraje uvolneněji protože není třeba pobavit 8000 lidí (kterí kolikrát ani neví proč tam jsou) narozdíl od klubu kde se nemusí hitovkařit a muže oprvadu hrát co je mu bližší..
krásným příkladem byl tiesto.. at poprvý (duplex ) a nebo podruhý (mecca)
17. 2. 2009 v 14:58 #117593ics
Členme prijde , ze treba markus schulz hraje na halovkach i v klubech porad ten jeho stejnej sound 🙂 A ty reci ze na halovce 90% lidi nevi o co jde, ze se jdou jenom ukazat, dj musi hrat hitovky a blablabla neberu,par lidi treba jo,ale urcite ne tak velky mnozstvi 🙂 treba to ze se mi libil Tijs neznamena, ze potrebuju slyset Traffic a to ze nekdo prijde oblecenej jako sampon nemusi nutne znacit, ze se o tu hudbu nezajima 🙂 I kdyz zrovna na Tijsovi ten prechod hala – klub znat byl, to je fakt :))
17. 2. 2009 v 14:46 #117592Anonymní uživatel
Neaktivnípublikum
17. 2. 2009 v 14:42 #117591ics
Členjinak? a duvod? 🙂
17. 2. 2009 v 14:34 #117590majklhauske
Člentak hlavně skoro každej dj hraje jinak v klubu a jinak na halovce..;)
17. 2. 2009 v 14:26 #117589ondrab
Člen[quote Euphon1c]kde je onrdrab nebo jak se menuje a vsichni ti, co vzdycky nadavaj těm stěžujícím si?
[/quote]milej zlatej, na akci sem nebyl, tak me neprislusi to hodnotit…to jen tak na okraj…a jestli sis nevsiml, tak jsem se ohrazoval vuci velice „inteligentnim“ prispevkum od tebe a partygirl….
btw, proti mecce mam vyhrady asi jako kazdej tadyk, ale ze bych tim byl tak znechucenej to zase ne…barmani me nikdy problem nedelali, naopak byly pristupem na docela vysoky urovni…je to asi dost individualni..klub sam o sobe taky skaredej neni…za co bych teda vesel je ta podelana mlha, ktery tam poustej az nezdrave moc..ale jinak si myslim, ze ten klub je OK…a ze tam je draz? aco jako?…klub si to muze vzhledem k svoji klientele dovolit, a ze tady par lidi na forech na to nadava je jim uplne…..peace
dodatek:nevim teda co presne tokac hral(dle videi to vypadalo ze hral to stejny co vzdy a vsude), ale myslim, ze si stacilo stahnout na netu jeho poslednich par setu a poslechnout si je a vedeli byste jak bude asi jeho set probihat….a pak se tady nemuseli objevovat commenty typu: jezisi, co to hral za sra*ky, na to se nedalo tancovat, to bylo disko a podobne
17. 2. 2009 v 13:26 #117585Anonymní uživatel
HostNo tak to je skvělý… tak on tam prdne jednu pěknou písničku za večer a já musím zrovna sedět v autě…. dobrej zákon schválnosti….sm19
16. 2. 2009 v 23:53 #117544Amoondre
ČlenMorumbi hral i v Mecce
16. 2. 2009 v 20:44 #117503Anonymní uživatel
HostA já si teď pouštim Tocadiscovo Morumbi…. sm19 a ptám se co to tam hrál za… píííp…
Ježiš, jak já bych pařila….sm13
16. 2. 2009 v 20:36 #117498Anonymní uživatel
HostZooropa: ty si mě pobavil…. sm15 to, že tam lajnujou a berou bombonky ostatní z návštěvníků s tím počítám… ale co jsi napsal ty, to mě dostalo, já bych to ani nečekala…. asi jsem naivní…. sm15
Veronique: já čekala na vývoj setu taky marně…. ono to nemělo totiž hlavu ani patu…. kroutil tam se vším, co se mu dostalo pod ruku. V momentě kdy tam zaznělo Faithless a jejich God Is A Dj jsem se radovala…. bomba něco známýho ale on to nenechal ani dohrát….sm19 nebo Sandera Kleinenberga a This Is Sensation…. sm19
Já byla smířená, že bude hrát něco jiného než na velké akci jako v O2 aréně, čekala jsem, že klub je něco jiného…. ale to bylo od něj fakt sakra šlápnutí vedle….
Amoondre: sice jsem taky nestála u hajzlů, ale ze vzteku jsem se šla na hodinu natáhnout do auta před Meccu, vrátila jsem se zpět, jelikož mě hryzalo svědomí, že lístek stál 650,- ale ani po návratu to nebylo lepší…
16. 2. 2009 v 19:07 #117484veronique
Člen[quote Amoondre][quote veronique]Zuaaazanka1982
ale okolo sebe jsem nevidela jedinyho cloveka, z jehoz pohybu nebo grimas by se dalo vytusit, ze je s vystupem Tocadiska spokojen. [/quote]Nestala si ty nahodou celou dobu na stagi u hajzlu?[/quote]myslis? … ale ono by to nakonec asi vyslo nastejno, i kdybych tam stala ….
16. 2. 2009 v 17:32 #117460Newman
Člen[quote veronique]A pak barmani ... jaktoze prijmou objednavku, nalejou piti a pri placeni z nich vypadne ze vubec nemaj drobny a proste na bankovku nevratej? Chudinky neproziravy .... anebo spis sprosty lhari[/quote]
Chudinky jsou asi zvyklé na tučné spropitné od zahraničních hostů sm0
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.