Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Pure – Tocadisco 13. února v Praze
- Toto téma obsahuje celkem 158 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
dance-event a poslední změna proběhla před 16 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
16. 2. 2009 v 17:15 #117457
Amoondre
Člen[quote veronique]Zuaaazanka1982
ale okolo sebe jsem nevidela jedinyho cloveka, z jehoz pohybu nebo grimas by se dalo vytusit, ze je s vystupem Tocadiska spokojen. [/quote]Nestala si ty nahodou celou dobu na stagi u hajzlu?16. 2. 2009 v 17:10 #117456Amoondre
Člen[quote Anonymní uživatel]Nechápala jsem, jak se to mohlo líbit slečně po jeho boku a jak na to mohla tak vesele juchat... [/quote]A jak se to taky mohlo libit spouste ostatnich lidi, ze? Mam pro tebe novinku – ne vsem se libi stejny veci. To je ale prekvapko, co?
16. 2. 2009 v 16:34 #117446veronique
ČlenZuaaazanka1982
[quote-0 Anonymní uživatel]Ahoj,
nedá mi to a musim taky napsat svuj pocit z téhle akce. Tocadisca jsem poprvé slyšela na Prague sessions s PVD v září 2008. Byla jsem z něj nadšená, bylo to rytmický, dalo se na to tancovat a já byla spokojená. Ani slečna po jeho boku mi nevadila, ba naopak bylo fajn, když povzbuzovala publikum.
Lístek na Pure jsem našla pod stromečkem :o))) a moc jsem se těšila na 13.2.2009. To co ale předvedl v Mecce tak z toho se mi zvedal žaludek. Nedalo se na to tancovat, ač jsem se snažila sebe víc, hrozně mě to tahalo za uši. Mix všeho možnýho... Pauzy a pak natahování setu to mě prostě nebaví. Mám ráda, když to šlape a ne, že stojim a čekám až tam něco zase pustí.... Nechápala jsem, jak se to mohlo líbit slečně po jeho boku a jak na to mohla tak vesele juchat... Fakt jsem byla strašně zklamaná a vzpomínala jsem, jak hrál v září 08. Litovala jsem vyhozených 650,-Kč... A odcházela jsem někdy ve 2:30hod. Cestou domu (až do Jirkova) jsem se ptala sama sebe, jak je možný že to bylo o 1000% jiný/horší než v září 08. Jestli měla produkce clubu nějaké zvláštní požadavky ??? Nebo jestli v září podal lepší výkon kvůli tomu, že vystupoval před PVD ??? Nevim a nechápu....sm19
Na Pure s PVD ještě lístek nemám, mám strach, že to bude přesunutý do Meccy. Ostatně v Mecce jsem byla poprvé a asi naposledy...[/quote-0]
Tak to mi mluvis z duse a to doslova. Presne tenhle pocit, ze cekam, az tam neco pusti (a on sice pusti, ale vzapeti to naprosto nepochopitelne zase utne …) me uplne znechutil. Chapala jsem , ze chce set nejak vystavet, tzn. zacatek muze byt mene naslapnuty nez dalsi prubeh setu, ale tohle byl vazne des. Pripadalo mi, ze hraje pouze pro sebe a mozna pro tu slecnu, jak jste ji tu zminovali, protoze i ja, prestoze jsem za gramcema stala maximalne v roli DJovy grupie sm4 , bych takhle na atmosferu v klubu „neprdela“. Nedovolila bych si to. Ten clovek byl bud uplne slepej, nebo sjetej nebo nevim … ale okolo sebe jsem nevidela jedinyho cloveka, z jehoz pohybu nebo grimas by se dalo vytusit, ze je s vystupem Tocadiska spokojen. Ja jsem se „do varu“ nedostala vubec a trpelive jsem cekala, jestli se to nezmeni. Nezmenilo, coz mi teda bylo, vzhledem k cene listku, ponekud lito, ale co, neni vzdycky posviceni. Nebyt lidi, se kterymi jsem na akci sla a kteri chteli zustat (byli plni nadeje ze se to mozna v lepsi obrati (nicmene neobratilo) – tak bych se sbalila a sla domu v prubehu prvni hodiny setu pana T. Ja jsem ho predtim nikdy neslysela .. az tentokrat, ale skoro az lituju toho, ze jsem se pripravila o zdravi prospesny spanek a misto toho poslouchala tohohletoho amatera. Byla to proste ostuda.
Jinak Mecca sama o sobe … nepochopim naprosto bezduvodne drzeni lidi pred klubem v ty zime, ktera v noci byla. Vyprodano nebylo, takze problem s precpanym klubem, diky cemuz by dovnitr nemohli poustet dalsi lidi, nebyl. Problem spociva asi v organizaci, ktera by ale mela byt na jine urovni, opet s prihlednutm k cene listku. Mecca si sve zakazniky prilis nehycka … a to ani ty potencialni, kteri listek z predprodeje jeste v kapse nemaji a mohou se, na zaklade jednani a pristupu meccovskeho personalu rozhodnout, zda jim daji utrzit, nebo ne. Ja, kdybych listek predem koupeny nemela, tak na tu akci nejdu … chovani lidi u vchodu a by me odradilo. Napriklad nerozumim tomu, z jakeho duvodu se schodiste hned u vstupnich dveri rozdeluje na 2 ramena, kdyz jedno z nich snad nikdy nebylo vyuzito .. o co by se zrychlil vstup do klubu, kdyby u kazdeho schodiste stala jedna hosteska a vymenou za listek davala pasek na ruku? Dle me o dost. Beztak ty listky devcatka vubec nekontrolovala (ochranne prvky apod.), takze duvod k takovym prodlevam, jakych jsme byli svedky, nevidim. Satny v poho, obsluha v nich byla naopak mila a svizna. A pak barmani … jaktoze prijmou objednavku, nalejou piti a pri placeni z nich vypadne ze vubec nemaj drobny a proste na bankovku nevratej? Chudinky neproziravy …. anebo spis sprosty lhari. Inu … Mecca ma opravdu co dohanet, aby z ni odchazeli lidi spokojeny a meli duvod se sem vratit. Ja teda spokojena nejsem.
16. 2. 2009 v 15:28 #117430Euphon1c
Členkde je onrdrab nebo jak se menuje a vsichni ti, co vzdycky nadavaj těm stěžujícím si?
proste UM zase přestřelila, nevim jak za takovyho tatara jako je tacadisko muze někdo vyplaznout 650???
kdyz listek na super8 & tab stal kilo, na freda bakera se simonem pattersonem asi 3 kila.. a to nemluvim o nášupech v retru za 2 kilča..
a to sem si jeste nevzpomnel na kai tracida a spol v karlovkach za pade !
To ze zahral tocadisko na PS dobre neznamena ze to je nejaka vele hvezda, doopravdy nechapu lidi co tam šli.btw mecca je dobrej klub, az na ty vyhazovace je to dobrej klubik. to ze tam UM zas nažene vic lidu za to klub nemuze.
16. 2. 2009 v 13:31 #117420Gizmo
ČlenHuh čekal jsem na reakce ale tohle … síla … Meccu jsem navštívil několikrát (hlavně díky akcím, které tam pořádal Drobex). Výtky jsem tu ventiloval pokaždé, takže většina z nich je mi známá, ale podle toho co čtu tak se situace spíš zhoršuje – např. šatna byla pro mě velepříjemným překvápkem několikrát – ochota, úsměvy … bary většinou pohoda a klid – barmani se zdáli být na úrovni a také vcelku v pohodě. Securitas to to mi vadilo asi nejvíc pokaždé – např cestou ze záchada jsem dloubnul do kámoše, který tam na někoho čekal a on se lek … – jen tak tak jsem to sekuriťákovi vysvětlili ač v době kdy přiskočil ty 2 kroky tak už jsme s dotyčným měli zakleslé palce a úsměv na tváři – až si myslím, že kdyby si nevšimnul foťáku tak nás začne umravňovat … Škoda, že takový klub nedělá něco se svojí pověstí i mezi českou komunitou a IMHO jen slepě těší ze zahraničních návštěvníků a zlaté mládeže „včerasembylvduplexuanechaltamtřicetpapiruadneskadudoMeccytobudewodvazpiczo“.
Zooropa : VIPku nevim jak z toho co píšeš přebrat … kdyz jsem měl VIP, prošel jsem si vršek olíznul jednohubku a přesto jsem zjistil ze to opravdu nepřináší víc, než možnost se usadit do křesílka u stolu (což automaticky znamená objednávku lahve tvrdý/šáňo na tuším 3 sedící). Samozřejmě pro focení a točení to má své výhody, ale pro běžného návštěvníka … no nevim …
Binary : pls dojeď do Chánova a udělej fotoreport – zkus najít aspoň jednu. Tahle holka je na hony vzdálená romskému etniku a je imho skutečně nádherná.
16. 2. 2009 v 12:57 #117415zooropa
Člen2 Zuzaaanka1982 – No Jemu a slecne bo boku se to samo libilo, protoze kdyz si 3x nekam vzdycky odskocili a nechali hrat za ne automat, tak si urcite nekde dali lajnu.
2 LukaSH – jj asi tak nejak, ale me vic nez Tocadisco fakt nastvala ta Mecca – na ceny jsem byl pripravenej, ale ten klub na me proste pusobi nepratelsky. Proc se tam mam cejtit neprijemne kdyz za to platim takovou dardu. To je fakt klub jen pro VIP a tim mam na mysli opravdove VIP a ne predrazeny listek, diky kteremu dostanete navic jeden welcome drink, par chlebicku a gulas nekde vzadu za stage.
16. 2. 2009 v 8:56 #117395Anonymní uživatel
HostAhoj,
nedá mi to a musim taky napsat svuj pocit z téhle akce. Tocadisca jsem poprvé slyšela na Prague sessions s PVD v září 2008. Byla jsem z něj nadšená, bylo to rytmický, dalo se na to tancovat a já byla spokojená. Ani slečna po jeho boku mi nevadila, ba naopak bylo fajn, když povzbuzovala publikum.
Lístek na Pure jsem našla pod stromečkem :o))) a moc jsem se těšila na 13.2.2009. To co ale předvedl v Mecce tak z toho se mi zvedal žaludek. Nedalo se na to tancovat, ač jsem se snažila sebe víc, hrozně mě to tahalo za uši. Mix všeho možnýho… Pauzy a pak natahování setu to mě prostě nebaví. Mám ráda, když to šlape a ne, že stojim a čekám až tam něco zase pustí…. Nechápala jsem, jak se to mohlo líbit slečně po jeho boku a jak na to mohla tak vesele juchat… Fakt jsem byla strašně zklamaná a vzpomínala jsem, jak hrál v září 08. Litovala jsem vyhozených 650,-Kč… A odcházela jsem někdy ve 2:30hod. Cestou domu (až do Jirkova) jsem se ptala sama sebe, jak je možný že to bylo o 1000% jiný/horší než v září 08. Jestli měla produkce clubu nějaké zvláštní požadavky ??? Nebo jestli v září podal lepší výkon kvůli tomu, že vystupoval před PVD ??? Nevim a nechápu….sm19
Na Pure s PVD ještě lístek nemám, mám strach, že to bude přesunutý do Meccy. Ostatně v Mecce jsem byla poprvé a asi naposledy…15. 2. 2009 v 22:21 #117354LukaSH
ČlenTak já jsem narozdíl od prvního Pure vcelku spokojenej. Žádný kýčovitý zpívánky, rozšafný rozhazování rukama a’la Jesus… sm3 Šlapalo to pěkně. A nevim, co máte všichni proti Mecce – nikde jsem nečekal, ceny na Prahu úplně normální, zvuk byl v pátek supr…
Zooropa: Neber to tak tragicky, já se z toho prvního Pure taky oklepal. To přejde… sm11 Akorát už na Tocadisca nepůjdeš, jako já na Armina… sm13
Gigi: Nazdar! Zdravim i tebe, kšiltovko! sm4Tak a teď Sasazu… Jsem zvědavej!
15. 2. 2009 v 19:04 #117292zooropa
Člen2 Petr82
Amen – mluvis mi z duse. Tohle bylo uplne neco jineho nez na PvD. Nejen ze nam zkazil naladu na akci, ale zkazil nam tim fakt naladu z celyho vikendu, protoze me to stve jeste ted.
A do Meccy uz me nikdy nikdo nedostane. Ja vim nikdy nerikej nikdy – ale momentalne fakt uz nikdy.15. 2. 2009 v 18:22 #117285DjDkD@ve
Člento Binary:
Dyt je to pekna holka, tak proc bych to nenapsal……..
A zajimalo by me, jak jsi prisel na Chanov? Byl jsem tam zhruba pred mesicem a takovehle holky jsem tam vazne nevidel, ty jo?
15. 2. 2009 v 10:34 #117253Anonymní uživatel
HostAhoj lidi. Tocadisko mě a moje přátele mile oslovil na PvD a proto jsem neváhal si na něj zatrsat i včera ač cena lupenu byla vysoká, vzhledem k tomu, ze je to v klubu. Byl jsem pln očekávání, že mě zas skvělou show překvapí a natěšeně čekal až přijde po Burianovi, ale tím moje zábava skončila. A to mluvím i za moje přátele. Nálada klesla, jak rtuť na teploměru ze slunečných +30 na -15. Nechápu, jak takovej „megamix“ všeho možnýho, co se mu dostalo pod ruku, může někoho bavit. Teď si neodpustím citovat výrok večera, že : i ten přicmrndávač dole u těch hajzlů hraje líp. Tokáč snad nedělal nic jiného, než kroutil na mixážním pultu vším, čím šlo a kurvil jednu věc za druhou. A to jen samozřejmě v mezichvíli co tam nelaškoval s tou pitomou slečinkou, co stála vedle něho a dělala, jakej je úžasnej a jak úžasně hraje. Tak jsme to asi po necelejch 3 hodinách zabalili a ještě jsem dostal od městských strážníků dáreček ve formě výzvy ze špatného parkování. No mám dost. Vyhozené prachy za cestu z Chomutova, za lístek a o cenách pití ani nemluvím. Jako řidič, matonka za 50 ! ???
15. 2. 2009 v 9:49 #117249Binary
Člendkdkdkdave: Máš divnej vkus. Zajeď si do Chánova, tam jsou takových slečen určo mraky.
15. 2. 2009 v 5:44 #117247Amoondre
ČlenVidea z Tocadisca
15. 2. 2009 v 2:12 #117245Amoondre
Člen[quote zooropa]Vzdycky se tomu musim trosku smat jak ve forech po party lidi remcaj na kdeco, ale dneska to budu ja sm3
Tocadisco vcera byl STRASNEEEEEJ. Boze muj ja jsem sel asi do jinejch dveri nebo co. Co to melo bejt jako. Asi sem tam byl s Vercou jedinej kdo se nudil, ale bylo to proste hroznyyyy.
Mecca - ten klub je fakt prisernej. Ceny - to kazdej zna, to se vi, ale proste kdyz dam takovyhle prachy za listek, tak cekam ze se ke me budou chovat jako k zakaznikovi, a ne ze vsude kam se podivam
sou nepratelsky xichty - Sekuritaci, Satnari, no proste hruza. Jako fakt sorry ze vam davam svoje penize a chci se za ne bavitMichala uz sem neslysel, protoze umele vytvorena fronta aby Tocadisco videl ze je o nej zajem nas a vsechny ostatni nesmyslne zdrzovala venku na mrazu. To jsem se jeste dozvedel ze tohle je v Mecce bezny - no tak to dete do hajzlu teda.
Velka skoda ze sem ho neslysel, protoze by to pro me asi bylo tisickrat lepsi nez to co zahral pan disco. Par tracku se mi libilo, ale ze 3hodin asi jen 4-5. Zbytek nekutecna ztrata casu. Fuj, sem nasranej.Jestli u PvD nestihnou dodelat ty prostory a presunou to do Meccy, tak chci vratit penize. Jeste ze sem tam nebyl na tom Tiestovi tehda. To bych asi taky silel.[/quote]Nevyhazovali te nahodou rano securitaci? To by pak hodne veci vysvetlovalo …
14. 2. 2009 v 23:28 #117234GiGiDAGia
ČlenBinary: Já říkal, že si měl jít … navíc tam byli zřejmě fandové pana Buriana a ty jeho styl vylepšili a přišli jen ve vestičce 😉
nolf: Přesně to jsem s Danem čekal, že to někomu bude vadit, nechápu proč koukat na někoho kdo nudně něco pouští, když může bavit lidi nebo si to užívat taky a klidně s někým druhým, nepřišlo mi, že by to omezovalo jeho set.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.